SHOPPINGSUGEN!

Jag är såååå shoppingsugen!!

Det var längesedan jag unnade mig kläder. Har sparat mina pengar, har inte känt att jag haft råd att gå och köpa kläder. Men nu kliar det i fingrarna haha. Vill beställa lite sommarkläder tills vi ska iväg på bartenderutbildningen:(
Tråkigt att vara fattig haha ..

28 dagar kvar

Måndag och ny vecka.. Nu är det 28 dagar till bartenderutbildningen och då ska vi ligga i hårdträning. Hoppas på ett schema idag från personliga tränaren idag så att vi kan börja :)


Har fått mycket timmar de två senaste veckorna på jobbet, blir lika glad varje gång jag får förfrågning om jag kan jobba. Tycker att det är trevligt och kul så jag trivs verkligen. Det finns kanske inte alltför mycket att göra, men det är mysigt att öppna gymet och göra allt i sin egen takt. Städar lite, pratar med folket som tränar, fixar med smågrejer, svarar i telefonen och sitter i kassan, receptionen.


Middag :)

Igår blev jag och Johanna bjudna på middag av Per och mamma. vi önskade tända ljus och uppdukning och det fick vi. Per hade lagat min favorit mat: rökad fläskfilé och potatisgratäng. Vi åt och snackade hela kvällen, jättemysigt och trevligt.



Idag ska jag jobba mellan 09.00 och 17.00 sedan ska vi göra middag till Mamma och Per. Det är ju morsdag idag :D


Kost och träningsråd

Lördag och solen skiner för fullt, dock blåser det mycket men ska inte klaga :)

Det gick bra på Hipp igår och det var jätteroligt att prata med så mycket människor. Trivs verkligen med att jobba med arbeten där man ska ta kontakt med människor. Vi blev körda hem, tog en runda med vår lille kille och sedan deckade vi ganska så snabbt. Var ute en runda med han i morse sedan tog vi oss till Indoorwalking.

_____________________________________________________________________________________________


                                    


Har snackat med många hur man ska göra för att gå ner i vikt och det är samma sak hela tiden. Några råd:

- Ta en promenad innan frukost, gör det till en vana.

- Vill man förbränna fett ska man träna lågintensiv träning, alltså hellre promenera än att springa.
- Hitta ett träningssätt du tycker är roligt och variera gärna.

- Sätt realistiska mål. Jag gillar små delmål på kort tid men ha även ett slutmål längre fram.

- Ta en promenad på morgonen, träna på eftermiddagen och ta gärna en liten promand även på kvällen.

- Kroppen behöver även vila för att kunna återhämta sig till ny träning, så du behöver inte träna varje dag. När jag säger träna menar jag inte promenader för dom kan du ta varje dag.

                                             
- Hitta ett träningssätt du tycker om för träning ska vara roligt. Tränar man bara för att man måste håller det inte i längden. Utan hitta någon du kan längta till att få göra.

- Träna intervaller för att öka din kondition.

-
Ta trapporna istället för hissen, hoppa av bussen någon busshållsplats före, stå hellre än sitt, gå en liten extra lång runda med hunden, cykla till affären för att handla, fönstershoppa ;) när du inte har pengar hehe.

- Våga be någon om hjälp!

- Utmana dig själv!!

Många hittar anledningar till att inte träna. Det finns oftsat inte någon riktig anledning att inte kunna träna, ma behöver inte gå och köpa sig ett dyrt gymkort för att träna. Det underlättar klart en hel del eftersom att det finns så mycket hjälp att få på ett gym. Bara att befinna sig i miljön ger en motivationen faktiskt och det finna alltid folk som kan hjälpa en. ´

Tiden att träna är oftast den största anledningen till att många inte tränar. Men man måste ta sig den tiden, planera in när man ska träna på dagen. Är man mamma eller pappa med barn så är träningen den tiden på dagen där du bara kan tänka på dig själv och få lite ensamtid.

Känner du att du inte vill träna för att du skäms att folk ska kolla på dig. Du känner att du inte alls ser ut så som du skulle vilja. Man tänker att alla ska tänka på hur otränad kropp man har, lite extra fett här och där eller till och med mycket. Vad gör det liksom? du är där för att träna bort det. Det är så mycket värre om du sitter hemma och inte försöker göra något åt saken. Jag beundrar de överviktiga på gymet, de har tagit sig ur bubblan hemma och försöker göra något åt saken. 

                                  

                                      
______________________________________________________________________________________________

                                                 

Små kostråd som jag fått ta del av på sista tiden:

- Drick svart kaffe, gillar man inte det så är grönt tee ett bra alternativ.
- Drick gärna vatten med citron i. Drick mycket vatten, 8 glas om dagen :)

- Ät stark mat, mat med chili, vitlök, senap, kanel, peppar, ingefära...
- Ät en riktig frukost. Frukosten ska ge dig energi till dagen.

- Ät en större lunch än middag. Frukosten och lunchen är de måltider som ska ge din kropp energi till dagen och de som du har störst chans att förbränna. Middag äter man oftast ganska sent på dagen och då blir den svår att förbränna om man äter en stor mängd.

- Ät inte sent på kvällen. Kroppen ska vila och behöver inte mer energi när den ställt in sig på att vila, då kan du räkna med att gå upp i vikt. Socker omvandlas till energi, det som inte förbränns blir till fett.

- Ät många gånger men mindre portioner:
Frukost  -  Frukt  -  Lunch  - mellanmål  -  middag  - (eventuellt en frukt). Se tretimmarsregeln som en bra regel. Ät var tredje timme. Fördelarna är att du hinner inte bli hungrig. När jag inte ätit på länge och blir jättehungrig kan jag äta nästan vad som helst bara hungerskänslan försvinner. Det är lätt hänt därför ska man äta ofta.

- Ät mindre av kolhydrater. Minska på ris, potatis, pasta, bröd. Tränar du mycket behöver du detta så du ska inte utesluta det helt. Lägg upp maten efter hur du tränar. Ska du träna hårt en dag så se till att du får i dig en lagom mängd av just detta.


                                          
- Ät mycket sallad!! Gott eller inte, spelar inte så stor roll för det behöver du äta.
- Ät mycket kött, kycklingfilé (utan skinnet!!), fisk, kalkon är bra alternativ.
- Ägg är bra, mycket proteiner.

- Frukt är bra men i en lagom mängd. Man ska inte överkonsumera det, men det ska man inte göra med något såklart.
- Drick gärna färskpressad juice till kött, undvik mjölk till kött.

- Vi behöver det vegetabiliska fettet. Avocado, nötter, olja osv. Detta är fett vi behöver men dessa saker ska ätas i en mindre mängd. Vi behöver äta fett för att bränna fett!

- Skriv gärna ner vad du äter. Då får du en bild av hur dina matvanor ser ut.

- Tänk inte ens på att försöka svälta dig själv. Kroppen ställer sig då in på svält och lagring. Så fort du äter så lagrar den maten för att ha energi till nästa "svält" som sedan blir till fett.

Detta är saker jag lärt mig på sista tiden. Jag är ju inte hundra på att allt fungerar men jag är nu väl medveten om hur jag bör äta och träna. Man får helt klart unna sig saker men gör det under kontroll, låt det inte spåra ut. Släpp tanken "Jag har redan förstört denna dagen så jag kan lika bra fortsätta" då trycker du i dig kanske mer än dubbelt så mycket kalorier och det får sina konsekvenser.

                                       



 

 


Studenttider

Fick sova länge idag och det var riktigt skönt. Länge för mig är till 09.00 haha. Vi tog en runda med Samy och åt sedan frukost. Vi hade möte med Work in Europe och vi har en härlig människa till föreläsare. Efter det gick vi en runda i stan i väntan på Hälsorådgivningen på feelgood lärde mig inte ett skit där, helt onödigt. Bara dålig marknadsföring för att få dit folk. Ett litet tråkigt gym. Efter det fick vi prova på "zumba" jag kallar det mer Afrodance haha. Det var verkligen jätteroligt och man blev genomsvettig kan jag ju säga :D

Ikväll ska vi hjälpa en vän på Hipp och promota lite. Sedan blir det hem till Samy igen och mysa med honom :)


Studenttider nu, ger en lite småångest haha. Vill ha tillbaka den dagen och göra om den. Hade höga förväntningar och blev för full, inte alls bra. Alltind var perfekt planerat men det var jag som inte kunde ha kontroll. Champagne är INTE bra och det häller ALLA i en på studenten. Mådde dåligt i tre dagar efter !!!

Lite bilder från min student:)



Jag och min underbara vän Lina <3




Louise min underbara vän som jag starta min gymnasieresa med <3




Min härliga klass :



massa glädje



Massa glädjetårar och en vänskap för livet <3





och fullt med överraskningar :)


KNUBBISAR

JAG OCH JOHANNA ÄR SÄMST PÅ DENNA JORD PÅ ATT "BANTA", "ÄTA RÄTT", "VARA HÄLSOSAMMA" Ja, kalla det vad ni vill. Det går bra fram tills vi får återfall. KNUBBISARNA HAHAHA. KRIIIIIIS!

Knubbisarna behöver seriös hjälp. Tur att vi ska på kostrådgivning i morgon hahaha NEJ VAD HEMSKA VI ÄR! Knubbisarna spårar ur!


Hjälp miiig!

Har varit en intressant dag. Den började toppen och har egentligen varit toppen hela tiden. Har dock fått en hel del att fundera över. FAN vad jobbig denna situationen är, hjääälp miiiiig!!


Jag älskar dig Mamma <3

Idag blir det jobb på gymet och efter det ska jag med min kompis Mika på konsulation i Landskrona. Ska bli spännande faktiskt. Efter det är tanken att vi ska ta en runda i Landskrona när vi ändå är där.

Jag känner just nu att livet börjar arta sig. Jag älskar mitt liv och det blir bara bättre och bättre för varje dag:
 
- Har ett jobb. Ja, det är bara några få timmar i veckan men det är alltid något. Trivs så himla bra där så jag går mer än gärna dit och hoppas på så många timmar som möjligt. Har fler jobb på g så jag känner att allt är möjligt behöver bara anstänga mig lite extra.

- Jag har gått ner i vikt, dock långt ifrån så mycket som jag vill men det kommer :D

- Har bertenderutbildning planerad som ska bli jätteroligt och förmodligen jobb efteråt.

- Har fantastiska vänner

- En underbar familj

Jag ser ljust på min framtid, känns som att livet börjar ordna upp sig äntligen. Jag säger äntligen eftersom att jag har haft det upp och ner de senaste åren. Nu känns det som att jag kan få en helt ny start och börja om från noll igen och det ser jag fram emot. Med en familj som stödjer mig och underbara vänner som gör livet roligt så kan jag inte göra annat än att älska livet. Kontrollen kommer tillbaka nu :) 

Nu ska jag bara komma på vad jag vill plugga vidare till. Men jag tänker inte stressa med det för jag ska vara 100% säker på vad jag vill innan jag ger mig in på något. Fram tills dess ska jag lära känna mycket människor och testa på mycket, resa utomlands och se vad världen har att erbjuda :)

Jag vill ägna detta inlägg till min mamma. Vi har alltid haft en grym kontakt men den är bättre nu än någonsin. Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag älskar henne. Hon är ljuset i mitt liv just nu, hon ger mig glädjen och styrkan till mina val i livet. MAMMA JAG ÄLSKAR DIG <3




Min och Johannas sommar:

Bartending


Mina och Johannas planer
för sommaren har ändrats hur många gånger som helst. Först var tanken att jag skulle stanna i Sverige och jobba på Scandic Hotel i Danmark och att johanna skulle åka med Josse till Sunny BEach och jobba. Sedan skulle vi båda till Sunny och jobba. Efter det skulle vi först till magaluf och sedan till Sunny och nu ska vi ta bartenderutbildning 27 juni till 24 juli i Båstad haha och efter det så får vi se om vi drar en runda till Sunny eftersp, att vi kommer vara totalt panka efter bartederkursen är ett faktum. Därför åker vi nog till Sunnybeach där vi får boende och sånt och jobbar.

Är såååå åuppspelt och ser verkligen fram en månad i Båstad (under tennisveckorna). Vi kunde gjort detta utomlands med ja vi vet men vi har själv valt att göra det nu i Sverige.

Nu har vi en månad dit så då ska vi ligga i hårdtränning. Jag deala lite med den personliga tränaren på gymet där jag jobbar. Han ska hjälpa mig med träning så ska jag massera honom, det tyckte jag var en riktigt bra överenskommelse. Hoppas bara att han kan hjälpa mig inom kort :)

Förresten så var vi på arbetsintervju idag och vi får jobbet efter vi kommit hem från utbildningen så det gick bra. Hoppas nu på att Scandic Hotel vill ha oss där i en månad så att vi kan få in lite extra pengar wiiie :D ..

SOMMAREN 2011 KOMMER BLI SUPER








Vill åka nuuu

Då blir det lite jobb idag sedan hem till Johanna ta en lång promenad och äta något bra. Igår började våran två hälsosamma veckor tillsammans då vi kommer bo i min mormors lägenhet:)..

Eftersom att jag jobbar på gym så måste jag verkligen skärpa mig. Är ju ändå där så kani nte komma med några ursäkter haha. Igår tränade jag fotboll och sträckte mig så vi får se hur jobbigt det blir att träna med ett stäckt lår :/.

Jag och Johanna vill bara åka utomlands nu :(



Första doppet i år :D

Jobb mellan 09.00 och 17.00 idag..
Johanna och Samy( hunden vi passar) följer mig till jobb och dom kommer och lunchar med mig sen hoppas jag :).

I fredags hade vi en mysig tjejkväll, åt ägg och räkbaguetter, snacka en massa och bara hade det mysigt. Klockan 02.00 ringer en killkompis och frågar om vi ska med på efterfest haha två på natten så en tidig efterfest. Jag och Johanna var själva och hade inget att göra så vi stack dit.

Igår åkte vi ner till Falsterbo där mamma och Per har husvagn och hälsa på dom. Sedan tog jag och johanna en lång runda på stranden med hundarna. Vi gick i en och en halv timme på stranden, jobbigt men jävligt skönt. Sedan blev vi varma och tog oss ett dopp. Första doppet för i år :D. På kvällen tog vi det lugnt, åt gott och drack lite vin. Jobb idag då :D Lägger in bilder efter jobbet <3




Egen lägenhet i två veckor

Min mormor har åkt till Cypern i 2 veckor så jag passar hennes hund och lägenheten. Ska bli riktigt skönt att bo själv i två veckor haha..

Det blir jobb klockan 17.00 idag sedan vet jag inte vad som händer efter. Min fru kanske har lagat mat tills jag kommer hem vem vet haha ;)


Gick VILSE ...

OKej vilken härlig dag det var igår, mådde jättebra och inget kunde förstöra det igår haha.
Dagen började på jobb och jag hade en härlig morgon där, trivs ju så himla bra. Sedan gick jag hem och titta på ett program som vanligt och tog det lite lugnt. Sedan kommer jag inte ihåg vad jag gjorde en ganska lugn förmiddag.

Vid halv fyra tiden hör Michaela av sig som vill gå en runda i slottsparken men jag skulle jobba igen 19.00 och skulle städa mitt rum så det blev lite svårt med tiden skulle dessutom äta något. Så jag övertala henne att komma till mig och det gjorde hon. En vilsen stockholmare som knappt vågade sätta sig på tåget till mig som går så mycket snabbare haha men till slut gjorde hon det.

När hon väl var hos mig satt vi först och prata en stunde sedan började vårt lilla äventyr. Jag ville visa henne att det fanns en mysig trädgård vid Katrinetorp, att där även är en liten sjö och massa annats mys. Hon blev helt klart imponerad. Men efter det bestämde vi oss för att se vad som fann på andra sidan bron, där fanns mysiga stigar och sedan kom vi på en landsväg och insåg att vi gått ganska långt. Vi var HELT vilse så Johanna fick ta min bil och komma och hämta oss HAHAHA.

Fick skynda mig till jobb, fick skriva ett sms till min chef att jag gått vilse han reagera ganska så roligt :) men jag hann i tid och satt på jobb och log och skrattade för mig själv hur länge som helst. Efter jobb tog jag Sanja och Abbe och gick en promenad.. BRA DAG!











Skicka sms till chefen



Fotboooll <3

Gooood Morgon :)

Nu ska jag iväg till jobb
och jobba i nån timme sedan kommer Johanna ner till gymmet så ska vi träna stenhårt. Var och tränade fotboll igår och idag har jag fruktansvärt ont i mina ben hehe. Inte träningsverk så att man inte kan röra sig utan det verker verkligen i mina ben. Men det är skönt, känns verkligen att man har tränat iallafall.

Står inför ett jobbigt val nu. Började spela fotboll igen för två veckor sedan har dock inte tränat så mycket då det har varit matcher på träningstillfällena och har jobbat kväll just de dagar. Men medlemsavgiften är på 1500kr och då får man tydligen en overall med. Men jag vet inte riktigt om jag ska göra detta eftersom att jag har tankar på att åka utomlands och jobba i sommar. 1500kr är för mig väldigt mycket pengar. Jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut efter sommaren dessutom. Usch vad jobbigt. Jag vill ju verkligen fortsätta träna, får ta ett snack med min tränare. Obesrvera att jag inte har något jobb som jag riktigt kan försörja mig på behöver mer timmar eller ett till jobb så 1500kr är en hel del för mig hihi.



God morgon :)

Godmorgon världen :)
Har sovit dåligt inatt så jag sov
ända till klockan 09.00 idag vilket är ganska sent för mig som brukar gå upp 8.00.
Idag blir det en runda med Johanna och hennes syster på stan och jag ska köpa mig ett par byxor. Eftersom att jag är helt kär i marinblått så ska jag köpa ett par sådana byxor idag så att jag kan matcha mina andra kläder :)

Vill dock absolut inte ta bussen dit och min syster tog cykeln till skolan så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig in. Att köra in blir dyrt med parkering så det är inte ett alternativ men jag hade verkligen velat cykla. Får väl hämta cykeln på Carros skola som vanligt :(

Såg att mamma köpt hem vitt bröd och det var väldigt längesedan det fanns i vårt hem. Usch vad man blir sugen men nej, ska hålla mig till mina knäckebröd med ägg haha ..


Nu är jag på gång :)

Då var jag hos min coach idag och prata om arbete utomlands och mitillstånd just nu som arbetssökande. Kändes oerhört skönt att prata med någon som har kunskap. Jag berätta hur mycket tanken att jag varit arbetslös en längre tid stressar mig. Men hon sa att "det är bara ett år av ditt liv, tänk inte på det mer för du ska inte titta tillbaka på vad som hände igår utan fokusera på dagen och morgondagen" hon mena på att jag ska leva i nutid och se vad jag kan göra för dagen som kan förändra morgondagen. Känner mig mycket mer taggad nu.

Får mer och mer tider på gymet dessutom och det känns jättebra. Trivs verkligen där så saker och ting börjar ordna sig nu. Nu är det bara vikten som ska neråt haha, gick upp ett kilo under helgen, men det ska bort nu och jag SKA som jag alltid säger träna hårdare nu ;)

Nu ska jag fokusera på:
- Jobb
- Träning
- Kost

Känner mig grymt positiv nu och det känns som att allt kommer lösa sig :)



En liten Patricia som hade en stark vilja men som inte visste att det var så här livet skulle utspela sig hehe..


Full dag :)

Nu blir det jobb på gymet sedan arbetsförmedlingen, träning sedan jobba lite till ikväll :)
Skönt att ha dagen full när det är sånt här skitväder ..


GOD NATT

Fick hoppa in och jobba lite nu ikväll så det blev ingen träning för min del..
Imorgon ska jag jobba på morgonen sedan blir det arbetsförmedlingen, träna sedan jobba igen på kvällen. Skönt att få lite mer tider jag behöver det så jag blir bara glad :)..

Har träffat Mika idag och vi hade en hel del att snacka om. Skönt att snacka ut lite faktiskt.. Nej nu ska jag kolla pirates of carabean :)


Målinriktad människa utan mål... vad hände?





Min dag började ju dock inte på
något supersätt. Har varit ute och promenerat, kommer hem och tjabbar lite med mamma. Jag har världens bästa mamma, hon är som min bästa vän och jag skulle inte kunna tänka mig att vara utan henne en längre tid. Hon ställer upp för mig i ALLA lägen.



Men just nu vill jag snacka med någon som kan hjälpa mig med min framtid. Jag har gått länge som arbetslös men jag vet att jag skule kunnat få ett jobb men jag har fastnat helt och hållet. Har inte koll på mycket. När man gick i skolan fanns det alltid någon att snacka med som hjälpte en med vilken väg man skulle ta men nu står man i princip på egna ben och jag är helt lost.

Jag är van vid att jobba efter mål och är väldigt målinriktad. Just nu har jag ingen plan över hur livet ska utspela sig och vad jag vill uppnå. Jag skäms oerhört mycket när jag säger att jag varit arbetslös en längre tid, det finns liksom ingen bortförklaring till det heller.

AAAARH VAD SKA JAG GÖRA??? Vem kan man prata med om sånt här?


Snart ett år sedan jag tog studenten. Vad hände med den duktiga tjejen?


I MISS YOU <3

Om sanningen ska fram...


Sverige vs. Finland

HEJA SVERIGE!!
Min pappa är från Finland så det är internt krig mellan oss idag hahaha :D

 VS.   


ERIC SAADE <3

Eric Saade kom som sagt tre i Eurovision vilket är väldigt stort. Låten som vann är enligt mig en riktig skit låt. Jag gillade killarna från Irland men jag älskar Eric haha..

Sjukt att man kan tycka om en artist så mycket, han sjunger bra, är SÅÅ jävla snygg och dansar som en gud. Jag blir extalterad när jag ser honom haha. Kommer dock aldrig hitta en kille som är i närheten av så snygg som honom. Jag låter som ett desperat fan. Men shit vad jag tycker om den människan hahaha.. Han är perfekt, jag avundas Molly hahaha..

Träffade honom förra året i jägersro där han uppträdde och sedan skulle jag ta en autograf till min lillasyster som tycker om honom lika mycket som jag och då fick man snacka med honom haha. Nä men shit vad jag tycker att han är snygg :D


Ingen google bild ;) tagen med egen kamera säger jag stolt hahaha



Skriver av mig lite..

Oj, vilket väder det blev. En mörk himmel och ett ösregn snart kommer väl åskan med. Det finns inget mysigare väder än detta enligt mig :) Detta vädret är som gjort för myskvällar men då ska det gärna hålla på hela kvällen. Dock är det långt till kvällen men jag hoppas faktiskt inte på sol idag. Är på riktigt myshumör ...

Jag tänker en hel del på allt möjligt, för det mesta det som har med livet att göra. Tänker mycket på att jag måste vara positiv hela tiden för att jag vet att så fort jag börjar tänka negativt mår jag inte bra och kommer ingenstans. Kontrollen försvinner så fort jag börjar tänka fel, allt blir mycket jobbigare och vägen till lösningar blir så mycket längre och krångligare. Då är det så mycket bättre att försöka se det positiva i situationen. Är det någon som är arg mot mig eller som sprider dålig energi då vet jag direkt att det är inte jag som mår dåligt utan den andra. Det är min sköld mot negativa människor och det fungerar utmärkt.

Jag har ett stort kontrollbehov och det är det jobbigaste för mig nu. Jag känner inte riktigt att jag har kontroll på mitt liv. Jag är bättre än så här, jag borde ha ett jobb nu och borde till och med haft det sen nästan ett år tillbaka. Jag har alltid varit den duktiga tjejen som man kallar det men det är jag som gick ut med okejbra betyg och går arbetslös. Jag är inte stolt för att jag är arbetslös jag skäms oerhört mycket faktiskt.

 Har dock svårt att gå ut och söka jobben för jag är så rädd för att misslyckas. Men jag måste ta tag i det nu och jag tror att kan man bara våga börja så kommer det gå bra men jag har inte ens vågat börja. Sitter istället hemma och skickar ansökningar via internet och det är ett svårt sätt att få jobb igenom för då ska man skriva ett personligt bev som sticker ut och det är inte speciellt lätt..




Äntligen Fredag :D

FREDAAAAG :)

Har ingen aning om vad som
händer denna dag. Har käkat en frukost med många points i, men frukost är bara så gott så jag lägger hellre fler points/kcal på den än lunchen. Jag har faktiskt gått ner 4.5kilo dock syns det inte på kroppen men det syns på vågen iallafall och den vågen har blivit ett beroende för mig..

Jag ska kolla på mitt lilla meningslösa program sedan ska jag hem till Jessica och snacka en massa. Det är ett bra tag sedan vi sågs senast men idag så ska det bli av.

Är hemma själv tills i morgon så jag och Johanna funderar på en myskväll här och käka lite tacos som ligger oss varmt om hjärtat hahaha. När det är helg får man unna sig något gott :)


Usch vad jag saknar denna lilla prinsen <3



TRÄNA?? SPANIEN??

Nu sitter jag och Johanna klädda för att träna. Men f*n vad det ska vara jobbigt att ta sig iväg och faktiskt göra det med. Nej, vi satte oss och kolla på resor till Palma de Mallorca istället haha. Vi är sugna på att åka ner en vecka till våra vänner som är där nere för att säsonga. Hitta en billig flygstol ner nästa vecka men vågar man chansa på att hitta ett billigt boende där? Av erfarenhet från förra året så är det mycket smartare att strunta i charter och fixa hotel själv :) Så vi får väl se om det blir en runda till Spanien detta året, riktigt sugna är vi iallafall..



Nej nu måste vi ta tag i livet och träna lite!!!! Kan inte sitta och lata oss, beach 2011 är snart kommen och vi har inte sett mycket förändring. Hmm, vad gör vi för fel? Duktiga i veckorna men sedan kommer helgen då vi har svårt att säga nej till god mat. Godis, chips och liknande är inget för oss men god mat dock! Sedan har vi ju alkoholen, det är inte varje helg vi dricker men det händer en hel del.. USCH nu får vi skärpa oss!!




Uppsala...

Ska träffa Mysan en stund idag sedan kommer Johanna och det blir fotbollsträning ikväll..

Tänkte berätta lite om våran helg i Uppsala.
Vi tog tåget 06.17 i fredags och anlände i Uppsala vid tolvtiden där  vi blev uppmötta. Sedan tog vi en runda i Uppsala och käkade lite. Vi bodde i en studentlägenhet med en kille som inte hade någon aning om att tjejer tar 2 timmar på sig att göra vid sig haha så det uppstod irritationer kan man väl säga haha..


På kvällen gick vi hem till en av hans kompisar och satt och drack lite och tog det lugnt, jätte trevligt :). Vidare till några andra för att sedan gå ut men klockan blev mycket och lilla Johanna fick för mycket av det goda så vi gick hem och la oss. Det gjorde inget för vi hade haft en superkväll och träffat härliga människor :)


Aleks och Viktor som utför någon söt dans ;)


Johanna hänger på :D


PussPuss

En tjej ville desperat pussa mig men jag vägra och ramlaner på golvet haha...




GLASS :D




GRILLNING






OKej varför hänger det en sko på skylten?


Sedan tog vi en mysig stund vid kanalen


Work in Europe

Oj, vilken annorlunda helg det har varit hehe.
Jag och Johanna tog tåget upp till Uppsala i fredags och har spenderat helgen där med en vän i träffa i Sunny Beach. Det har varit en intressant helg och väldigt trevlig. Skönt att komma ifrån livet i Malmö lite. Har träffat trevliga människor och haft det bra.

Har varit ute på en morgonpromenad och nyss ätit frukost. Nu blir det duschen och sedan arbetsförmedlingen för att gå på seminariet Work In Europe. Ser fram emot det för det verkar vara grymma människor som håller i projektet. Jag och min kära Johanna vill utomlands och jobba så dom ska hjälpa oss att skriva CV på engelska, dom verkar ha bra kontakter med så det ska nog bli bra :)

Skriver med om Uppsala sedan och lägger in härliga bilder :)


Stunden var kommen..

Nu är snart veckan slut och jag ska få komma iväg från Malmö vilket jag är väldigt glad för..

Igår gjorde vi en tråkig kväll till en riktig myskväll. Tände upp mitt rum med massor av ljus och titta på tv och pratade. Vår träning igår fick bli att gå hem från stan och det tog lagom lång tid hehe.

Har sjuk träningsverk i ljumskarna sedan jag tränade fotboll i måndags. Fick informationen idag att jag skulle vara med och spela match då de behövde en 16:e spelare men det hade tycdligen blivit något fel så det blev inget. Men det gör inget tränade för första gången på över ett halvår i måndags så det hade nog ändå inte gått så bra.

Var med om det jag har varit mest rädd för under en längre tid. Det var tungt som FAN men det är tyvärr bara att acceptera. Väntade bara på att denna stund skulle komma. Känns jobbigt nu men det ska väl gå över snart men kommer nog aldrig vänja mig vid tanken eller bilderna som dyker upp i mina drömmar. Ett nytt kapitel i mitt liv måste börja nu och där ska jag stå på egna ben utan någon vid min sida förutom familj o vänner...




Fotboll igen <3

Usch det är lite kyligt ute idag. Men ska inte klaga för vädret har varit oklanderligt en bra tid nu tycker jag.
Gick ut en runda med hundarna, och Shakira som är en väldigt energisk hund fick springa av sig rejält.

Har bestämt mig nu och jag ska börja träna fotboll igen. Jag börjar redan idag och det ska bli superkul men är fett nervös. Har ingen kondition eller bollkontroll ju. Jag gör det för att jag älskar att spela och jag är ingen stjärna haha.

Har man spelat en lagsport så pass länge är det svårt att bara sluta med det. Det är inte bara sporten jag saknar utan lagandan, att kämpa tillsammans och skaffa vänner. Jag bara älskar fotboll :D





snart UPPSALA :)

Måndag och ny vecka vilket innebär att det bara är några dagar sedan åker vi till Uppsala :D:D

Imorgon börjar jag jobba
på gymet på Lindeborg. Jag ser fram emot att få börja jobba lite, detta är dock bara två dagar i veckan men det är alltid något. Får fortsätta se om jag kan hitta något annat.

Jag har börjat spinga istället för att promenera. Springer 30 minuter och det är bra för att vara jag för springa är inte min grej. Är grymt sugen på att börja spela fotboll igen och vi får väl se om det blir så idag. Ska jag eller inte?


VALBORG

1 Maj och valborgs"firandet" är över..

I fredags tog jag och Johanna det lugnt, körde min syster till sin kompis 18 årsfirande sedan tog vi en runda till Höllviken och hälsa på Josefine och käka lite härlig glass vid vattner. Det var riktigt skönt att bara ta det lugnt och inte känna att man måste göra något.


Köpte nytt halsband som min syster fick låna :)






























 



 

Valborg igår började med att Josse kom till oss. Sedan blev vi körda till Lund för att se vad det är alla snackar om hehe. Kan ju erkänna att jag blev väldigt chockad, trodde inte sånt exicterade i Skåneland :). Vi åkte dit så vi var där 13.00 och då var vi ändå sena. Många hade kommit redan klockan 08.00 på morgonen, helt sjukt.



 

 

 

 





Josse vad hände haha ?
 



Efter en lång dag i Lund blev det lite käk för johanna och josse sedan på det igen




Efter att alla kommit hem till mig oc festat stack jag och Johanna in till stan men åkte hem lika snabbt till en killkompis och tog det lugnt. Min migrän svek mig så vi gick hem och la oss haha..

Där var en stund under dagen som jag blev helt förkrossad av och tydligen var det bara skoj. Vet inte ens varför jag bryr mig men det blir väl så när man varit med någon så länge.. Ett nytt kapitel av mitt liv börjar nu!

RSS 2.0