JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

Faaaaaan!
Har ätit massa nyttigt idag och hade verkligen bestämt mig för att klara en vecka haha, så bra är jag. Men sen gjorde mamma våfflor :S och alla åt och det gjorde jag med såklart. Usch, jag är en liten tjockis som inte kan säga nej. Men har tränat två pass idag, känner mig ändå lite duktig.

Då har jag och Johanna planerat våran torsdag och fredag och ser fram emot det faktiskt. Älskar när saker och ting är planerat :)

En sak till, JAG ÄLSKAR SOMMAREN ÖVER ALLT ANNAT!


Drömde om SUNNY!

Måndag, ny vecka, nya möjligheter!

Usch, vakna klockan 10.00 idag,
lite sent för min del. Jag skulle iväg och köra ett träningspass med pappa men han fick förhinder så det blev inget. Jag funderar nu över hur jag ska lägga upp min dag. Ska jag köra ett litet kort träningspass själv kanske ? det är ganska lockande just nu faktiskt. Det blir frisören klockan 14.00 för att fixa till mitt gula fula hår :).

Jag drööömdeee inatt att jag och Johanna åkte till Sunny Beach för att jobba igen. Haha grym dröm men blev helt ledsen när jag vakna för det var ju inte sant :/.

Nej, nu ska jag ta tag i saker. Have a nice day everyone!


Gör om - Gör rätt

Då har man varit på kalas nu och ätit massa som man inte borde.

Fick en liten kris i kroppen just nu haha. Vill bara komma över skitet nu så att jag kan gå vidare med mitt liv. Usch vad känslor kan göra en blind, det är skrämmande. Dessa småkriser jag har lite då och då får kroppen att svika en totalt. Aptiten försvinner, känns som att varje muskel i kroppen sviker en och man vill bara gå och lägga sig och vakna för att höra att allt bara var en dröm.

Vill spola tillbaka tiden. Gör om, gör rätt :)


Min helg :)

Då är helgen över och min favoritdag på veckan har kommit. Just nu sitter jag hos Johanna, hennes lillasystyer Josefine fyller 15 och ska snart ha vuxenkalas så vi ska äta lite kakor, inte bra men GOTT!

I fredags firade vi Felicia på tjejmiddag sedan var jag med Rasmus och har varit med honom hela helgen faktiskt. Vi har vaknat tidigt och haft hela dagarna att göra saker vilket har gjort att vi blev trötta tidigt och somnade i slutet av melodifestivalen.

I morse vakna vi 07.00 och tog en runda med Neo i Bulltofta, han fick springa av sig riktigt. Efter det blev det en runda i stan, sedan IKEA för att köpa ett bord, stolar och en massa annat och nu sitter jag här hos Johanna. Mysig helg måste jag säga :)

Det skönaste med att inte festa är att man vaknar i tid och mår toppen. Jag har börjat tycka om att göra saker på dagarna, förr väntade man bara tills kvällen skulle komma. Men nu tycker jag att solen ska komma också :) då får man ett sånt lyckorus :)..


När vi var på IKEA testa vi hur långt vi kunde hoppa. En kvinna gick förbi och ville också testa haha

Vi testa sängar :),

Rasmus leker sööt


Vad vill jag egentligen?

Då var helgen framme. Måste ta mig in till stan, arbetsförmedlingen, köpa presenter, träna, sen blir det att fira Felicia ikväll. Så jag har hela dagen planerad, men har inte mycket till ork.

Har legat i min säng hela morgonen och tänkt och tänkt. Jag känner mig förvirrad just nu, känns inte som att något är i balans just nu och jag har inte kontroll över något. Jag är är ett riktigt kontrollfreak så jag mår inte så bra när jag inte ha något under kontroll.

Att må bra och känna glädje, lycka ..är obeskrivligt skönt. Det känns som att man kan klara vad som helst och att inget är omöjligt. Jag är en riktig förhållandemänniska, jag vill inte ha någon pojkvän men vill bli kär igen. Det är något som gör mig riktigt glad iallafall haha :)

Nej, vad tråkig jag är nu ska jag ta och fånga dagen som man säger och få saker gjorda :)


Hunnit med en del..

Torsdag, snart helg. Har en hel del att göra idag men är lat som vanligt.
Var ute och gick en runda i morse på ca. 35 min. Sedan körde jag iväg för att skadebesiktiga bilen eftersom att vi hade inbrott i den för en vecka sedan.

Kom hem och åt en god frukost, inte så nyttig men det unna jag mig idag. Nu har jag badat, sitter och kollar klänningar och massa annt på Nelly sedan blir det arbetsförmedlingen.

Fick ett positivt samtal idag. Arbetsförmedlingen och jobbgarantin har klyddat väldigt mycket. Eftersom att jag i framtiden vill läsa vidare ska jag nu gå med i något där man får testa på och praktisera inom de område man vill läsa och prata med studievägledare osv. Låter bra faktiskt, fungerar inte det blir det nya jobbcoacher som även jobbar med europa så det ska nog bli bra till slut.




Snöööööö :(

Då kom snön igen, jag som gick och hoppades på våren snart.

Har tränat ett kort pass med pappa imorse och nu sitter jag och väntar på Johanna för ytterliggare ett pass. Känner mig grymt seg idag. Dagarna som arbetslös är inte roliga längre. Rutiner i livet är bra, jag har inga nu och känner mig helt värdelös emellanåt.

Vill bara ha ett jobb nu så att man kan få in pengar inför sommaren. Det är dags att anmäla sig till att jobba i sommar i Sunny Beach men måste ju ha lite pengar tills dess.

Skulle man börja plugga lite kanske. Har äntligen kommit på vad jag vill jobba med i framtiden. Jag är väldigt intresserad av allt som har med psykologi och beteendevetenskap att göra. Jag vill jobba med något där jag får motivera människor och hjälpa folk till bättre liv. Men vad vill man bli då?


Jag är helt slut nu..

Det blev en hel del träning idag men jag kan ju berätta att jag är helt slut nu. Tränade ett pass med Johanna nu på eftermiddagen. Har ätit mat nu och är FÖR mätt faktiskt och det är ingen härlig känsla :(.

Det blev inte bokskogen eftersom att vi inte hade någon bil att köra med. Men det får väl bli en annan dag. Jag är helt slut nu så jag tänkte gå och lägga mig i min säng och ta det lugnt och somnar antagligen tidigt idag.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter <3


Så här ser min dag ut idag :)

God morgon :)
Nu blir det frukost: havregrynsgröt, grönt tee och lite citronvatten som jag har blivit helt förälskad i :)

Min dag:
10.00
Träning med Pappa, syster och My.
12.00 Träffa Nattis och ta en runda med hundrana i skogen förhoppningsvis.
18.00 Träning med Johanna ett sista pass för dagen.
Efter det ska jag sätta mig framför datorn och skriva en massa personliga brev :)





Träningen inställd :(

God kväll :)
Efter träningen i förmiddags
tog jag ett varmt bad och tände en massa ljus i badrummet. Bästa avkopplingen som finns som inte kostar en förmögenhet. HemmaSPA är grymt, det är bara att tända en massa ljus, fixa musik man tycker om och köpa lite olika badprodukter och en skrupphandske. Det kan jag varmt rekomendera!

Ville träna ett pass till nu på kvällen men alla mina träningskompisar jobbade eller hade annat för sig så det blev inget. Hade lite tjejsnack med My och mamma istället. Fick My att börja gymma med oss, så nu kör vi alla i morgon :)

Förresten hade jag en grym helg med Johanna. Lördagen var helt underbar. Först Indoorwalking, frukost, en tur till Falsterbo och rasta hundarna sedan blev det fest på kvällen. Igår var jag med Rasmus, hans hund Neo och Bentley på en runda i bokskogen och hade det mysigt. Har lite bilder från helgen :)

 






Nu börjar jag igen :)

Nu börjar jag lite igen :)
Jag skriver för min egen skull för att jag tycker att det är kul. Nu ska jag börja skriva lite igen tänkte jag.

Det har hänt en hel del de sista månaderna, blandade saker. Olika känslor, både glädje, svek och en massa andra intressanta saker. Men det är bara historia nu, ett nytt kapitel i mitt liv ska börja.

Har bestämt mig för att börja träna en hel del, försöka äta så rätt jag bara kan och gå ut på helgerna utan att dricka. Måste ju tänka på sommaren, har gått upp en hel del sedan jag blev oaktiv på fotbollen, 10 kg är mycket att träna bort nu. Det gick bra innan min operation men sedan gick det bara utför hehe.

Idag träna vi: 

- 20 min crosstrainer
- styrka, ben
- 5 min gång på bandet
- 15 min löpning på olika nivåer.

Nu blir det något att äta sedan ett träningspass till ikväll :) .. Nu kör vi!

Carro, slut efter utfallsstegen:




RSS 2.0