Ååååh... paniken börjar komma!

Sitter här och försöker plugga. Men jag har fan ingen ork till det..
Jag orkar verkligen inte. Jag kan sitta en stund och bara skita i det men klockan blir bara mer och mer och jag blir bara mer och mer stressad.

Min panik börjar träda fram nu känner jag och det är riktigt jobbigt. Man känner hur llt adrenalin i kroppen pumpas upp och man blir stressad. Egentligen vill man bara gråta, men för vad? För att man skitit i att plugga de andra dagarna.. Varför tar man inte tag i skiten i stället?

Allt känns så tråkigt nuförtiden faktiskt. Vill bara komma ur mitt skal och ta för mig. Men det är ganska svårt för det känns som att man är nere i en svacka nu och det är svårt att ta sig upp. Finns vissa saker som skulle kunna göra en SÅ glad. Men de visar sig inte.

JAG ORKAR INTE PLUGGA!!
Ibland önska jag att jag kunde vara en av dom som läser igenom provet, lägger undan papperna och sedan tar det lugnt tills provet kommer. Jag önska att jag bara kunde ta det lugnt och tänka "Jag gör mitt bästa så får det gå som det går".. Jag kan inte det för jag är så rädd att misslyckas vill få så bra som möjligt!!!

SNART LOOOOOV

Promenad, Törringe ikväll

Lördag idag och det är snart slut på helgen känns det som. Det går grymt snabbt och det är tråkigt. Jag har inte sovit många timmar i natt. Jag har varit ute på en liten promenad med mina syskon och tog kameran med mig, det blev ingen lång promenad dock. Det är riktigt kallt ute nu!.

Min pojke är i Stockholm så jag träffar inte honom denna helgen heller. Så ikväll bär det av till Törringe faktiskt. Ska köra mina föräldrar så tänkte vi att vi följer med in och dansar lite till Lasse Stefans hahaha. Ska ha en kamera med mig så att vi kan se hur kvällen urartar sig :)..






Haha jessica fick jaga lite .. :P













Nej, nu ska jag ta mig ett riktigt varmt bad. Är förkyld igen så det är grymt skönt med ett bad :)



Vilka hemska människor!

Har varit iväg med mamma och Per idag igen och köpt lite smink och sånt. Just nu sitter jag och försöker hitta något att prata om i morgon då jag ska hålla tal om en artikel. Gick in på nyhetskanalen.se för att se den omtalade dokumentären om Delfinerna som slaktas brutalt.

Det är så j'vla sjukt. Man blir både arg och ledsen..
gå in och kolla :
http://nyhetskanalen.se/1.1333105 

Man kanske ska prata om detta ?
Usch, det är så rörande!

Hur kan man skada detta fina djur så?




Dom har skapat sitt egna röda hav. Vilka svin!




Det är inte bara delfiner som blir utsatta. Jag har alltid älskat dessa vackra djur.


Hipp :D

Fan vad jag hade roligt igår men det gick lite vilt till kändes det som haha. Vi förfesta hos Nille sedan drog vi in till stan till Hipp och där var sjukt mycket folk man kände, riktigt roligt. Jag brukar aldrig hamna där alla är men gjorde det igår :

Och Igår var det ett år sedan jag och Rasmus blev tillsammans :):):)

Idag har jag varit med mamma och per och "myst i stan" haha. Hitta en gudomligt fin tröja men som var slut överallt tilloch med i Helsingborg. Så besviken jag blev, vill så gärna ha den alltså. Jag shoppa lite och nu sitter jag och Johanna och har absolut ingenting att göra haha. Vi är lite döda sen igår dock så det blir nog att sitta hemma med mamma och per och fortsätta att mysa :D

Nej nu ska jag försöka hitta på något :) Tjingeling


Snart ett år <3

Snart heeelg :D.. I morgon är det ett helt år sedan jag och Rasmus blev tillammans igen, ganska sjukt faktiskt. Tiden går snabbt!



Jag och Johanna har promenerat till Biltema för att handla saker till hennes jättefina bil som jag vill ha. Just nu väntar jag på att Salle ska komma för att bli masserad. Sedan kommer Johanna till mig igen så ska vi plugga som fan i en och en halv timme sedan är det MammasPojkar :D och vi älskar det programmet. Hur löjligt det än är så är det sånt som är roligt haha.


Vill se ut som för ett år sedan!

Ååååååh, får speel nu haha. Jag kolla på bilder från 2008 och lite på nu innan sommaren. Hur kunde jag klaga på mig själv så mycket då? Jag hade gjort allt för att se ut så nu. Det går väldigt snabbt att gå upp i vikt sedan tar det sån tid att gå ner. Åh, jag vill bara gå ner och bli som innan. Få en platt mage igen och lite mindre lår och rumpa. Tänk om man kunde trolla :O...

Så sitter man här och tänker "Neeej, nu får det vara nog, nu SKA jag göra allt för att bli så igen" Men sedan när jag tänker efter så vet jag inte hur många gånger jag sagt så. Usch, hur kan det vara så svårt? Jag skäms lite när jag tänker på det till och med!

Jag säger inte att jag är tjock, men jag går uppåt och det får jag absolut inte göra. Varför vill man oftast bli mindre alltså smalare? Varför är man aldrig nöjd? Det är alltid något man kan förbättra så folk är inte nöjda nu förtiden. Det finns säkert många som skull göra allt för att vara i min storlek men jag skulle göra allt för att vara i någon annans storlek. Det är inte heller lätt för dem som vill gå upp i vikt. Vi är aldrig nöjda.

Jag är absolut inte nöjd med mig nu men jag hoppas att det ska bli bättre nu tills mitt projektarbete är slut i april. Så jag har lite tid på mig. Men jag har inte tålamodet, vill liksom se resultat direkt!

Hitta ingen passande bild. Men min syster är så söt så :)

 


Biggest Looser

Om 3 min är det Biggest Looser. Jag älskar det programmet faktiskt haha. Det är bara så sjukt att dom går från att väga över hundra kilo till en riktigt fin kropp i vissa fall. Hade jag varit så pass stor och bott i USA hade jag lätt sökt dit. Varför har vi inget liknande i Sverige?

Jag tror att det hade gjort succe även här i Sverige. Alla är intresserade av träning och mat, detta programmet är verkligen inspirerande för många människor. Tur att vi kan se det amerikanska iallafall :)..


Kolla på dom. Det är såååå coolt att man fakstiskt kan göra en sådan stor förändring utan operationer!



Helkroppsbehandling och JUL

Usch, vilket väder det är nu alltså. Det är hemskt. Dock är det ganska mysigt att sitta inne med myskläder när vädret är så här. Idag har vi haft prov i spa terapi och det var riiiiiiiiktiiiiiiigt skönt. Vi gjorde Body Scrub på varandra vilket innebär inmaserad peeling på hela kroppen och bodylotion, RIKTIGT skönt ska jag berätta. När vi har vårt spa på skolan kommer denna behandlingen endast kosta lite över hundra tror jag och det är definitivt värt det. Så kom till vår skola mellan veck 4 och 7 nästa år och få härliga behandlingar till sjukt bra priser.

(Dock är detta en bild från hudvården)



Det börjar kännas att Julen är på väg. Finns det någon mysigare årstid? Nej, det tycker inte jag. Det är något alldeles speciellt, man har sån glädje och jag blir oftast som kär på nytt haha. Mysigt värre..

Hittade denna underbara bilden på google.. Titta på den och känn känslan utav julen :D


En dag med Bästa Johanna

Idag kom Louise och hämta mig i morse, väldigt skönt :). Sedan hade vi en lektion på två timmar om projektarbete och slutade klockan 11.00, riktigt jävla skönt :). Jag och Johanna stannade i skolan för att plugga projekt och företagande men gick efter en timme ungefär. Johanna körde med mig till Skopunkten för att köpa ett par skor men så klart så finns dom inte någonstans...

Vi åkte sedan hem till mig, gick en runda upp på "Kullen", till Ikea och åt Pizzaslice (inte bra men men), till Baby land och kolla på saker till vår mentors nyfödda pojke, gick til Arkens Zoo, till Stadium och till slut till Rusta. På rusta hittade jag två böcker till mitt projektarbete "Träna hemma" och "Juicer och Smoothies"..

 




Sööööööt Nalle och sååååå mjuuuuuk :D

Johanna, fisken :D VAd tycks?

Ska det vara Rosa gran och Rosa mössa i år kanske? haha, NEJ!



Klockan 17.30 åkte vi till skolan för att vara på ÖppetHus för Rönnen. Johanna gjorde ansiktsbehandling på mig i typ en timme haha så jag är ganska så mjuk nu ska ni veta..
Pratade en massa med massage och spalärarna och det var riktigt trevligt faktiskt. 

Vi fick höra att vi såg ut som tanter av vår lärare hahaha..











 


 

I fredags var vi på hipp. Först middag hos Natta sedan ut..









Nu ska jag kolla på andra avenyn sedan sova och hoppas på sms från älskling :D


Mina underbara vänner <3

Jag älskar mina vänner, det gör jag verkligen. Men jag är inte med dom så ofta så när jag väl får träffa dom så blir jag så sjukt glad. Vänner som man inte är med så ofta men som man önska att man var med mer. Jag älskar verkligen er!


Johanna är som min syster. Jag är alltid med Johanna och jag är verkligen glad att jag har henne. Vi gör allt tillsammans och hon finns alltid där för mig. Innan sommaren var Johanna en lite annan människa faktiskt. Hon har vuxit så mycket i mina ögon. Innan var hon som en liten flicka som inte gjorde något galet. Men nu har hon kommit ur sitt skal och är precis lika frammåt som jag. Jag älskar dig Johanna till tusen <3


Vi var på hipp igår med Natali. Att sitta och prata om allt skit igen med henne var så härligt och fick mig att inse hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag saknar henne. Träffar inte henne så ofta mer men hoppas på att det kommer bättras <3. Vi har känt varandra hur länge som helst så vi känner varandra in och utantill. Hon vet exakt hur jag är och vad jag behöver. Mår man dåligt ska man definitivt vända sig till henne för hon får situationen att kännas bättre och hon får en att bli starkare i situationen.


Innan sommaren blev jag god vän med Isolina. Shit vad jag var glad att jag hade träffat en vän som henne. Hon kändes som en vän som jag verkligen behövde. Jag hade aldrig varit med om en bättre lyssnare och hon bryr sig verkligen om en. Jag kan inte förklara hur mycket jag saknar denna männskan. Hon har verkligen ett hjärta av guld. Jag känner inte henne alltför bra men ändå kändes det från första stund att henne kan man lita på.



Louise min lilla älskling. Jag saknar även dig så sjukt mycket. Du var något av det bästa jag visste och jag var så grymt glad att vi kom i samma klass. Jag tänkte direkt att här har jag en vän för livet. Det har hänt en massa saker under dessa åren och nu har vi verkligen glidit ifrån varandra vilket är så grymt tråkigt. Hon ä fortfarande den människa jag hoppas på ska vara min vän för livet men vi får väl se. Jag älskar henne verkligen och saknar vår vänskap och tillit vi en gång hade.


Sedan har vi min lilla Lina. Vi kom varandra nära ett tag men sedan avtog det, jag vet inte varför men så har det blivit. Hon är genomsnäll verkligen och hon lyssnar alltid på en. Vi tillsammans i skolan är oslagbara haha. Tur att vi har varandra säger jag bara. Det är så skönt att prata med dig. Du är verkligen en sansad människa som får på jorden igen. Du är bara bäst <3

Ni fem betyder så grymt mycket för mig. Jag älskar er


Vad händer?

Då är det redan lördag och snart är helgen över känns det som. Igår blev det hipp och det var väl helt okej måste jag säga. Efter hipp tröståt jag och johanna lite på McDonalds haha. Vi hade den finaste utsikten ever "Èntre" haha.

Vad händer ikväll då ?
Ja, jag vet inte faktiskt. Det ända jag vet är att jag ska sova hos Ralleballe, myyyyspyyyys :D
Johanan slutar vid fem tiden så ska väl göra något med henne sen..

Lägger in bilder från igår lite senare ...


Kommentera nu :D

Jag är hemma ännu en dag från skolan. Jag lägger in lite bilder från maskeraden nu så ni får se :)


























jag har fler bilder men orkar inte lägga in fler nu faktiskt... Kommentera nu!


Min dag

Jag har som sagt legat hemma idag och tagit det lugnt. Har fixat lite med mitt projektarbete. Jag har försöt att plugga men det är omöjligt i detta tillståndet. Börjar få lite smått panik på skolan nu för jag ver inte riktigt hur jag ska klara det. Får prata med mina lärare när jag kommer tillbaka..

Så här har min dag sett ut: Tv, Dator under ett täcke och myst.


Maskeradbilderna

Jag har lagt in lite bilder från maskeraden på facebook så gå in och titta och kommentera :D Sitter på en annan dator nu så jag kan inte lägga in bilderna här. Men ska försöka göra det senare :).. MEn gå in och kolla och KOMMENTERA =D

Små sjuk och The Biggest Looser

Här ligger jag och mår dåligt. Är slö i kroppen, huvudvärk och ont i min arm. Det var längesedan jag var hemma från skolan så här i mer än en dag. Jag har prov i morgon men det är omöjligt att plugga när man mår såhär. Jag som vill hänga med i skolan nu. Jag som precis dessutom har börjat träna men det går inte nu ju. Usch säger jag bara..

Jag ligger i min säng och tittar på The Biggest Looser. Jag tycker verkligen att det är grymt av personerna som är med där. Dom har det grymt kämpigt men herregud vilken skillnad det är när de är klara med programmet. Jag kan inte förstå hur man kan gå från att vara riktigt tjock till att bli smalare än vad man själv är. Då måste jag också kunna klara av att gå ned i vikt.
Mitt problem är att jag inte vet hur jag ska lägga upp kosten. Hade jag bara haft mer kunskap så kanske, men jag har inte riktigt viljan till att börja äta sunt vilket jag bör ha.

Rasmus har åkt hem nu och bor hemma igen. Det känns tomt och lite ensamt nu faktiskt. Men vi ses till helgen får jag hoppas <3

Vaccin = Patricia mår dåligt

Tog vaccinet igår och fyyy föör säger jag bara. Jar ont i armen och mår inte bra alls. Känns som att man ska bli sjuk eller något! Men jag är ändå glad att jag tagit den nu för man hör bara mer och mer om folk som drabbats. Men jag mår verkligen inte bra. Är helt slö i hela kroppen och jag mår illa. Usch.. Nu sitter jag i köket med Johanna men har bara legt i soffan sedan vi kom hem.

Vi fick sluta tidigt idag och det är meningen att vi ska plugga men huuuuuur i hela världen ska man kunna plugga när man mår såhär? det går absolut inte. Mår jag såhär klommer jag absolut inte gå till skolan i morgon, för det var jobbigt i dag.

Förrsten så såg vi This is it igår och den var jättebra. MJ är verkligen kung. Kändes konstigt att titta på honom och tänka på att han faktiskt inte finns längre. Hade hans konsert blivit av hade den nog blivit den grymmaste som någonsin gjorts, det är jag nästan säker på. R.I.P

Nu ska vi tjockisar snart äta :D


This is it

Jag och Rasmus funderar på att se This is it idag.. Är den bra ?


Helgen är över..

Då är det en ny vecka och jag är hemma från skolan idag faktiskt. Har nyss käkat. Det blir väl en del plugg idag och sedan träna ikväll.

I helgen har det hänt allt och ingenting. Nej, men den har varit en katastrof faktiskt. I fredags ville jag och Johanna ut men det blev aldrig så och i lördags planerade vi hela kvällen hos mig för att vi trodde att vi skulle vara med Rasmus och Nille men så klart så blev det inte så. Så jag och Johanna satt själva och tittade på körslaget och väntade på att tiden skulle gå och vid halv tolv stack vi till slakt. Det var väl inte det roligaste men det var bättre än att sitta hemma själv..


Usch, har mycket att plugga på det närmsta veckorna, men det är som man säger att man bara ska ta en sak i taget så fixar det sig.

Mööörk morgon

Usch vad det är jobbigt att gå upp på morgonen. Det är mörkt och kallt, det finns inget skönare än att bara ligga kvar i sängen under det varma täcket och bara mysa, Det älskar jag!..  Snart är det mörkt även när man går till skolan och kylan blir bara värre. Men det är mysigt på något sätt. Att få ta på sig tjocka kläder och skor och även en liten mössa kanske, sedan gå i kylan men ändå vara varm av sina kläder. Mysigt, Mysigt!


Stora Förhoppningar, bra eller dåligt?

Jag skriver inte så ofta när jag har Rasmus hemma hos mig hehe. Men ska försöka skärpa mig lite nu hade jag tänkt. Hade maskerad i helgen och ska lägga in bilder när jag orkar. Igår var jag med Rasmus, Johanna och Nille och idag har jag bara varit i skolan.

I skolan igår pratade vi om förhoppningar. Jag är en människa som alltid har stora förhoppningar på människor men även på situationer. Jag kanske inte ska säga alltid men för det mesta iallafall. Det tråkiga är att eftersom att mn lever med höga förhoppningar blir man lätt besviken. Att bli besviken är en av de jobbigaste känslorna jag vet. Speciellt när man verkligen hoppats på något. Men är det bra eller dåligt att ha höga förhoppningar? Som jag ser det så är det en glädje för stunden, en spänning, något som håller en uppe och tar en framåt, dock är nackdelen att man ofta kan bli besviken. MEN jag tänker fortsätta ha mina höga förhoppningar för jag tror att det är dem som driver en mot sitt mål...

Så vad hände idag då? Jo, jag ska faktiskt träna för nu är gymkortet vårt så nu är dte bara att köra. Jag är riktigt taggad. Nu ska det bli ändring på saker och ting (som jag sagt förut men som aldrig blivit av, men då hade jag inget gymkort)

Dessutom så är det några tjejer som startar ett lag i Bunkeflo FF, några gamla lagkamrater som vill spela för att det är skoj. Så nästa söndag tror jag dte är ska dom ha en träning i Stadium Arena för att se hur många som är intresserade och jag är ganska sugen faktiskt, eller ska man börja i ett annat lag kanske?


Mysdag

Då var det söndag vilket innebär sista dagen på lovet tyvärr.. Idag ska jag och Johanna mysa lite, kanske med Rasmus och Nille :). Gårdagen var grymt rolig och tack alla .. Jag har inte så mycket att skriva här faktiskt, men ska lägga in bilderna senare tänkte jag ..


RSS 2.0