Fest ikväll :D

Då var min lilla fis hemma igen :) vi hade en mysig kväll och morgon dessutom. Vi har varit på en liten runda  och jag har köpt två jättefina ringar..

Nu är jag hemma och tittar på HarryPotter, dom är faktiskt bra men lite läskiga hahaha.. Ska snart lägga mig i ett bad sen blir det fest ikväll. Nille fyller ju 20 åååååååååår, grattis vännen :D

Snaaaaaaart

Var på Crown igår och dte var mycket trevligt må jag säga :). KOm hem vid fem tiden med Johanna och bara nån få timme efter väcker min syster oss eftersom att jag lovat att gå och shoppa med henne nu i mellandagarna. Fy för vad vi var trötta haha. Helt utflippade gick vi i stan sedan hem..

Ska snart åka till Ralleballe som jag inte träffat på en vecka, och det ska väl bli myspys hoppas jag. OCh jag ska få ge min Julklapp till honom, jag tycker att det är så kul att ge bort saker det gör en glad faktiskt :)


JULAFTON

Det man alltid längta efter när man var lite. Tråkigt att inte ha den känslan mer av en speciell dag. Visst det är mysigt och så men det brukar kittla riktigt i magen och man bruka vara så förhoppningsfull.

Den börja iallafall med en riktigt god frukost, ut och handla de sista, hälsa på farfar och sedan hem igen :)..
Nu ska jag göra vid mig sedan blir det KALLE ANKA!.

En sak som är HEMSK, min 5 åriga syster vet vem ANNA Anka är men inte KALLE Anka haha. VAD HAR DÅ HÄNT? hahahaha

Julklappshandel

Har varit ute med Johanna och Caroline för att leta julklappar idag. Hitta nån men de flesta blev till mig själva, wiiie :D..

Färga nyss Johannas utväxt och nu ska den åsnan hem och då ska jag färga min utväxt sedan blir det bara att ta det lugnt och mysa lite :)

Snööö

Igår var vi ute allihopa och åkte pulka, drack varmchoklad och "Myste" haha. Sjukt härligt var det. Sedan hem i värmen då klockan blivit mycket, film på TV sen såg jag Twilight för första gången och jag håller faktiskt med. Den var riktigt J*vla bra haha. Är helt kär i filmen nu :P

Jag saknar min Ralleballe som är i Sälen just nu. Men på lördag ska vi myyyyyssaaaaaa när han kommer hem och det ser jag fram emot riktigt mycket <3

Inget är värre

Det finns ingen känsla som är värre än denna..


Confused..

Känner mig väldigt förvirrad just nu!


HELGEN

I fredags skulle vi till hipp men det blev crown. JAg hade såååå sjuuuukt roligt i fredags. Kan ha varit den roligaste kvällen på väldigt länge till och med :).. jag säger bara JOHANNA <3

Kom hem vid 5 då "praktikanten" (Per) hämta mig haha sedan väckte dom mig 6 för vi skulle till ullared. Jag somnade snurrig och vaknade minst lika snurrig haha kul var det. Men det blev en grymt jobbig dag på ullared måste jag säga. Men det stoppar inte shoppingen så klart haha.

Efter ullared satt jag hemma, tog ett väldugt mysigt bad med tända ljus dofter och så. GJorde vid mig i lugn och ro sedan kom jag på att jag ville följa med till Crown så det gjorde jag. Sedan kom även JOhanna dit, vi hämta min kusin på Törringe sedan åkte jag hem och nanna. Fick sms vid 04.00, då kom Ralleballe och hämta mig..

Nu har jag suttit och pluggat satan, känner mig så duktig haha. Nu ska jag titta på TV och vänta på samtal. Kanske blir att sova hos Rasmus ikväll? :P

Lägger in bilder när jag har min egen dator..


FREDAG

USCH så trött man kan vara. Ska man vila inför kvällen eller ska man hålla sig vaken det är fråga? Vilar man nu blir man helt såsig sedan men håller man sig vaken kan det blir riktigt jobbigt ikväll. Dessutom ska jag upp halv 6 i morgon bitti..

Ut ikväll till hipp med Tjejorna ;)

Pluggar och MTV

Sitter här och pluggar med Johanna som vanligt :).. Vi är bara så duktiga.
Idag har vi fått en hel del gjort måste jag säga. Vi har fixat till vår klass SPA. Vi har hand om marknadsföringen och vi har fixat en massa saker idag faktiskt.

Jag älskar MTV, det är lätt den bästa kanalen haha. Vi sitter alltså och pluggar, msn, facebook, och MTV! hahaha bra det går :P

Känns som att jag väntar på något, men vad?

Har nyss varit på kalas hos Johanna, Rasmus kusin. Trevliga människor och god mat det gillar vi <3

Var sjukt pigg och glad innan är dock tvärt om nu, Trött och lite nere haha. Borde plugga men jag orkar faktiskt inte det idag. Fick reda på att jag fick alla rätt på massageprovet jag gjorde igår vilket handlade om skelettet och alla dess latinska ord. Rätt bra faktiskt om jag får säga det själv ;)..

Nej, nu ska jag väl försöka plugga lite men är verkligen inte på humör för NÅGOT nu!. Vill bara att något riktigt roligt och positivt ska hända, känns som att jag väntar på någor. Vad kan det vara tro? haha

Bildeeeer..

Idag har jag och min lilla tjockis varit grymt duktiga och pluggat. Lärde oss i princip allt på 20 min, jag är så stolt över oss är inte du Johanna? :) Jag har även varit med mamma och Per och handlat lite frukt och grönt. Vi har käkat en god middag och efter det gick jag för att massera och det var längesedan..

Lade nyss in bilder från min mobil på datorn och tänkte dela med mig lite av vad som hänt de senaste två tre veckorna...

Denna bilden bjuder jag på haha .. Baraför att jag är så bra på att ta bilder på mig själv, Visst Carro? hahaha


Fix inför kvällen...

Min sötnos som liten :D så jävla gullig <3
     
Körde mammsen och dom till Tingvalla. Vi stanna och det blev lite dans bland bönderna, kan inte göra mer än attt skratta. Det är ett ställe med blandat vuxna och ungdomar. Ja, det måste upplevas för att förstå haha


Vi hade nyss bett Per att ta bild på oss så vänder han Kameran och tar bild på sig själv. Vi brast i skratt haha.

Här är resultatet av Pers bild på oss. Man kan inte göra annat än att skratta :D



Myyyyyspyyyyyyyys

Neeelllyyy får Bebisaar :)

Bebis 1 av 6

Nelly och Bebisarna.. Såååå sööötaaa

Gulleplutten..

så fiiint..



Så söt liten skit. hahaha


Väldigt blandade bilder men ja. Det är alltid kul att titta på bilder :)
Nu ska jag hjälpa min syster att plugga..


Trööööttt

Jag tror att min dator kraschat :O. Jag hoppas inte det för den är superduper viktig och jag har absolut inte pengar till någon ny dator!..

Har pluggat nu känner mig jätteduktig faktiskt. Skulle börjat på massagen men får väl se hur det blir med det, klcokan är ändå 23.00 nu :O.

Jag och Jojjo har gjort vårt How to do lista nu. Vad vi inte får äta och satt upp lite mål och så. Det känns lite jobbigt men vad fan måste skärpa mig vilket jag sagt i ett halvår nu. Kollade på bilder med min syster från  förra året och HUR kunde jag ens tänka på att klaga? Önska verkligen att jag hade den kroppen nu. Varför är man aldrig nöjd?

Har nyss gjort en inlämningsuppgift som handla om oss och den tredje världen. Där man riskerar sitt liv varje dag för att få tag på mat och tak över huvudet medan vi här gör allt för att låta bli att äta för att bli smalare och klagar på att vårt hus/lägenhet är för liten för att det inte får plats med den största platt TV:n. Nu får vi börja tänka om!

Nej, nu tänkte jag kolla på massagen sedan nanna.. SKÖÖÖÖNT!


Julmys och plugg..

Vaknade hos Ralleballe idag och var sjuuuukt trött men tvingade mig upp. Kom hem vid 05.00 i natt så jag kände mig riktigt såsig haha. Sedan åt vi brunch och lyssna på julmysmusik, älskar allt med julen. Efter det bar det hemåt för att plugga med Johanna. Jag har faktiskt gjort en läxa och pluggat lite på ett av mina prov.

Jag har fett mycket denna veckan som kommer och nästa, hoppas bara att man klarar det också..

Hipp ikväll :D

Så då har man varit duktig nästan hela veckan vad gäller mat. Har ätit rätt så regelbundet och bra mat vilket jag är stolt över. Läsk är det jobbigaste för det är det jag känner mest suget för. Men jag har faktiskt sagt nej till det, fan vad jag är duktig.

Idag har jag varit i stan med Johanna och hittade en söt liten klänning som jag köpte. Har nyss duschat så nu sitter jag och väntar på maten och Johanna. Ikväll blir det Hipp vilket ska bli väldigt roligt. Ser verkligen fram emot det idag faktiskt.

Vi ska sitta hemma och förfesta själva till Idol förmodligen haha. Sedan träffar vi alla flickor på Hipp :)

RSS 2.0