Fredag = BRA

Igår firade vi Felicia hemma hos henne sen bar det av till hipp. Jag hade en sjukt rolig kväll så jag är väldigt nöjd :) Jag har nu varit hos Johanna där de firade hennes lillasyster som fyllde 14 år. Nu snart kommer Johanna och då ska vi ivääääg :D


Allt för min syster

Detta har varit en lång dag.. Vaknade hos pappa, skrev lite loggbok till mitt projektarbete sedan gick vi och handla god frukost som vi sedan åt allihopa. Sedan körde pappa oss hem och jag börja plugga direkt. Sedan gick jag och träna, efter det åt jag och gick sedan hem till min moster där Krister hjälpte mig med mitt CV. Just nu sitter jag och pluggar och tittar på "Allt för min syster"

Alla måste se den filmen, riktigt jävla bra är den. jag kan verkligen rekomendera den, den är inte ny men sjukt bra. Den handlar om Kate som är cancersjuk, Leukemi som behöver en donater för att bli frisk. Den enda utvägen var att henne föräldrar skulle skaffa ett genetiskt korrekt barn som ska donera till Kate. De väljer att göra detta och då föda Anna. Mer ska jag inte berätta men det handlar om Kates liv med cancer och Annas liv som donator. Ska Anna acceptera detta?


ISEN

Då var jag inne på datorn igen och klockan är ganska mycket faktiskt haha.. Glömde säga att igår fick jag och min syster ett ryck och ville göra något på kvällen/natten. Det var helt mörkt ute, snön lös upp en del samtidigt som det fortsatte att snöa och jag tycker det är så mysigt. Har man ingen pojke att mysa med får man göra det med sin syster och sin bästa vän!!..

Vi hämta upp Johanna och så åkte vi till höllviken och gick på den stor Isen som känns oändlig. Det var mysigt faktiskt och så passa vi på att ta lite bilder :)


















NEJ NU SKA JAG NANNA :D GOD NATT <3


JAG ÄR KÄR

Körde nyss en BMW X5, V8 (eller något sånt hahahha, har noll koll) RIKTIGT sköön. Jag blev kär på riktigt idag!!


Dock är denna bilden från Google men har på mobilen :)

Har tränat idag.. Känner mig riktigt duktig idag faktiskt. Har försökt att plugga sen har jag tränat, dock har jag inte varit så duktig med kosten. Men det får vi ändra i morgon eftersom att mamma och Per köpt hem en massa frukt, nötter, frön, bär och andra nyttigheter :).. sååå nu säger jag det för 15:e gången, NU KÖR VI!

Jag är glad fast att jag har lite panik över skolan :P men det brukar fixa sig. Känner man mig tänker man "Hon oroar sig i onödan" as always :P.. Nej, vet att det inte är bra men ska käka lite Nudlar nu för jag är grymt hungrig sen i morgon kör jag VERKLIGEN :D


LÄXOR



En härlig bild från igår :)..

Sitter med hundra läxor just nu och vet inte vart jag ska börja. När jag börjar med en sak får jag panik och börjar på nästa haha. Har ingen aning om hur jag ska lägga upp detta skitet :P


Frukost hos mormor

Vakna


Vakna nyss av att mamma ringer till min mobil NÄR hon är i samma hus haha. Hon undra om jag ville med och äta frukost hos Mormor och visst ville jag det..

Efter jag ätit frukost ska jag ge mitt CV en ny chans och kanske börja plugga på annat med :) Det är sista nu innan studenten så det är bara att kämpa nu. TÄNK! jag tar snart studenten, ganska sjukt. Men det ger samtidigt en stor oro eftersom att jag inte har något jobb eller något. MEn hur ska man göra? Ska man söka sommarjobb? ska man söka helgjobb nu och hoppas på att man har jobb efter studenten? Jag är lite kluven just nu!


CV, JAG DÖÖÖR

OKej, det är riktigt svårt och jobbigt att skriva CV, personligt brev och allt det där skitet. Jag hatar det riktigt mycket faktiskt haha, börjar dessutom få lite panik på allt nu eftersom att tiden går. JAG TAR SNART STUDENTEN!!!!

Vad ska man söka för jobb, var, hur, när? nej, men jag har verkligen panik nu. Sen finns det typ 1000 saker man ska tänka på när man ska skriva ett CV och 1000 saker när man ska skriva ett personligt brev, får spel!

Kan man inte bara få hjälp så att någon kan skriva ett till en. Jag trodde att det skulle bli jobbigt när man gick ut och lämna CV, men att skriva det känns just nu som det värsta haha.

Sen måste jag dessutom plugga en heeeel del. Men man kommer ingenstans känns det som, Kan man inte bara trolla lite så att man får sakerna gjorda? HElt ärligt, tänk om man kunde trolla lite :D


I feel good

Jag har älskat denna veckan och det gör jag Innu även om denna helgen inte var den roligaste. Just nu känns allt så positivt, känns som att jag börjar gå vidare och tänka framåt just nu. Nu ska jag försöka att ta en vecka i taget kanske till och med en dag i taget :)

Nästa vecka har vi lov och på lovet ska jag bara göra saker som unnar mig själv när vi kommer tillbaka till skolan. Ska försöka plugga så mycket som möjligt (ja försöka :)) sen ska jag se om det finns något jobb :D

Jag har varit med Johanna hela helgen, ovanligt? nej, haha! Vi skulle till hipp i fredags men vakterna ville inte släppa in oss så vi fick gå därifrån, FAN VAD VAKTER KAN VARA ÄKLIGA!


BRA VECKA :D

'

Då var SPA:et avslutat.. Denna veckan har bara varit bra faktiskt, det har hänt en massa bra saker :)..
GJorde prov igår som jag varit nervös för i kanske 3 månader och jag fick MVG :D:D:D:D:D..
Sedan har jag (som knappt vågar ringa och beställa taxi) ringt till SydSvenskan om vårt SPA när typ 6 st från min klass + lärare satt och lyssna. Det var nervöst men kul att jag gjorde det :D
IDag fick jag mycket beröm av min lärare för min massage :) Känns bra faktiskt. Sen har det hänt lite andra saker med men dessa är kag nog mest stolt över :D

Vad händer ikväll liksom?


Bilder

Är inte i skolan idag.. har sovit hela dagen är så sjukt slö i kroppen, men hela familjen mår lite sådär..

Jag la nyss in bilder från mobilen vilket jag inte gör allt för ofta. Så här kommer lite bilder från SPA:et på skolan och bilder från helgen..


Ljus överallt :)

Jag hade så ont i mina händer och hade dessutom aldrig fått en handkus så Johanna och Anneli ställde upp. Kände mig som en riktigt prinsessa av att sitta där när de höll ¨på med mina händer. SJUKT SKÖÖÖNT

Hipp i fredags :D

Älskar dessa människora..



Eddie :D

Restaurang igår :)

Valentines day

Vilken konstig helg detta varit haha.. I fredags blev det hipp och det var riktigt roligt till en viss tidpunkt. Men fan vad roligt det var annars :D..

Igår mådde jag väl som jag förtjäna och det var riktigt jobbigt. Var helt dööööd och vi somna vid halv tolv hahaha.. Men vi såg melodifestivalen och jag säger bara ERIC SAADE :D:D

Idag är det alla hjärtans dag och vi har varit och ätit på restaurang allihopa vi blev 9 st. Det var trevligt och nu sitter jag hemma bara och myser framför datorn och TV:n med mammsen, per och Jessica :)

Ny vecka + Valentines day :(

Ny vecka och vad innebär denna veckan. Jo, allahjärtans dag. Jag vet att det är överskattat och allt men ändå deprimerande haha..


Självkänsla NU

Då är det snart helg.. En hel vecka med praiktik har varit kul men ganska så jobbigt. Man kommer hem och har inga krafter kvar efter att gjort behandlingar och stått med ett leende hela dagen haha..

Just nu väntar jag pöå mamma och Per för jag är dödshungrig, verkligen haha. Sen ska jag läsa Mia Törnbloms bok Självkänsla NU till mitt projektarbete..



RSS 2.0