Konstig dag ...

Denna dagen har varit väldigt märklig. Har varit snuvig i några dagar och trodde att det var allergi men jag mår verkligen jättedåligt. Huvudet känns tungt, näsan är täppt, kroppen är slö och ögonen bara rinner. Ville träna idag men ibland måste man lyssna på sin kropp så jag fick hoppa över det idag och hoppas på att må bättre i morgon.

Mamma och Per är i husvagnen i Falsterbo och ska sova där och det innebär att jag och min syster är hemma själv hela kvällen och natten vilket jag kan tycka är mysigt. Dock svek hon mig och stack ut med kompisar men hon kommer nog snart. Är mysigt att vara hemma själv nerbäddad i soffan, dörren öppen och hör alla fåglar, ser solen går ner och känner mig svag i kroppen (tycker synd om mig själv hehe) ..

Jag saknar att ha ett förhållande, att ha någon att berätta allt roligt som händer för, en som man alltid kan räkna med och som man alltid har något att göra med. Ändå vill jag absolut inte ha ett förhållande men alla saknar väl det ibland. Trivs bra som singel men visst är det kul och spännande med ett förhållande :)

Nej nu ska jag kolla på kläder på lite hemsidor och drömma mig bort en stund haha.

Här är lite bilder från festen jag ordna till Johanna:


Först kidnappa vi henne och tog henne på en galen runda i Malmö



Jag älskar dig


Tjejmiddag innan resten kom



Jag, Johanna och våra systrar



Folk



Johanna fick uppdrag och ett var att ge en tjej en lapdance ;)



Sunny tjejerna ;)



vi är som vi är



Johanna älskar solnedgångar och hon fick en :)





Nu ska jag fortsätta mysa framför TV:n och kolla lite fina kläder på internet :D


MIN PÅSKHELG :)

Nu är hela påskhelgen över..

En helg som har innehållt allt och ingenting faktiskt. I fredags firade min kära vän Natali så det började med firande hemma hos henne och sedan begav vi oss till etage. Jag och Johanna lyckades stanna tills de stängde 05.00. När vi kom ut började det att bli ljust så vi åkte med Chrille hem som hade spelat på etage men fick ett ryck och åkte ut en rund i västra hamnen och gick en sväng och såg solen gå upp. Mysigt och en helt perfekt kväll!


Fina Natali 20 år <3



Lilla Johanna



hmm??

vad gör jag??








Solen påväg upp.. jadåå


På lördagen blev det påskmiddag med lilla släkten och mamma gjorde jättefint



Sedan blev det en lugn helg. Skulle egengtligen till Båstad i lördags men blev fel med transporten dit haha så det blev ingenting. Igår åkte vi dock till sibbarp och grillade lite och hade det mysigt.


Vi spela kubb och jag och johanna vann överlägset :D







KALLLT???



Misslyckade korvar!



Grilla marshmellows :)

MYSIGT!!!!


Massor av bilder men det är alltid kul eller ?

Den 6 Maj ska jag och Johanna åka till Uppsala och umgås med en vän som vi träffade i somras i Sunny Beach och det ska bli superkul. Just nu gör jag inte mycket på dagarna. Försöker att träna så mycket jag kan och äta rätt. Har fortfarande inte sett något resultat men ja, jag fortsätter träna så ska det väl bli något resultat nu :D..


Kommer bli en prefekt dag ...

Långfredag och helg kan det bli bättre?

Ikväll ska vi fira min kära vän Natali som ska ha en stor förfest sedan beger vi oss till Etage :).
Jag och Johanna åker tidigare till henne för att hjälpa till med förberedelser och fixar oss där. Det kommer bli hur bra som helst.

Min dag har börjat nästan perfekt hehe. Vaknade 06.30, kollade på TV där var en del filmer att välja mellan men valde prinsen av Egypten, älskar de filmerna. De filmerna hjälpte mig bra på historian i skolan kan jag ju säga :).

Har käkat havregrynsgröt och tryckt i mig lite kaffe. Hatar båda två men de är bra för kroppen och den måste man ju tänkt på ibland eller? :)

Köpte nya löparskor igår, ÄNTLIGEN! Jättefina och till ett helt okej pris. Nu när vi ska börja springa istället för att powerwalka så får man ju ha riktiga skor. Nu ska vi bli hälsosamma. Det har faktiskt gått jättebra denna veckan och idag ska vi förstöra det med alkohol. Men vi har sagt att detta är sista helgen på iallafall 8 veckor vi ska försöka iallafall haha..

Köpte även min kamera igår och jag är supernöjd. En Sony HX 5 Tror jag att den heter. Filmar i full HD och tar grymma bilder. Fy vad skönt att äntligen ha en egen kamera, har väntat länge :) Har en systemkamera men den vill man inte ha med när man går ut den är klumpig ju. Så det blir massa fina bilder ikväll :)





Lite bilder från två senaste veckorna:


Jag testa rött läppstift hehe


Jag köpte min efterlängtade jacka :)


Fick mysa med min lilla prins <3


Fin kille. Älskar verkligen honom <3


Vacker hund :)


Lekfull vovve



Han släpper inte sin röda boll haha..


Många bilder på Neo men han är bara så fin :) Måste ju visa upp killen <3




Älskar livet <3

Oj vilken vecka detta har varit. Fan vad jag älskar att träna!
Denna veckan har jag tränar en hel del men på ett roligt sätt. Har börjat åka rullor eller inlines kalla det vad du vill.

I måndags tog jag först en morgonpromenad och senare på dagn mötte jag upp johanna på ribban. Där tog vi på oss våra rullor och tog en runda till Limhamn, köpte sallad på Go Go Green och åt i Limhamns småbåtshamn. På kvällen var det meningen att vi skulle till etage men vi blev trötta på förfesten haha. Vi hade våra rullor med oss så vi åkte hem på natten SKÖÖÖNT!

Igår fick vi ett ryck och packade väskorna och åkte från Lindeborg till sibbarp. Stanna där och njöt av utsikten och åt en frukt sedan tog vi oss vidare till Ribban och till sist västra hamnen och hela vägen hem :)

Fiiiiiiiiiiiiiiint väder var det med, riktig sommakänsla!

På kvällen blev det först grillning. Sedan tog vi på oss hela familjen och spela först basket sedan blev det kubb :)





Kalkbrottet


Sibbarp


















SEN VAR VI HELT SLUUT!


snaaart

Nu är det ny vecka och det är alltid lika spännande..
I lördags firade vi Johanna med hennes släkt och det var trevligt och det blev utgång efter det.

Nu är det mesta fixat till det stora firandet av Johanna :)
Jag längtar såklart men är lite smånervös för att det inte ska bli som jag föreställt det.


Jag och Johannas lillasyster hade lite kul tillsammans med hennes mobil :)


Oväntat :D

Var på bio och såg No Strings Attached .. Och FAN Vad bra den var, jag är kär i filmen. Drama, komedi.. en riktig kärlekfilm juuuuu. Jag blev sugen på att ha en flört ju hahaha.



Fick sms från en väldigt oväntad människa idag. Det gjorde min kväll haha. Blir det göteborg i morgon kanske? Försöka övetala Johanna att sticka en sväng till Gbg ;) Äsch vi får väl se..


Bio och sen ..?

Sitter just nu hos Johanna.. somnade en stund medan hon duschade.
Vi tränade innan och jag har gjort något gaalet med min nacke/axlar så har fruktansvärt ont nu i hela vänstersidan :(..

Vi ska på bio idag men efter det vet jag inte vad jag ska göra. Får se senare, funderar på om jag ska störa mig hos Nathalie och Mika eftersom att dom ska ut idag :) Man blir sugen när man hör hur taggade folk är på att gå ut haha...




Första dagen som..

Min första dag som viktväktare, vi får väl se hur det går haha..

Min frukost:
två knäckebröd utan smör, ett ägg som pålägg, 2 dl blåbärsfil, linfrön, grönt tea och ett glad vatten med pressad citron i.
= 8 points

Johanna är påväg hit och vi ska iväg och träna en stund. Får se vad det blir för träning idag då. Senare ska vi på bio men först äta middag hos Johanna så vi får väl se vad det blir idag :) I morgon är det vuxenkalas hos Johanna :)..

Är smått irriterad idag, hur kan en människa bara sluta höra av sig och inte svara lite när den vill. Vill bara ha ett slut på det hela nu för detta är INTE okej!



 


RSS 2.0