Kommer bli en bra dag :)

Igår var en hemsk dag med mycket tankar på framtid och och jag vill se ut. Jag vill ha nya mål och ta mig framåt och jag vill så gärna se ut på ett visst sätt. Låter kanske lite löjligt för vissa med utseendet men det är så viktigt för mig. Jag tränar för fullt och hoppas på att tappa några hekto iallafall innan veckan är slut!

Vaknade upp hos mitt hjärta och mådde så mycket bättre :)

Idag ska jag jobba 11-13 16-19.30 kallas springpass vilket tar upp hela dagen. Men på mitt break på 3 timmar ska jag träna med syster och Johanna.

Ikväll blir det en riktig myskväll med min underbara pojkvän. Längtar så!


Bokat tid!!

Har äntligen beställt tid till frisören på tisdag. Nu ska det bli förändring men vad jag ska göra får ni se på tisdag :)

Har nyss duschat och nu väntar jag på att mitt hjärta ska hämta mig :)


Förvirrad?

Ligger i min säng och har tusen tankar i mitt huvud. Känner lite ångest idag faktiskt. Jag känner inte riktigt att jag lever det liv ja vill leva. Jag ska vara jätteglad för att jag har så många jobb som jag har (bartender på tre ställen, BK, gymmet när det behövs och massör för ett hockelag). Jag är gld för det men det är ändå inte det jag vill göra. Vill veta vad jag vill göra i framtiden och sedan kämpa för det, sedan vill jag hitta ett annat jobb som jag kan ha tills jag kommit på vad jag vill göra.

Jag vill hitta ett jobb där jag kan få använda det sociala och där jag får göra mig fin varje dag. Låter kanske väldigt löjligt men det är så tråkigt att inte få känna sig fin på jobb, inget nagellack inga örhängen, inte lönt att fixa håret. Sånt är viktigt för mig ju, älskar allt som har med sånt att göra och så får jag aldrig känna mig fin på det jobb jag har mest timmar på.

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig framåt nu för jag känner mig så splittrad. Förhoppningsvis åker vi till Thiland nu i Mars och det har jag satt som ett break från nuet och sedan få en nystart när jag kommer hem. Det kommer nog bli bra till slut :)


Träning, jobb sen mys!

Idag var det bestämt att jag och min syster skulle gå upp och ta en powerwalk innan frukost, men som vanligt var vi helt för trötta och orkade inte gå upp. Men jag tog mig till gymmet innan jobb idag men kände mig inte helt på topp.

När jag väl kom till gymmet var allting upptaget och jag blev ännu mer irriterad hehe. När sedan löpbandet var ledigt tog jag tag i mig själv och sprang 3 km och gick 2. Jag förbättrade dessutom min tid på 3 km så det kändes riktigt bra. Efter det tog min chef tag ytterligare och vi körde intervaller i grupprummet. Efteråt kändes det riktigt bra. Fick snabba mig till jobb och fick jobba på en hungrig mage vilket var ganska jobbigt.

Nu är jag hemma och ikväll blir det mys med världens bästa pojkvän <3


Påväg till gymmet :)

Usch vad trött jag var i morse. Skulle egentligen upp halv åtta för en powerwalk med syster men båda var bara för trötta. Men nu är jag påväg iallafall. Mysig morgon med lite sol !!! :D


Tjejgrupp :)

Tanken är att jag ska starta en tjejgrupp på gymmet där jag ska Samla ihop ett gäng tjejer som kommer att träna tillsammans. Jag kommer leda gruppen och syftet med det är att få igång fler yngre tjejer att börja träna och tänka på kosten. I denna första gruppen kommer det vara fokus på viktnedgång men kommer berätta med om detta senare.

Ser verkligen fram emot detta :)


Nelly <3

Fick hem en stor kartong från Nelly idag med skor och klänningar jag beställt :)

Först tränade vi, sprang 3 km på band och gick 1 km. Sedan var vi med på body pump vilket vi inte riktigt gilla men det är bra träning.

När vi gick hem hämtade vi lådan men den var egentligen helt för stor och tung för att gå hem med skulle haft bil ju hehe. Har en stark syster sån tur är :)


RSS 2.0