CITAT

"Ögonen är själens spegel"


Festa ikväll :D

Ikväll blir det att festa. Vi är några stycken som ska ut, först förfestar vi hos mig sedan blir det antingen Crown, Buddah eller Skeppsbron. Ska bli mycket trevligt. Snart är Johanna här ju :D.

Innan idag gick vi en runda på Mobilia och hitta våra älskade jackor, så vi köpte vars en hihi. Sedan åkte vi hem och så hämtade vi mamma på svågertorp och nu är hon hemma, wiiieee.. Haha och Johanna tog med våra pizzarester och åt dom i bilen haha





Pappa har nu fått sin lägenhet så han har hållt på med att köpa saker till den hela dagen. Så bjöd han hem mig och mamma på fika och där var även mina andra två systrar. Så vi satt där och hade det trevligt, väldigt fin lägenhet faktiskt. Sedan åkte vi hem och tittade på allt saker mamma köpt till oss. Jättefina saker, massa armband, örhängen, fotlänkar och en klocka :D.

Caroline och Jessica blev jätteglada när mamma kom hem :D


Pussgurkorna


Viiiii, jag ser ut som en liten flicka men skit i det :D

Flickorna i familjen






Nu har jag duschat och sitter här och skriver. Johanna är som sagt snart här så får väl gå och fixa mig nu.. Ha en bra kväll för det ska vi ha, Ciao!

Idaaaaaaaaaaaaaag

Jag har nyss varit och lämnat Rasmus hemma hos sig. Nu snart ska jag vara med Johanna och vi tänkte ta en runda i Höllviken i det fina vädret. Sedan kommer min mamma hem :D:D:D:D

Jag har saknat min mamma jättemycket. Ska bli kul att hon kommer hem igen. Två veckor har nu gått. Hon kommer väl hem och är hur brun som helst, fuskigt :O. Jag vill också utomlands juuuu! Men det ska bli jättekul att hon kommer hem igen!






Sommarchansen

Idag vaknade jag hos Rasmus och var med honom till klockan två ungefär sedan körde jag honom till Möllan för han skulle träffa sina kompisar (MFF idag ju haha). Sedan åkte jag hem och titta på film med och så körde vi en snabb städning men det blev ganska bra om jag själv får säga det.

Sedan åkte jag, min syster, Johanna och hennes syster, Lina, Anneli och Niklas på sommarchansen.  Jag måste säga att det är större delen av det är riktigt tråkigt. Stilen på musiken är ganska udda över lag, där är i snitt två tre stycken som sjunger låtar man känner igen. Visst dom är jätte duktiga som skriver egna låtar men det är inte lika kul att titta på haha.



Johanna och hennes syster. Fick ingen riktig bild haha



Viiiii


haha så söt Johanna


Anneli och Niklas satte sig på kullen men kom till oss till sist :)


Och Annelis pojkvän Niklas. Dom frös liiiiiiteee


Alla tävlande, där var typ tre stycken som var något :P Alla var duktiga på att
sjunga, men hade sååå dåliga låtar!


Programledaren som jag inte vet vad han heter Rappa och tog upp en liten flicka,
hon bara hände med och fatta typ ingenting haha så sööt.



Min älskade syster <3


Caroline och jaaag.. JAG ÄLSKAR DIG SYSTER <3



Massage..

Så nu har jag varit och masserat. När jag kom ut till bilen för att köra iväg "bad jag till gud" haha att där inte skulle vara någon gul lapp eftersom att jag glömde att flytta bilen igår. Och när jag kommer fram till bilen ser jag något litet gult "F**********N också!!! Så jag stack iväg för att massera så att ja kunde betala bötern på 300 kr. Det är inte så mycket men tänkte åka och shoppa idag. Men nu äterstår baa 300kr och det får jag inte så mycket för haha.

När ja kommer hem så sitter vi och snackar om det. Så säger min syster att hon satt klockan för att flytta bilen. När den ringde i natt fick jag damp och fråga henne "varför har du satt klockan" för hon stängde aldrig av den. Haha hon svarade mig att hon inte visste och nu står jag här och är 300 kr fattigare.



Igårkväll hyrde jag och min syster tre filmer. Men vi såg inte en enda. Vi satt ute och prata med Sofie och Emelie ganska länge så det var läge att gå och lägga sig när vi kom in igen eftersom att ja skulle upp tidigt och massera.

Nu skulle ja egentligen iväg och shoppa men har inte humör till det haha. Men människorna man masserar dom gör en på bättre humör. alla är så trevlig så man blir så glad :). Det är alltis kämpigt att ta sig upp på morgonen och åka dit. Men efter ångrar man inte det en sekund.

Helsingborg och Halmstad

I Lördags var jag Johanna,Dalle, Phille och Kalle i Helsingborg på festivalen där. Det var fint väder när vi åkte dit och vi trodde att det skulle förbli så men ack så fel vi hade haha.



Innan vi åkte fick vi tanka, det är denna mycket härliga bil vi driver runt med <3


Jag och Johanna haha inte bästa bilden men skit i det :D


Jag och Johanna gick på ett håll och killarna på ett. Men när vi sedan skulle hitta dem igen så var min förklaring "Vi är vi luftbollarna med människor i som finns på vattnet" (inte bästa förklaringen men haha) så svarar Dalle " Är du full eller?, du skulle ju inte dricka" haha.. Men det verka riktigt kul, lite läskigt men roligt. De tog ut luften när en ny människa skulle in, Men tänk om de går i sönder i vattnet ja då sjunker människan och kommer ingenstans så det verka lite småläskigt.


Vi igen <3


Alla tre är nästan 190 cm långa så det kändes som att man gick med sånna
vakter haha. Och alla hade likadana jackor fast Dalle hade i vit. Så ball det såg ut.
(Johanna är kort annars men med dom bakom sig blir hon ännu mindre haha)


Så fn vägg, och vi bad Phille om en sak, att ta ett foto men det gick inte så bra :P
'

Tittaaa :D:D


När vi åkte hem hitta vi riktigt roliga skivor "A*teens och Hits for Kids"
ALLA sjöng, ja det var så sjukt roligt. Hade kramp i magen efter :D


Igår var vi i Halmstad och tittade på MFF som ÄNTLIGEN vann :D





Lite mysigt ju :)


My och Andreas, gulleungarna :D


En trevlig kväll i Hamlstad med My Andreas Petra Jag och Rasmus. Ännu roligare att MFF vann. Efter skulle vi egentligen till Etage men jag och Rasmus strunta i det så vi åkte hem till honom och mös lite sedan somna vi. Upp tidigt som vanlig för han skulle jobba så körde jag hem. Jag åt lite sedan somnade jag och jag blir så trött så jag somnade snabbt och sov länge. Så seg man blir!..

Måndag

Jaha då är det ännu en ny vecka, känns som att det inte var så längesedan jag skrev det sist. Tiden går riktigt fort. Sov hos Rasmus igår så skulle han jobba klockan 07.00 i morse

Tän tänkte skriva om i lördags och lite andra tankar men hinner inte för My ringde nyss och fråga om jag och Rasmus ville med till Halmstad med henne och Andreas och se matchen så det ska vi sen blir det kanske Etage. Så måste skynda mig nu....

Skriver senare :D


Helg

Då var det lördag och här sitter jag i mjukiskläder och har precis duschat. Det är riktigt skönt att ta på sig när man duschat och känner sig så fräsch. På förmiddagen idag masserade jag Robin, Felicias bror som kanske kan fixa så att jag masserar hans lag vilket jag blev väldigt glad över sedan har jag och Rasmus varit med pappsen och handlat kuddar, täcken, kaffekokare och allt sånt man behöver när man ska flytta. Sedan handla pappa lite kläder, byxor och två fina tröjer. Jag och Rasmus ska på bröllop den 8 Augusti så vi försökte hitta en slips som passar till min klänning, och vi hitta en som var ganska bra i färgen.
Det blev Pizza till middag idag. Inte bra jag vet men så blev det hehe. Mätta och belåtna blev vi alla helt sega. Nu får vi väl ladda för kvällen som ser ut att bära mot Helsingborg :)

Igår var vi ute förresten på Barcelona där vi träffa några man inte träffat på länge så det var riktigt trevligt. Bilder kommer senare :)


Händer?

Fredag idag, men vad händer?

Ska till stan med Felicia snart sedan vet jag absolut inte. Men får väl hitta någon/något :D.

I onsdags skulle jag, Rasmus och Johanna först hem till Dalle sedan tll etage men det blev att vi stanna hos Dalle. Så vi drack lite och hade trevlig. Rasmus somna dock haha men Johanna hade VÄLDIGT roligt visst johanna? hahaha


Här är lite bilder från onsdags :)

Johanna var väldigt glad ;)


Hon var ganska bra på det hahaha :D
   



Ja jag har mycket mer bilder och alla är på Johanna haha. Men de är kanske lite för personliga!

Här är bilder från när vi var i Falsterbo i lördags :)









Vill utomlands nu..

Då har man masserat lite idag :). Masserade Fredrik och My. Jag började med My och tiden rann iväg så när jag var klar hade det nästan gått en timme hehe. Innan idag satt jag och kolla i H&M:s höstkatalog. Och där är två "kavajer" som jag bara måste. Där var mycket annat jag också vill ha men ska först satsa på dessa.

Sedan har jag och Ramsus varit inne på resebyrå och hört oss för. Åkte sedan hem och titta på internet, så vi kanske åker snart :D. Det skulle vara såååå skönt att åka. Jag vill inget annat än att åka utomlands nu. Är trött på sommaren i Sverige, jag älskar verkligen att åka iväg och få slappna av. Det är verkligen den ultimala avslappningen för mig. Man är långt ifrån alla sina problem som man har här hemma, när man är så pass långt borta kan man inte göra något åt det. Så det är bara att slappna av och njuta av livet.

Jag har även funderat lite på hur jag ska göra med fotbollen. Känner inte riktigt för att sluta men byta lag kanske? Men vart ska man byta till, det är den svåra frågan. Jag vill byta till ett lag med tjejer i min ålder och som är hyfsat bra. Det behöver inte vara ett lag som spelar i hög division men ett relativt bra lag. Vill ha kul och lära känna nya människor, men vill ändå vara seriös.


Meningen med att jag skulle skaffa blogg från början var att jag ville skriva av alla tankar jag har. Men tar mig aldrig tid till det. Skulle absolut inte bara skriva vad jag gjort och så vidare men det har blivit så nu. Men när skolan börjar igen har man mer tid för sånt på kvällarna. Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig med Ralleballe sedan ska man upp tidigt i morgon och iväg för att massera.

GooooooodNaaaaaaatt

Godmorgon

Rasmus åkte till jobb vid halvsju tiden. Snäll som jag är så går jag alltid upp med honom medan han fixar frukost och tar med lunch. Sedan blir det pussen hejdå. Drömde en riktigt jobbig dröm som får mig i dålig stämmning när jag vaknar. Känner mig då lite ledsen och orolig men det var bara en dum dröm som kändes så verklig.

Jag vakna sedan vid halvtolv då väckte jag min älskade syster. Så vi gick ned och nu tittar vi på film haha. Jag tycker om att vara med min syster, så är det bara. Vi sitter här och tar det lugnt och det är så skönt. Natta har smsat mig hela  morgonen och hon är verkligen galen. Hon vill dra iväg långt bara så från ingenstans. Men det blir inget av det haha.

Nu ska vi KÄKA och bli feta :D


MFF

Nu har jag Rasmus, pappa, Caroline och Mange varit och tittat på MFF-matchen. Dom är faktiskt duktiga synd bara att bollen inte går in i mål. De sumpar alldeles för mycket klockrena chanser. Dom hade världens chans att vinna idag men att få in bollen i mål är inte deras starka sida haha :P.

Sedan körde vi och köpte mat på McDonalds hihi. Så nu har vi ätit och är mätta och belåtna. Snart Beck på TV så det ska vi se. Har ingen aning om vad som händer i morgon. Men i morgon känner jag inte för att bara sitta hemma. Det var skönt idag men en dag räcker.

Måndag

Då har ännu en ny vecka börjat och det innebär en vecka närmre skolan tyvärr. Idag har jag bara tagit det lugnt. Mådde inte så bra igår haha så sov ut riktigt idag. Igår var jag med Rasmus hela dagen. Vi var mest hemma hos honom sedan åkte vi hem här och kolla film och sov här. I morse stack han till jobb och nu sitter jag här och tittade på bilder från bröllopet. Så jag tänkte lägga in lite bilder :)






Haha mormor bad mig att ta bild med Limousinen i bakgrunden. Här kan man
se hur gärna hon skulle vilja åka i den haha. Och det fick hon också :D



Närbilden där ja :D





Har så mycket bilder men denna är ett bra avslut :D


Idag blir det MFF matchen :D



Bröllop

Mormor gifte sig :D
Jag visste inte vad som skulle hända
det ända jag visste var att jag skulle vara klar 11.45. Mormor bad mig att köra så jag hämtade dom. När dom kom in i bilen var dom riktigt fintklädda. Så säger dom att dom ska iväg och gifta sig. Jag blev helt paff, det enda jag sa var att jag hade fel kläder på mig för jag hade svarta kläder haha. Så vi åkte till Stadshuset för att viga Mormor och Christer. Det gick snabbt och lätt.

När vi sedan skulle fota dem stod en vit Limousin bakom. Vi trodde att det var någon annans och mormor sa hela tiden "Fota oss med Limousinen i bakgrunden." När det sedan var klar fottat sa min moster att det var den Mormor och Christer skulle åka. Dom trodde knappt det och inte jag heller för jag trodde att ingen visste om giftemålet. Så som åkte runt i den och så träffades vi i västra hamnen och tog lite foto sen hem igen. För att umgås, fira och ÄTA haha.

Rasmus sov till klockan 17.00 idag, ändå försökte jag väcka honom hela tiden. Till sist kom han upp, vi åt tillsammans med släkten och  nu är vi hos mig och väntar på Matte för att sedan dra till Höllviken på förfest och därefter ge strandbaden en andra chans haha.  


Falsterbo?

Här sitter jag och väntar på att mormor ska ringa och säga att dom är klara sen ska vi iväg, vart vet jag inte :D.

Igår var vi i Falsterbo och skulle dansa och ha kul men det blev inte så mycket med det. När vi kom dit var där typ ingen kö. Vi gick en runda runt kampingen, där var sjukt mycket folk. Mycket av folket som var runt om bestod av 13 till 16 åringar. Det såg så ut iallafall. Massa småbarn som sprang runt och var hur fulla som helst. Jag förstår inte hur dom kan få vara där, eller deras föräldrar vet väl inte mer än hälften. Tyckte det var ganska så sjukt. Man fick nästan leta efter någon i ens egen ålder. Men nära tältet var alla äldre.

Kön in var gigantisk på alla håll. Alla tryckte på hela tiden och till slut så ramlade cirka 20 pers och längst ned i högen var ett par tjejer som bara skrek. Allt var helt hysteriskt. Folk som bråka i kön och dessutom runt om. Vi stod aldrig i kön för vi kände att det inte var lönt. Man kommer skada sig i den kön och det hade tagit minst en timme att stå där.  

Jag och Rasmus gick runt och hade det trevligt haha. Vi pratade med folk och tittade på hur alla betedde sig. Vissa av Rasmus kompisar gick in och andra åkte hem. Så kvar var bara jag och han. Vi hade det relativt trevligt ändå tycker jag. Hemskt att se människor som inte riktigt kan hantera spriten.

Ja, jag drack inte för jag körde som vanligt. Annars hade vi fått ta bussen och det är jag inte så glad över att göra. Men man kan ha roligt ändå så klart.

Idag blir det möjlige Båstad eller så tar vi oss till Falsterbo igen men då går vi in när där inte är så mycket folk.

Tog inga bilder från igår faktiskt. Men det får jag väl göra idag då :D

Hejdå Mammsen <3

Idag lämnade jag och Rasmus mamma på Kastrup. Tråkigt att hon ska åka. Vi båkar mycket men hon är är en stor del av mig så jag blev ganska ledsen när hon skulle åka. Just nu känner jag att ja vill ha min mamma nära mig. Efter det körde vi hem och så lämnade Rasmus mig sedan körde han till jobb.

När jag kom hem åkte jag och köpte bröd (är hemma själv nu). Sedan åt jag lite och deckade ganska snabbt. Klockan elva var det massage som gällde så jag åkte iväg och masserade två stycken. En tolvårig flicka och hennes moster. När jag kom hem la jag mig i soffan och tittade på Tv och jag somnade igen haha. Så trött jag varit idag. Men det är inte så konstigt när man har en pojkvän som är över pigg på natten och väcker en med jämna mellanrum haha.

Nu har jag solat lite och precis duschat. Snart kommer Rasmus hem och så ska vi laga mat tillsammans sedan blir det väl bara myspys ikväll antar jag :)..

Och nu kom han hem.. HAJ :D

Falsterbo

Gårdagen var ganska så sjuk faktiskt. Dagen började med att min kära vän Isolina fråga om ja skulle med till Bo01, så jag hämtade henne sen åkte vi dit. Där satt vi och pratade och kom överens om att vi skulle dra till falsterbo på kvällen och festa. Snäll som jag är så erbjöd jag mig att köra :).

Så jag och Isolina åkte hem till mig, jag duschade och så sedan stack vi till henne och gjorde vid oss. Isolina hade stora problem med vad hon skulle ha på sig och det kan jag förstå med tanke på hennes urval. Vi hade på musik och fjantade oss ganska mycket men det är riktigt kul ibland.

Sedan kom Sara och Johanna. Vi blev så småningom klara allihop och körde sedan till Dalle som hade förfest. Där var mycket trevligt folk och man har alltid roligt med dem <3. Vi satt där och hade en grymt intressant diskussion om hur människor kan förändras framförallt man själv. Och hur stark man kan bli av att gå igenom jobbiga processer. Jag älskar att sitta och prata om allt sånt så klart.

Vi körde till Falsterbo vid elva halvtolv tiden. Först till kampingen och där var riktigt mycket folk men Isolina fixade VIP på strandbaden så vi kom in gratis där. Så vi åkte till strandbaden men där var helt dött så tillbaka till kampingen där hon fixade in oss snabbt med, även där fritt inträde :D.

Vi dansade och hade kul, satt ned och prata och så. En trevlig kväll med underbara människor. Sedan fick jag köra två gånger fram och tillbaka till falsterbo för min kusin och dom skulle också hem. Men fick ersättning för körningen. Det var lite jobbigt för helt plötsligt var det en bil som körde efter oss vart vi än körde så vi fick köra sånna omvägar. Var hemma klockan 05.00 till slut. Och när jag kom hem låg Rasmus i min säng och soooov!

Jag och Isolina i bilen haha


 



Sara och Johanna <3


Det var vi fyra som hade en relativt trevlig kväll tillsammans. En ganska sjuk kväll haha.


Ny vecka

Jaha då är det början på ännu en ny vecka. Sommarlovet gå snabbt!
Jag har ingenting att längta till denna sommaren ändå går det väldigt snabbt. Känns konstigt att inte jobba när jag har jobbat varenda sommar sedan jag var 14 år. Men samtidigt så är det så sjukt skönt.

Jag har så sjukt mycket tankar om allt möjligt. Kan gå och tänka på det och det kan bli riktigt djupa saker men sedan när jag kommer hem och ska skriva om det finns det inte kvar i mitt huvud längre. Jag har så mycket jag vill skriva här, så mycket tankar och funderingar men dom försvinner snabbt.

Ikväll blir det förmodligen Falsterbo. Har inte varit där innan när det har varit Horse Show. Men hörde att det var Etage också idag?. Ja vi får se, något kuligt blir det iallafall. 

Men nu får jag väl ta och göra någor med mitt liv haha :D..


Båstad <3

Jag är helt slut idag!
Igår åkte jag med min kusin, Linus, Malin och Dalle till Båstad. Jag körde eftersom att tågen gick väldigt sällan och sluta gå tidigt. Så jag offra mig att köra. Men då betalde de andra min resa och inträdet på Madison.
Jag har aldrig varit i Båstad så jag blev helt förälskad i den lilla staden. Där var så sjukt mysigt. Det är verkligen ett ställe att åka till med sin käraste hehe. Vi gick en runda i hamnen och sedan till en Pizzeria. Där vi alla åt och satt och pratade. Sedan tog vi oss ned till vattnet och klättrade ned på stenarna för att de skulle ha någonstans att dricka. Vi såg solen gå ned och ja allt var bara så mysigt. Skulle haft min älskling med bara för då hade det blivit helt perfekt.

Jag hade sån fruktansvärd huvudvärk och blev lite nervös för att gå in på Madison där det är högt ljud och starka dofter vilket gör min huvudvärk mycket sämre. Dalle fixade så vi kom in VIP så vi var i ett sånt annat rum. Och jag det var det sjukaste. Även om jag inte drack och hade världens huvudvärk så hade jag SÅÅÅ roligt :D Hela stället var så mysigt!!!

Där nere i VIP rummet var där någon sm fyllde år och de var från malmö. Sjukt trevliga och dom bara bjöd på en massa dricka. Det var ju inga billiga grejer heller. Jag och Mollan dansade och hade roligt hela kvällen. Dom stängde klockan tre en liten stund innan blev Linus utslängd haha :P. Därefter gick vi till bilen som tog hur lång tid som helst för Malin, Linus och Dalle. Jag var nervös för att köra hem med tanke på min migrän. Jag får spänningar från nacken till tinningarna som spänner i mina ögon och jag kan få svårt att se. Vi kom inte därifrån från vid halv fem tiden. Men det gick verkligen bra.
Jag var riktigt trött på hemvägen men det var ljust ute så det kändes bättre i ögonen. 
Vi lämna Dalle sedan Malin och Linus och så raka vägen hem. Men då var jag helt pigg igen. Jag var hemma halv sex eller sex sedan vaknade jag igen vid tiotiden. 

Båstad <3


Hamnen








Okej den märkligaste människan jag träffat :S


Så mysigt :D










Tobbe, Labinot och Dalle haha :D


Okej linus? haha


Liten flaska ? haha


Dom var helt extalterade över den j*vla Champagnen haha


Fredag

Igår kom älskling hem från Göteborg så ja åkte hem till honom. Vi hade en mysig kväll och idag åkte han till Stockholm med sina kompisar för att kolla på fotboll på söndag. Jag själv vet inte vad jag ska göra idag men ska väl träffa Johanna :)

Onsdag

Okej min dag är inte så intressant.
Mådde inte så bra när jag vakna men när jag kom iväg och massera blev jag genast på bättre humör.Människor som är så trevliga och som verkligen öppnar sig för en. De får en på andra tankar. Det ären av orsakerna till att jag älskar att massera. Man träffar människor med olika historier och får glömmasin egen för en stund.

Jag har kollat på Tv ganska mycket idag. Skulle egntligen iväg med min kusin och dem men orka inte.Jag tittade på Bachelorette. Haha, ganska löjligt program om man tänker efter men jag älskar sånt.Allt som har med kärlek att göra. Att titta på ett sådant program påminner en om hur mycket man älskarkärleken!.

Alla killarna beundrar DeAnna så mycket och dom tittar på henne som om hon vore en ängel sänd frånovan och de uppskattar varenda minut med henne. Sedan alla vackra platser får en att smälta. Hade jaghaft tillräckligt med pengar hade jag gjort de mest underbara sakerna för min älskling <3

Min älskling kommer hem i morgon By the way :D


I MISS YOU

Idag vakna jag av att jag behövde gå på toa vilket jag vaknar av varje morgon. Jag duscha, gjorde vid mig sedan åkte jag in till stan och träffa Isolina. Jag bestämde mig för att inte köpa något för jag vet vad jag vill göra med mina pengar men det blev ändå en jättefin klänning :).. Vi gick i stan ganska länge, träffa hennes kusin som ska till Grekland i en månad.
Det är sjukt mycket rea dessutom, kittlar i fingrarna man vill bara köpa och köpa hela tiden men man måste spara. Jag är grym på att spara faktiskt :D



Sedan åkte jag hem och tog det lite lugnt sedan hämta Johanna mig så åkte vi till Anneli och grilla och snacka lite skit. Innan vi åkte hem gick vi till Hemmakväll och där köpte vi vars tre filmer för 100 kr:)... Och just nu sitter jag och tittar på en av dem :D

Jag har så mycket tankar och funderingar att jag inte kan få ner dem här :(...
SAKNAR DIG!





Så är det :(

Jag har inte gjort någonting idag. Har bara suttit hemma, satt lit i solen innan men det fanns för mycket moln. Det är tregiskt att jag inte gör något när jag har sommarlov. Men det finns saker som får en att tappa lusten. Att vara orolig och gå och vänta är det värsta jag vet. Man känner inte riktigt för att ha roligt då. Har haft en lång diskussion idag om viktiga saker och ja jag kan inte förneka att det är mitt val.

Jag måste även berätta hur mycket jag tycker om min pojkvän men det vet alla mycket väl. Jag gör allt för honom, jag sätter honom alltid högst och först det vet alla. Alla vet mycket men inte allt. För  ingen vet hur jag känner, och det kan ingen  någonsin få veta. Den enda som kan ha någon aning är Rasmus... vilket han förhoppningsvis ser <3



Jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut!

Ska jag?

Här sitter jag helt mobbad och är inne på Nelly och tittar. Har varit hos min morbror vid hans pool och tagit det lugnt sedan har jag mest tagit det lugnt hemma också hehe. Fick reda på att Rasmus är i Göterborg så lär inte träffa honom på ett tag :(.. Skulle egentligen vara med Emmi idag men det blev inget sen skulle jag till Natta men är för lat för att ta mig någonstans :P..

Okej, sitter inne på Nelly och kollar lite. Har hittat 5 klänningar, 2 armband och en berlock till halsband som jag skulle vilja köpa. Allting blir nästan 2000 kr. Jag har pengarna men ska man verkligen lägga pengarna på detta? hmm!..
Det är riktigt söta klänningar faktiskt :).

Men å andra sidan kan jag ha dessa pengar att göra roliga saker för men känner att jag behöver lite klänningar, så det är ett svårt beslut :D..

Denna klänningen har jag köpt på Nelly :D

Fast det vet dom flesta redan :D
Men jag gillar den skarpt <3

Söndag

Okej vi baka idag, och ja jag borde tänka på dom där kilona haha. Men vi hade inget att göra och vi skulle grilla så vi tänkte göra en efterrätt. Men det blev inte riktigt som vi hoppats på så det blev inte mycket ätande hahaha..

Nu är det så att mycket är jobbigt, men man kanske inte ska skriva om det jobbiga. Men jag har inte så mycket positivt att skriva om just nu. Saker och ting är inte riktigt som jag önska att de vore.

Kom ihåg att jag älskar dig



Jag önska att man kunde skriva mer här, men vissa saker är för personliga.
Kollar på film nu med mamma, pappa och Carro. Den heter Felon. Fängelsefilm, det är helt sjukt hur det går till i USA. Men nu ska jag fortsätta att titta.

Väntar på att få höra ifrån mitt hjärta <3


Bakaaa

Just nu är jag med Johanna och vi hade inte så mycket att göra.. Så vi gick till affären sedan tillbaka och när vi kom tillbaka kom vi på att vi ville baka. Så det blev Hallonpaj och Rulltårta :) MUUUMMMSS!!

Sommmmaaaaaar

Okej skriver inte så ofta för jag är inte hemma så ofta :P..

Var på stranden i veckan med Anneli och Johanna och nu har jag lagt in bilderna därifrån, efter åkte vi hem till Rasmus och bada i poolen:)







Sedan var jag på stranden med familjen :)







Pappa hoppar HAHAHAHA

Närbilden där ja, hahaha

Pappsen :P

Jag fick inte lägga in bild på dom andra så, haha

Sedan var jag hos Ida där Emmi, Amanda och My även  var:) Vi/dom förfesta där
och stack sedan till Strandbaden, själv åkte jag hem till Rasmus :)


Emmi, Ida, Amanda och Jag :)




Och idag tog jag och Rasmus en mjukglass i Limhamn sedan åkte vi hem till honom och låg vid poolen:)


Och nu är jag med Johanna och vi ska til Jägersro där det är en Amerikansk dag..
Byebye :D

snart heeelg

Idag vakna jag försent för min systers klocka gick en timme för sakta och min var toltalt död.
Så fick snabba mig till Tygelsjö där jag masserade 4 st. Sedan hämta mamma och Marie mig, vi åkte och kolla på en ful liten bil som jag antagligen ska få. Inte den finaste men behöver en bil ju..

Sedan åkte vi hem och tog det lugnt, satt i trädgården och prata. Jag bestämde mig för att sola men det är inte så roligt att sola i trädgården för det är för varmt vill kunna svalka mig. så jag strunta i dte haha..

Igår var jag i småbåtshamnen med Mamma, Caroline, Emelie och hennes mamma Petra. Det var faktiskt riktigt mysigt:)..





Jag vet inte riktigt vad som händer idag. Folk vill inte svara mig haha..
Ikväll ska jag hem till Ida sedan ska dom till strandbaden, får se om jag följer med eller inte :)

Härligt

Vilken härlig sommardag. Idag vakna jag av att mamma skickade sms klockan halv åtta och frågar om jag och Carro ska med till stranden och visst ville vi de så vi åkte vid niotiden. Så handla vi frukost på vägen. Vi åkte till falsterbo som vi verkligen älskar. När vi kom ner där var där inte mycke folk, men vädret var skinande och havet var stilla. allt var så mysigt. Vi satte på musik, prata lite och badade. Sedan kom mer och mer folk.

Jag träffa Johanna och Anneli där :)..

Jag badade faktiskt, ganska länge också för den delen. Och gud vad stolt jag är ;). Vi hade med min älskade kamera och pappa fjollade sig ganska mycket haha och allt fick jag på bild.

Sedan kom ja hem och så somnade jag. Sedan körde jag pappa till jobb för att kunna ha bilen. VI åkte till barabadet där mamma, jessica och karin var.
Där vi träffade på en riktigt konstig människa haha, helt störd var han :P..

Skulle egentligen vara med Rasmus på kvällen men han har inte hört av sig så antar att det inte blir något!

Nu ska jag och Carro hämta pappsen, sen ska dom ta ett kvällsdopp haha..

Lägger in bilder från dagen sedan!..

RSS 2.0