Bilder gillas :)

Har haft lite problem med internet :/ men nu ska det väl fungera får jag hoppas.
Har haft en allmänt dålig dag idag måste jag säga men sånna dagar har man väl ibland. Lägger upp lite bilder från de senaste dagarna. Bilder är alltid roligare än att läsa en massa :)


Hade kräftskiva förra veckan förresten:





Båten med Petra i fredags.

Haha


På lördagen jobbade vi först på gymmet, städade allt! sedan blev det MFF matchen med personalen.





Efter matchen åkte jag och Carro och hälsa på hos pappa som fått ny tjej. Gullig liten by


Älskar er mina systrar <3


Sedan blev det en hel del Tacos, twister och kortspel. Avslutade sedan kvällen med en runda på Malmöfestivalen. Dagen därpå däremot var lite av Kaos. Carro lyckades låsa in nycklarna och väskor i bilen så vi hade ingenting och kom ingenstans. Fick låna telefoner och stå ute i regn i sisådär 2-3 tmmar haha. Till slut kom per med extra nyckeln till bilen så att vi till slut kunde ta oss hem :)





Igår blev det Båstad med Johanna Emelie och Jimmy :)

Bytte om ute, gick hur bra som helst ;)


Emelie och Johanna <3

I LOVE YOU <3




PERIKLES SEDAN BÅTEN



Som jag skrev innan började dagen med hård träning..
Just nu ligger jag i sängen och ska snart duscha och käka en goood räksallad. Sedan blir det hem till Petra och ge henne lite massage (snäll som jag är haha) sedan börjar hon dricka lite, inte jag för jag ska inte dricka på väääldigt länge. Man kan ha kul ändå såklart (men kan väl erkänna att det blir en aning roligare när man dricker tyvärr)

Sedan drar vi in till Malmöfestivalen och kollar Perikles 23.30 och efter det blir det BÅTEN som vanligt :)



TRÄNING!!






Såja.. Då har vi tränat idag igen.

Vi är duktiga tjejer.
Fick höra igår att vi skulle få överraskning idag och det fick vi. Inte bara att vi skulle springa mer och gå mer utan vi fick även massage. En dag för Caroline och Patricia tydligen.

Började med att springa 5km, jag klarade 4 men tog den sista kilometern ändå. Sedan fick jag massage och efter det gick vi i rask takt med lutning 5 km. Så jag och min duktiga syster har idag avverkat 1 mil. 

Dom andra dagarna har vi också gjort en mil och mer men då har vi gått, sprungit, gått sprungit. Är stolt för att vi klara springa allt först sedan gå :) Vi är på gång nu så vi ska bli riktigt fina :)

 



 

 



Vi är duktiga tjejer. Fick höra igår att vi skulle få överraskning idag och det fick vi. Inte bara att vi skulle springa mer och gå mer utan vi fick även massage. En dag för Caroline och Patricia tydligen.

Solig nästan sommardag

Vad fin dag det har varit :)
Tog en runda med Johanna
på ribban / västra hamnen. Vi hade en hel del att snacka om, det som vi brukar snacka om: LIVET! det är skönt att gå och snacka om sina mål och klura ut vad man egentligen vill. Jag kommer aldrig fram till något men jag kommer fram till vad jag vill för stunden. Jag vill skaffa mig ett jobb som jag inte bara har några timmar på och sedan vill jag spara massa pengar och resa nästa år.

Efter det tog jag en fika med Isabell som gick i mitt lag där jag spelade lite innan. Vi har inte träffats på länge så vi hade en hel del att snacka om :) .. Åkte sedan hem för att äta, att vara nyttig är inte alltid så roligt men det får väl gå. Sedan träffa jag My, Carro och Linn så satt vi och snacka en hel del. Och nu ska jag iväg igen, käka lite för jag är hungrig igen sedan blir det väl en promenad med övernattning i pappa lägenhet :)

 


AVICII

YEEEY! Fick jobbet på slagt, så ska jobba den 27 Aug då Avicii kommer. Nervöst? JAA! Andra gången jag jobbar som bartender sedan utbildningen och detta är ett stort event. Men jag ska göra mitt bästa såklart.


Vill ha sooool!

Onsdag och såååå tråkigt väder. Vad händer med vår "sommar". Vi bestämde oss för att stanna i Sverige denna sommaren men det ångrar vi nu. Nej, tack vare bartenderutbildningen har jag haft den bästa sommaren men den hade varit ännu bättre med sol och härliga sommarkvällar.



Jag var ute i måndags, först var jag och Johanna ute och käka på gränden sedan kom Nathalie och Emelie. Efter maten tog vi lite vin för att sedan gå vidare på förfest. En grym förfest mitt i stan och efter det blev det Etagé. Jag hade en GRYM kväll!!! Jag älskar att snacka jobb tydligen så när man är med folk från branschen så lyckas jag passa på och det verkar gå bra haha. Hoppas på jobb på slagt men vi får se :)








Igår var jag ute och käka med Louise på Nyhavn på Möllan. Vi börja hemma hos henne med ett glas sedan körde hennes mamma oss till Möllan. Har saknar henne oerhört mycket då hon har säsongat i Magaluf i tre månader. Idag blir det träning och jobbsökande!







Kortfattat om min sommar :)

Tillbaka :)
Riktigt längesedan jag skrev.
Jag håller på i perioder men vad gör det liksom haha.. Tänkte börja lite igen, uppdatera vad som händer i mitt förnuvarande härliga liv.

Det har hänt en hel del sedan sist. Innan sommaren lyckades jag gå ner 7 Kilo. har dock gått upp 3 nu tack vare alkholen, ångest. Har gått bartenderutbildning i Båstad som var det bästa jag gjort i mitt liv. Det var det roligaste jag gjort faktiskt. Just nu jobbar jag ytterst lite på gymmet, hoppas på mer och håller på att söka bartenderjobb. Det verkar gå framåt nu så det är bra..

Har börjat gå ut en hel del, kul att gå ut men nu ska man bli nykterist ett tag framåt haha. Gå ut men göra det nyktert är vad som gäller nu.. Tränar med min chef nu på gymmet som bara den, beach 2012 är målet nu haha. Men det ska nog gå bra för han kör riktigt hårt med mig och min syster. Känns jättebra :)

Så mitt liv just nu är nästan så bra som det kan bli. Känner att det är onödigt att gå och må dåligt för saker som har med ens utseende att göra. Varje gång jag kollar på gamla bilder så förstår jag aldrig varför jag gnällde. Nu bryr jag mig inte, jag accepterar mig som jag är då får andra också göra det. Dessutom så är det aldrig någon som klagar, jag gör mitt bästa och tränar för att må ännu bättre :D

Visar lite bilder här nu men kommer mer sen, har en del roliga historier med ;)







RSS 2.0