Huvudvärk i tvååå hela veckor :O

Idag hade vi nationella prov i Engelska B writing. Jag var jätte nervös men det gick väldigt bra för att vara jag faktiskt.
Jag har haft huvudvärk i snart två veckor och jag orkar verkligen inte mer nu. Idag har jag mått illa och allt, kunde inte träna och jag har fortfarande riktigt ont.. Jag följde med Lina och Lollo till stan men fick åka hem igen eftersom att jag bara ville spy och ligga ner haha..  Fick skita i att träna också, åkte dit och hem igen för det gick verkligen inte..





Imorgon har vi temadag känns så onödigt att gå till skolan och har jag huvudvärk så skiter jag i det för detta är riktigt jobbigt. Nu har jag och min syster tittat på Tv, först Ugly Betty sen Desperate Housewives eller hur det stavas haha sedan kolla vi på andra avenyn på datorn hihi..

Det har varit riktigt skönt väder idag, varmt som fan :D .. Vad händer på valborg?

Nu ska jag nanna :D Goooood Naaaattt :D

Söndag

Vilken härlig dag måste jag bara säga :) Vid 10.00 tiden åkte jag och älskling och tvätta hans pappas nya härliga bil sedan åkte vi till Cementa där Rasmus bil står. Måste även säga att Rasmus är riktigt duktig på att köra :D den bilen gick riktigt jävla snabbt asså!..  Vi träffade Rasmus pappa och hans farfar där för dom skulle försöka att få igång bilen. Sedan tog vi en liten promenad inne på området medan de andra mecka med bilen. Mycket där ser ut som övergivna byggnader och där bor nog en och en annan pundare.

Folk har klottrat på väggarna där inne och det är verkligen konst måste jag säga. Jag fårstår att man inte tycker att de ska få klottra överallt men det är tur att det finns ett ställe i Malmö där det är tillåtet. Där inne var det nog inte tillåtet men det var riktigt häftigt. Jag ser det som konst. De som gör det är riktigt duktiga!!


                                              Riktigt skön bil




 Riktigt ful gubbe :)
   



   

När vi varit på Cementa åkte jag och älskling för att kolla när mitt lag spela
match men innan dess bjöd han mig på en mjukglass. Det var riktigt varmt
på läktaren men det var skönt :)..

 

Sedan körde de hem mig eftersom att jag
skulle plugga men de bli inte mycket av det haha. Och nu ligger jag i sängen
och ska snart lägga mig.. Hatar att det är skola i morgon :(

GoooooooodNaaaaaaaaaatt...


Mysig Helg :D

Nu sitter jag framför TV:n och borde plugga men tänkte skriva lite här :D

Jag har haft en sjukt mysig helg. I fredags var jag hos Natali när hon fyllde 18, Grattis gumman :D.. Där var mycket folk som bestod av henne släkt och vänner. Det var jättetrevligt faktiskt och riktigt god mat måste jag säga :). Natali såg ut att bli nöjd med allt och det var ju kul.. Å
kte hem vid halv tre med Anette och Stefan som också bor på Lindeborg (Natali bor i höllviken så det var tur att jag och Emma kunde åka hem med dem).. Och så har jag fått två nya "klienter" .. Anette och Stefan ska jag massera, kul kul :D..

I går (Lördag) skulle jag egenligen med Rasmus och hans familj på två konfirmationer men det blev aldrig av för dom var för mycket folk hehe. Så jag följde med min mamma till min morbror som fyllde år och där var typ hela min släkt. Dom skulle vidare till Dansbandsgalan senare men jag var där en stund sedan hämtade Rasmus mig :)..


                                               Grattiiiis Rolle :D


                                               Mamma och jag


                                                Jag och mormor


                                             Jag och Moster


                                        Jag och Älskling




                



   

Jag sov hos Rasmus så jag vaknade hos honom idag (självklart)..  mysig helg :D




Är Eutanasi "Dödshjälp" rätt?

Okej nu har jag suttit uppe och skrivit mitt Eutanasi arbete. Det är faktiskt himla intressant när man läser om det. Jag läste om en som varit med om en olycka och har nu legat i koma i 17 år, är det rätt?
Jag tycker inte det är rätt. Dödshjälp handlar om att ge människan ett värdigt slut. Det är inget värdigt slut för en människa att ligga i koma i 17 år. Människan finns ju i princip inte.

Jag läste om en kvinna vars mamma ligger och är ur medvetande och de enda rörelseaktiviteterna är "reflexbetingade". Mamman skulle vara med och springa ett motionslopp men på startlinjen klagade hon över plötslig huvudvärk och föll medvetslös till marken. Kvinnan blev döv, blind och förlamad i ena sidan. Hon är inte vid medvetande heller och som sagt så är de enda rörelseativiteterna reflexbetingande. Mamman har legat i 12 år och har hållts vid "liv" genom maskiner, matar henne genom sond och ger henne lavemang var tredje dag. Då kan man ställa sig fråga om detta är ett värdigt liv?

Det är så synd om hennes dotter, under dessa 12 åren har hennes mamma inte visat något tecken på att veta vem hon är hon är helt ur medvetande. Hon har ingenting och det ända dottern vill är att det ska få ett slut så klart..


Jag tycker att det är helt sjukt asså.. Man måste ju komma på en bättre lösning än att låta någon ligga så. Maskiner håller i gång henne, hon blir ju i princip en del av maskineriet en i det lilla kretsloppet.

I Danmark går det att skriva s.k "livstestamenten" där man i förväg talar om hur man vill att vården ska skötas om man själv inte kan kommunicera med omgivningen. I Sverige finns idag ingen sådan möjlighet men det är en sak jag tycker att man ska ta upp och diskutera.

Man tänker oftast "det händer inte mig" men det kan hända exakt vem som helst!!!!!! 


Bläää..

Idag har det varit en skön dag.. Vi hade prov på morgonen men jag ska göra det muntligt så jag kom lite senare. När ja kom dit så hade vi 2½ timmes håltimme så vi frågade vår lärare om vi kunde få en hemuppgift så vi kunde gå hem i stället, och det fick vi :D.. När ja kom hem så la jag mig i min säng och somnade, riktigt skönt :)..

Jag är inne i en fas där inte mycket funkar haha men det fixar sig hoppas jag. Mina problem just nu är skolan, kroppen och en sak till. Vill bara att allt ska komma i sin ordning igen, har en sån längtan efter det och hoppas så himla mycket. Tänk om allt bara kunde vara som jag vill att det ska vara! ..

Åh, ja vill bara att allt ska bli bra nuuu!!!


                                     Älsklingen <3


Nu ska jag försöka göra etikarbete om Euthanasi :(


Små eller stora bröst?

Goddagens :)..
Sov hos Rasmus igår så jag vaknade upp hos honom, vi duschade tillsammans sedan var det skolan som gällde. EN hektisk dag i skolan. Har stora problem med Etikläraren men nu har man tagit tag i det och jag ska antagligen prata med henne.

Just nu sitter jag och tittar på "Tyra Banks Show". Det handlar om kvinnors kroppar och hur de ska se ut enligt killar. Så de har ett par killar som skulle inspektera några tjejers gumpar men jag såg aldrig vad dom sa om det (åt då hihi). Men nu pratar de om bröst.

Där var 4 tjejer. Två systrar och två kompisar. Den ena systern hade stora bröst (var dock mycket kraftigare) och den andra hade ganska små bröst, samma sak med kompisarna den ena hade stora ( men var kraftigare) och den andra var smalare och hade inte mycke till bröst. De bytte för en dag. Så man linda in de storbystade kvinnorna och satte in inlägg så att de småbystade tjejerna fick känna hur det var att ha större bröst.
Sedan gick de ut och shoppade, de småbystade tjejerna var riktigt glada hela tiden och de tykcte att det var såååå kul att gå ut och shoppa kläder där det var lite u-ringningar, där man såg mycket byst. Och de storbystade tjejerna tyckte inte att det var kul alls att shoppa. De kände att de såg tjockare ut, de kände sig som män, som fotbollsspelare, de kände inte sig kvinliga för fem öre och den ena tjejen klarade inte det hon fick typ panik.

Sedan skulle dessa killarna prata om vad de tyckte om bröst. Och INGEN attraherades av tjejer med en A-kupa!!!!

SILIKON SÄGER JAG BARA!! Nu tycker säkert jättemånga att jag är sjukt löjlig. MEN känner man som jag gör då är det det som gäller.. VIll verkligen inte behöva vara en av som gör det men jag har bestämt mig nu. Vill fan inte gå och må dåligt när det finns ett sätt att fixa det på :D ..


Löööördaaaaag kväll..

Jag har kommit på varför man inte kunde titta på bilderna och nu har jag fixat det så alla bilder plus lite fler är på plats nu :)

Det är lördag och jag sitter här med min pappa och min granne och kollar på Inter mot Juventus och just nu leder Inter med 1-0 och Juventus fick nyss en utvisad.. Så roligt är mitt liv haha. Nej men jag hade en del att göra idag med inget av det blev av såklart, så brukar det bli när jag ska med någonstans ja skiter i det i sista sekund.

Igår var jag inte i skolan på grund av min prestationsångest. Har klarat mig bra nu hela detta året (vilket är lång tid för mig) har gjort alla prov, lämnat in allt och gått på alla lektioner jag kunnat om jag inte varit sjuk. Innan har jag inte gjort det för min prestationsångest. Har skitit i lektioner där vi var tvugna att lämna in saker (ibland för att jag inte gjort dem) och har inte kommit till prov för att jag är så rädd att misslyckas. Misslyckas för mig är att få G förutom i Engelska där blir jag glad om jag får godkänt.
Men igår hade vi Engelsprov och kunde inte sova på hela natten, hade sån huvudvärk dessutom och bröt ihop när klockan börja närma sig halv sju eftersom att det var dax att stiga upp. Jag hade sån jävla huvudvärk, kände mig stressad, orolig och nervös. Så jag sa till mamma och vi kom fram till att jag inte kunde gå till detta prov. Så jag sket i det. Är så gymt besviken på mig själva måste jag säga. Mitt mål var att göra varenda prov speciellt Engelska men det sket sig. Fan också ville verkligen klara det. Detta är kanske riktigt ointressant  men nu har jag skrivit av mig iallafall...

Rasmus ringde och fråga om jag skulle med han och Adam och spelar fotboll så de hämtade mig. Först åkte vi till Hansa där Rasmus fixa med sin mobil och köpte en deo som tillhör hans goda parfym :).. Sedan åkte vi och spelade fotboll. Det var sjukt skönt väder och mysigt. Adam stod i mål och jag hade tävling med Rasmus om vem som kom först till 3 mål men det tog riktigt lång tid. Rasmus vann till slut :( haha ..



Sedan åkte vi hem, åt och tittade på "Så ska det låta" och "Singing bee".. Rasmus somna tidigt så jag satt uppe med hans mamma och kollade på en riktigt bra film.. Att väcka Rasmus är inte lätt haha men det gick till slut.

IDAG har jag varit och masserat Klagshamns A lag igen. Sjukt trevliga människor måste jag säga :). Jag var där 2½ timme innan matchen börja och var där hela matchen så jag var där i sammanlagt 4½ timme. Kul att kolla på matchen men det blev kallt och jag blev hungrig som fan. Matchen blev 1-2 till Lund BK.

Efter det åkte jag hem och så övningskörde jag min syster och hennes kompis till Sibbarp för dom skulle fira min syster där.. När ja kom hem så höll min syster för huvudet för hon har piercat sig i överläppen haha jävla unge.  Hon fyllde 14 förra veckan dessutom Grattis syster :)... Efter det var jag och Rasmus på påskmiddag hos hans mormor :)

Min systers födelsedag


Syster och pappa :)                                                                               

 
                  
                 

                                       Min älskling och jag <3


           Detta är en av de hundar jag och älskling vill ha söt va? :D



Nu sitter jag här och tittar på en skräckfilm helt ensam, pappa har somnat. Det är fan läskigt. Tänk att bli begravd levande :O. Usch!..

Nu ska jag gå upp och lägga mig ska upp tidigt och titta på när mitt lag spelar seriepremiär mot Kvarnby kl 11.00 :D

GOOOODNAAATT

(((( Älskar diiiiiiiiig Raaasmuuus ))))


Måndag

Hur jag mår just nu: Inte så jättebra, är ganska nere just nu faktiskt :(

Vaknade av ett gulligt sms "God morgon världens sötaste :)", kändes som en riktigt bra start på dagen. Det värmer hela kroppen att få läsa sånt :D.. Sedan gick jag upp och duschade, gjorde vid mig och åt frukost. Sedan körde pappa mig till körskolan där jag skulle gå på kursen "riskettan". En kurs som var intressant men man visste i princip allt redan och det kostade 600kr, så onödigt känns det som.

Innan jag åkte till köskolan kände jag att jag vill verkligen göra något denna fina vårdag haha :D. Fina dagar som denna vill jag bara spendera med min älskling men det gick inte. Och jag ville så gärna göra något, bara åka någonstans och mysa och göra någonting med eller utan andra :). Men han skulle åka och fiska med hans kompis och hans flickvän, hans lillasyste och hennes pojkvän plus deras hund. Först var dem på ön sen åkte dom till bokskogen. Åh vad jag ville med. Jag ville så gärna med men jag fick inte plats i bilen så jag kunde inte följa med. Det går inte att beskriva så ledsen jag blir när jag inte få följa med. Jag älskar att göra sånna saker, små utflykter. Fy fan vad jag älskar sånt. Så jag blev så jävla ledsen kan inte riktigt hantera mig själv när jag blir så ledsen. Vill vara med på allt och göra allt, jag ÄLSKAR att vara med Rasmus och göra saker ritkigt mycket.
Så jag överreagerade kanske men när jag vill något så mycket och längtar efter det och när han sedan gör det men med andra så blir jag tyvärr så ledsen, kan inte hjälpa det. Bir så avundssjuk att jag inte får vara med och göra de roliga och mysiga.

Detta läste jag idag och jag tyckte att det stämde bra:

"Tjejer vill ha en kille som visar vad han känner,
Som skickar sms på kvällarna där det står "godnatt älskling, jag saknar dig <3"
Han som ser otroligt bra ut i dina ögon, och är en gentleman :)
Han som tål ett nej utan en sur min,
Han som vill visa upp dig för världen när du har mjukis byxor och en skön tröja :D
Han som ringer dig när du vart sur,ledsen eller när som hällst,
Han som lever för dina kyssar, han som håller vad han lovar,
Kan skriva ditt namn på msn och struntar i om han förlorar 15 tjejer som vill ha honom,
Han som säger till sina vänner, "där är hon, tjejen i mitt liv""

Rasmus, jag är ledsen att det blev så som jag reagerade. Men jag älskar dig så mycket och blev så ledsen eftersom att det ni gjorde är det jag längtar efter att få göra tillsammans med dig.



                                                          Vi är ett lag, det är du och jag mot världen..
 
                                       


Nu sitter jag här i mitt rum och tittar ut, solen börjar gå ner och ljuset börjar bli med orangeliknande. Det är så mysigt, nu ska man sitta vid något fins ställe med en fin utsikt och uppleva solnedgången. Men jag har många år till att få vara med om det haha..
Men varför ska man deppa hela tiden, vill bara se allt positivt och mår bra! Det är så olika från dag till dag hur  jag mår, ena dagen kan jag mår prima. Det kan kännas som att "livet leker" och att jag är den lyckligaste människan på denna jord men vissa dagar känns det som att ma inte orkar med något mer. Man vill bara försvinna så kändes det för mig idag.
De dagar jag mår prima är oftast när jag får vara med dig Rasmus :$ :)


HELG + PÅSKLOV :D

Okej ska börja med att berätta hur jag mår just nu, och nu mår jag faktiskt bra :D

I fredags hade vi studiedag vilket var så perfekt eftersom att veckan därpå har vi påsklov som är ritkigt najs.. Denna fredag var det riktigt fint väder som gör en så himla glad och man ser så mycket mer pisitivt på allt. När solen tittar fram känns det som att nya möjligheter öppnas och man får ett hopp om att allt kommer gå så j*vla bra :D..

Fredag : Jag gick och mös för mig själv hela dagen i solen, skulle egentligen till Entré med Rasmus men det uppstod lite förhinder så han kom senare på kvällen då mina andra vänner också kom. Det kom lite folk hem till mig och vi festade lite här och hade trevligt. Det var dock lite fel blandning på folk skulle jag tro för det blev så avskilt. Killarna satt i vardagsrummet plus några tjejer och tjejerna satt i köket plus nån kille haha. Misslyckat? Ja, lite men va fan då, då.. Har alltid haft kul innan så en misslyckad "fest" gör ingenting :D, de sista folket gick vid 03.30, då låg jag och Rasmus och sov i mitt rum men ingen sa något om att dom var de sista som gick och lämnade dessutom dörren öppen. Musiken var på så jag trodde att folk fortfarande satt där nere och pratade men när jag kom ner var det svinkallt och dörren stod öppen. Det var lite läskigt att gå ner själv och kolla så att ingen var där haha men jag är lite känslig av mig.. Det blev ganska hektiskt med bjudandet till min lilla sammankomst men deppa inte det kommer fler som ska blir roliga haha :D


                                            Köksfolket haha


                               Nathalie i sina fullaste dagar :)


     

                                       Så söta vi är haha






   
   
   
                 
              Klockan är 02.30 och vissa var riktigt trötta haha :D



Lördag: Igår vaknade jag upp bredvid min älskling men natten hade varit konstig. Drömde att jag typ inte fick röra honom så jag vaknade av att jag var helt spänd i kroppen och låg med ett ganska stort mellanrum till Rasmus haha så sjukt det var. Rasmus var helt död så jag gick ner och då hade min kära syster börjat städa så vi hjälptes åt. Fy fan vad mycket öl säger jag bara och det luktade riktigt illa såklart.

Sedan tog vi en promenad till Ica i det skinande vädret , så sjukt mysigt. Vårt syfte var att köpa bullar men alla bullarna var slut haha, lite tragiskt fakitskt för det hade suttit klockrent med nybakade bullar denna härliga dag. Men vi köpte Juice först tappa jag den i affären sen tappade Carro den påväg hemåt haha. Jag köpte vars en glass till oss tre, mmm.. säger jag bara, har fan längtat efter glass.

Vi satt ute i min trägård och åt frukost och verkligen njöt av solen sedan cyklade jag Rasmus till bussen eftersom att han skulle träffa sin kompis på Möllan och kolla MFF matchen på någon pub. Tanken var att jag skulle åka dit till klockan fyra då matchen börja men det fanns inga platser och där det fanns platser var det tydligen 20 års gräns :S..

Så jag träffade Rasmus på södervärn vid sex tiden. När vi står där och väntar på bussen som går hem till honom kommer det en tjej gåendes. Hon hade höga skor, sen paljetteklänning, en lång jacka över, blont hår med ett diadem med två rosa öron som hon själv klippt ut från ett rosa papper och värst av allt hon hade ett tryne över näsan HAHAHA, VEM FAN KLÄR UT SIG TILL GRIS. Jag skratta så j'vla mycket asså. Bara tanken på henne får mig att börja gapskratta ahahaha. Hon gick där som ingenting utklädd till gris fy fan vad roligt det var. Det låter kanske inte så roligt men hon såg såååå rolig ut :D..

Sedan åkte vi hem till Rasmus och åt supergod middag efter det kom Rasmus kompis och hans flickvän och hämtade oss så åkte vi iväg för att kolla på feta bilar. Alla samlades och det var riktigt mycket folk och riktigt feta bilar. Hur fan kan människor i 20 års åldern ha råd med dessa bilar? Helt sjukt asså.. Vissa lånar ju sina föräldrars men det är många av dom som ha sin egen bil. Riktigt bra musik i bilen vi åkte sen alla dessa sjuka bilar. Man blir helt fascinerad av dem. Tänk att ha en sån bil :D det skulle man ju aldrig tacka nej till :D.. Nej fy fan vad de var najs, så coolt med alla dessa bilar. Det var mörkt och alla har sina lampor på ja jag vet inte hur ja ska förklara. Tyckte att det var riktigt coolt och kul men även mysigt tack vare Ralleballe (K)..

Vi var helt frusna när vi kom hem så vi satte oss framför brasan i fåtäljen och höll på och somna. Åh, det var något av det mysigaste att sitta där tillsammans vid elden :D 

Tack för en underbar dag Rasmus <3



Söndag: Idag har jag vaknat upp ännu en gång med min baby men var tvungen att gå tidigt. Så jag gick upp och åt frukost med hans mamma och styvpappa sedan hämta min pappa mig. Jag åkte hem, sminka mig lite sedan hämtade Louise mig. Idag har vi varit och masserat Klagshamns A lag. Det är sååå roligt faktiskt. Alla är sjukt trevliga där och välkomnande. Jag trivs jättebra och tycker att det är så kul att massera :D.. Att massera fotbollskillar är lite annorlunda. Vaderna och låren är så stela och så knutiga och så stora så det är en utmaning men det är kul. Alla ville ha massage och vi hade så lite tid på oss. Till sist fick vi använda ett vanligt bord så att alla tre kunde ha var en plats att massera på..  

Vi var där i 3½ timme sedan kom jag hem och så körde pappa mig till Rasmus. Vi har myst hela kvällen faktiskt. Kollat på TV både med och utan hans familj. Wipe Out är det bästa programmet HAHA. Skrattar man inte åt det programmet är man riktigt torr kan jag känna. Kommentatorerna gör det hela så mycket bättre och roligare också. Dom är lätt bäst haha :D. Sedan skulle Rasmus styvpappa tatuera hans mamma så han ritade upp blomman som hon skulle ha på foten, tog bort nålen (utan att hon visste det) men hon tyckte ändå att det gjorde ont så dom sket i det haha. Men hon vill så gärna göra det så det var ju lite synd :(..

Vi låg och mös tillsammans men sen hämta pappsen mig så nu ligger jag i min säng och skriver samtidigt som jag har TV:n på och kollar emellanåt.

Jag är en människa som har så mycket tankar om allt och jag vidarutvecklar som så mycket. Jag ska berätta vad jag har för tankar om olika saker men inte idag. För det är tankar jag går med jämt och ständigt och det finns kanske fler som går och tänker så haha.. Men nu ska jag lägga mig ner och försöka att slappna av och kanske somna till sist. Ligger även och smsar med älskling..

Godnatt :D


RSS 2.0