JUUUL!

Det suger att inte har någon dator!
Det har inte hänt så mycket på sista tiden faktiskt. Har inte festat på länge så är fett sugen på att göra det nu, ut och skaka lita rumpa nästa helg kanske? :).
Ikväll blir det myskväll med en cider eller två och passa Neo!..

VILL HA EN DATOR!


Shopping och "SLIM massage"?

Idag har varit en framgångsrik dag tycker jag :).
Johanna kom i morse när jag låg och försökte sova i min varma säng. Så kom jag på att jag ville köpa skor så vi åkte till stan och så köpte jag ett par höga skor och ett par fula vinterskor. Sedan åkte vi till mobilia och kolla lite på H&M där Johanna fick testa ett antal klänningar till mig och till henne själv såklart. Vi hittade helt för mycket fina klänningar idag, visst johanna?

Sedan gick johanna på sån här SLIM massage. Det påstås att man ska gå ner 8-15 cm på det område man väljer att behandla. Johanna låg där och plågades medan jag stod  och snacka med terapeuten. Jag kan ju direkt säga att det är något man kan göra hemma! men det kan man ju så klart inte enligt dom. Det kostar 100 kr per tillfälle och man ska gå 10 ggr alltså 1000kr. MEN då tar hon bara på magen och rör inte ryggen så för att få en helthet blr man ta ryggen också = 2000kr SJUKT! "Massagen" går ut på att släta ut och trycka på fettcellerna. jag ville göra på låren men eftersom att det är två lår blir det även 2000kr FY FAN!




RSS 2.0