Vilken dag :)

Vilket väder det har varit idag :)
Har kört en runda med cabben, vilat i trädgården och haft klänning, det betyder att det varit en sommardag.ä Har även jobbar, träffat en killkompis qqqoch fastnat då min bil inte fungera.

Ikväll blir det jobb på invigningen av nya nattklubben Xoxo, ska bli spännande :)


Vilken dag underlig dag ..

Dagen börja bra med träning. Sedan åkte jag till Sofie som fått sin tredje flicka. Gud så söt lilla Freja är :)

Sedan blev det jobb och efter det en liten tripp med cabben i det fina vädret med hög musik :) sedan blev det en tripp hem till pappa för fika och sedan hem till en killkompis.

Fast!!!!
När jag skulle hem fungera inte bilen,KUL! Så Johanna räddaren i nöden hämta mig på cykel :)


Idag ska jag ut :)

Vilken seg vecka det varit. Inte så mycket jobb kanske därför..

Har ett nytt projekt nu på gymmet iallafall. Kommer hålla i en tjejkväll i början av november där jag kommer lära ut massage, ha meditation, där kommer vara ett pass, det kommer en personlig tränare som kan besvara på frågor, det kommer komma en tjej som tipsar om skönhet och vi kommer ha fika och tända en massa ljus och göra det så mysigt som möjligt :)..

Idag ska jag ut med Johanna och Josefine på Happybar i Malmö. vi får se hur kvällen blir. Jag ska inte dricka som jag sagt innan 100 vita dagar :D har gått bra änn så länge ju :D.

Nej nu får jag gå och vara lite social :D


Kan nog bli något bra..

Har fått hem alla mina nya saker från Nelly. Är nöjd med det mesta faktiskt, man blir alltid lika glad för nya klänningar och skor. Men mitt största problem är nog väskor och jackor, har svårt för att hålla mig ifrån dessa hehe. Har lagt undan en väska på mobilia som jag överväger stort att köpa. Men vi får se..


Jag har haft migrän sedan lördags och är grymt trött på det nu. Det gör ont i mitt vänstra öga, käke och nacke. Man är helt slö av sig och man är inte riktigt närvarande.

Fick nyss reda på att jag ska få lite mer fria händer på gymmet, hålla på med hemsida och lite sånt. Ska bli kul att vara lite kreativ där. Ett otroligt härligt gym där vi nu ska börja bjuda på frukost på måndagar och onsdagar, vilket annat gym har sånt liksom. Jag funderar på att göra en tjejkväll en gång i månaden med lite olika teman. Kan nog bli kul :)






Jobba <3

Jag har kommit fram till att jag älskar att jobba, om någon vill veta. Jag älskar att ha ett arbete där man kan träffa människor och vara med och påverka. Även om det är så att jag jobbar på en hamburgarrestaurang så kan jag påverka en annan människa för stunden när jag står där i kassan.

Nu ska jag bara lära mig att älska att träna med sen är allt som det ska :D


Träning, kost och Jobb!

Då är det snart ny vecka och min chef är hemma så nu kan han hjälpa oss att ta tag i tränandet igen. Har gått upp ett kilo under helgen för jag har syndat en hel del hehe. Nej nu ska dessa 4 kilo bort! Jag är stenhård nu, Träna träna träna och köpa hem en massa god nyttig mat :) ser fram emot kommande veckor med träning, kost och jobb.

Har dock inte så mycket timmar nästa vecka. Har fått mycket berömm på mitt nya jobb då jag har sålt en hel del på merförsäljningen. Jag ÄLSKAR tävlingar haha, jag ska nog satsa på sälj om jag till och med kan sälja mycket dippsåser ;).. Men det blir jobb på slagthuset på lördag iallafall so be there :)





Köpenhamn och Tivoli :)

Då blir det jobb idag på gymmet :)

Igår tog jag med mina syskon till Köpenhamn
för en heldag tillsammans. Vi började morgonen med en god frukost och en film sedan gjorde vi vid oss tillsammans. Sedan tog vi oss till Köpenhamn, det var lite regnigt men det stoppar ju inte en heldag.

Vi gick en runda på stöget och köpte byxor till Caroline. Vi insåg ganska snabbt att det var roligare att komma till tivolit så tidigt som möjligt och ta shoppingrunda en annan dag. Vi var ju där för att roa oss riktigt. Vi hade grymma timmar på Tivoli sedan käka vi på reatsurang och det var helt underbart gott och en bra avslutning på dagen.

På kvällen passade jag min kusin och körde föräldrarna till Törringe. Fick jobberbjudande på Hipp men var tvungen att tacka nej eftersom att jag skulle agera chaffis och passa kusinen :/ sedan mådde jag riktigt dåligt av huvudvärk så fick och la mig, vakna i tid idag för att jobba :)


Jessica påväg till tåget :)


TRÖTTER

Usch vad jag var trött och hungrig när jag kom hem igår. Snacka med Johanna i telefon undertiden jag stängde gymmet då jag är lite mörkrädd haha. Idag blir det jobb först på gymmet 07.00-10.00 sedan nästa 16.00-20.00.

Har varit så dålig på att träna denna veckan men jobbar mycket så jag har en bra anledning. När jag kommer hem idag ska jag SOVA tills jag börjar jobba nästa pass haha är oerhört trött idag.

Nu blir det frukost :D

Lååång daaag!

Gooood Morgon :)


Idag blir en lång dag och har inte sett fram emot denna dagen faktiskt. Jobbar först från 07.00 - 10.00 på gymmet och börjar sedan 12.00 till 20.00 på BK. Jag tycker om att jobba och är lika glad varje gång jag går ifrån mina jobb men innan dagen börjar är det kämpigt att gå upp på morgonen, men det är väl helt normalt att man känner så ;)

Fick erbjudan om jobb igår, helt oväntat. Ska börja jobba som bartender på en ny klubb i Malmö, ska bli spännande. Dresscoden som kvinnlig bartender på klubben är lite underlig men vad fan det är bara att köra.


Bilder från bartenderutbildningen:



Måste skryta om att jag fick bäst i gruppen på slutprovet :D





Nån gilla Mojitos ;)

Så här fint var det när man sluta jobba och skulle gå hem


En hel del pluggande i solnedgången <3



 

Flaring på stranden



Och en hel del festande såklart :)





Och en massa nya vänskapsband




Och hade man ingen EL fick man ju ta vad man hade



Vi försökte promenera den första veckan men sen la vi tanken på hyllan igen haha


Tack för en underbar sommar Real Bartending <3




Mamma och systrar <3

Blev helt peppad idag :)
Vill verkligen hjälpa min mamma och min syster att gå ner i vikt. Dom är jättesnygga men om man får säga så, så är dom överviktiga. Övervikt är aldrig något positivt och jag är orolig över vad det finns för konsekvenser med detta.

För min mamma del oroar jag mig mest att livet förkortas pga övervikten. Desamma gäller min syster men hon är bara 16 år. Hon är så j*vla snygg "men" är överviktig och det är inte kul i henne ålder. Vi har tränat nu i över en månad och hon har inte gått ner sådär mycket men jag hoppas att det kommer.

FÖR hon är sååå duktig med mat och träning, hon klärar näst intill lika mycket som jag och hon bär på många mer kilo än jag. Hon ger mig inspirationen och motivationen. Jag beundrar verkligen henne och hon har ingen tid att förlora. För henne är det bara att fortsätta och köra, hon har gått ner 4 kilo och det hade jag varit över glad för. Hon är också glad men hon vet om att hon har en lång bit kvar men jag vet att hon klarar det för hon är stark och hon har mitt stöd, familjen och inte minst så har vi en egen personlig tränare som tränar oss flera gånger i veckan, min chef på gymmet <3

Jag Älskar mina systrar och mamma innerligt <3




Förändringar?

Nu ska jag jobba mitt tredje pass, observera att varje pass har varit på 3 timmar hehe. Men jag tar allt jag kan få nu, blir glad när jag får jobb ju :D

Har beställt hem ett gäng klänningar och skor från Nelly.se precis och har räknat ut att jag får dom innan helgen, wiiie :D Så hoppas på att någon av dom är riktigt fin så att jag kan ha den på fredagens mys på Båten..

Nu tänker jag på nästa förändring med mig själv för jag älskar sånt. Har färgat håret, håller på att gå ner i vikt har minst 3 kilo kvar, måste köpa något bra för min hy för den är inte den bästa just nu, har jobb (inte tillräckligt med timmar men det kommer) Den enda nackdelen nu är att jag slutat umgås med mina vänner fast det har jag valt själv ett tag och jag känner lite för att bli kär nu när det börjar bli kallt men neeeeeeej vill ändå vara singel till våren så jag hoppar över killarna ;) Den största förändringen jag måste göra är med mig själv, mååååsteee sluta vara så svartsjuk på allt!

 Vad är mitt nästa projekt, frågar jag mig själv?
- Kan inte komma på något just nu. Måste tänka på det för jag älskar som sagt förändingar :)



Min mamma är hundfrisör och hade denna lilla sötnosen hemma idag och jag blev helt kär i honom <3


Carpe diem


Jag mår sååååå jävla braaaaa on någon ville veta.
Känns som att jag bara vill explodera och bara köra "mitt eget race".
Enda problemet är att jag inte riktigt vet vad jag vill hahaha. har en underbar känsla bara att jag kommer komma på något snart och det kommer gå SUPER. Är inte där ännu men det kommer.

Dock kan allt ändras snabbt så jag tar vara på just de dagar då jag mår bra, Carpe diem <3


..

 

Sover fett dåligt nuförtiden. Nu blir det jobb på gymmet sedan vidare till nästa jobb och i efteriddag blir det träning och tänkte vila ut hela kvällen sen :)


Vad gillar du ? smal eller inte?

Idag har jag jobbat - vidare till nästa jobb - tränat - sedan jobbat de sista timmarna. Nu ligger jag i min säng och bara tar det lugnt, mysigt värre :)

Har haft en liten diskussion om hur tjejer ska se ut. Ska man vara så smal eller ska man inte? jag är helt förvirrad på vad jag själv vill iallafall. Klart att man vill bli av med allt fett men blir man finare för det ? Det är upp till vad var och en gillar, det förstår jag men jag vet inte vad jag ska gå efter. Det är himla jobbigt att tänka på varje dag iallafall. Jag ser inte mig själv som tjock men jag har ett mål och det vill jag nå. Enda problemet är att MAT ÄR GOTT!

Känner att det är dags att lägga sig nu börjar jobba 07.00 i morgon och ska duscha och massa innan. Men jag skriver i morgon såklart. GOOOOD NAAAATT!


TILLBAKA :)

Hade tydligen inget virus i min dator någon som hade heeelt fel hehe.. Har längtat efter att få skriva och nu kan jag göra det igen :)

Vad har hänt på sista tiden ? Ja, en hel del faktiskt. Jag har jobbat en del, har fått jobb på ett ställe man väljer i sista hand men det ger pengar och det är dte jag är ute efter. Idag fick jag testa kassan och det var ju mycket roligare än att stå i frityren, har fått ÄKLIG hy nu ju :(

Annars har jag jobbat på gymmet, har jobbat på Avicii som jag nämnde att jag skulle och har jobbat på Hipp. Älskar bartenderyrket, jag står hellre i baren än festar själv nuförtiden. Har kommit till en period där jag bara vill jobba, träna och ta det lugnt och njuta lite av att vara själv haha. Men det känns bra faktiskt.

Tänker en hel del på livet (som alltid)  Inspireras en hel del av min kära vän som nu är egen företagare och är 19 år. Jag ser upp till hennes mod att våga ta chanser. Hon har munnen med sig och det är väl en sak jag måste lära mig med.

Jag har lagt mörka slingor i håret och äntligen fixat utväxten :D


Har gått på diet en vecka men vi klara inte hela. Har smått ångest över att vi gav upp!






VIRUS I DATORN!

Är trött på allt som har men datorer att göra. Får aldrig något som fungerar. Denna gången har jag fått virus på datorn så jag ska fixa det ikväll hoppas jag sedan ska jag helt klart börja skriva här igen. För att jag tycker att det är kul :) Ännu roligare är det att sitta och kolla tillbaka på vad man skrivit förr..!

RSS 2.0