Maskeraaad

Ja då har jag och Johanna planerat en massa idag. Bland annat vad vi ska vara på maskeraden haha kul, kul säger jag bara. I  morgon ska jag iväg och massera personalen på ett ålderdomshem så det är fullt upp med det i morgon men det är pengar, och det behöver jag verkligen :)..

Tänkte lägga in lite bilder från min födelsedag..



Sötaste ungarna med finaste ögonen <3






Hade lite firande med tjejerna i tisdags  som blev lite galet haha

Börja med mat, sedan sing star

Sedan "Med andra ord"

Och allt detta tillsammans med...


Efter "Med andra ord" flippa vi ut helt, vi dansa och hade kul och avsluta med ett varmt bad i vår lilla pool...


Pluggar med Johanna :O

Fan vad vi är duktiga, vi har verkligen pluggat under lovet det är verkligen inte likt oss haha. Men nu kan vi alla instuderingsfrågor så det är bara att läsa lite ur boookeeeen.

Ska lägga in bilder från min födelsedag när jag har tid :D

MIN FÖDELSEDAG IDAG :D

Då är man 19 underbara år idag. Som sagt så är 19  ingen speciell ålder att fylla men det är ett år närme tills man blir 20 haha. Rasmus sov hos mig så jag vaknade av att han pussa mig och sa "Grattis 19åringen Jag älskar dig". Efter en stund kommer mamma, Jessica och Caroline in sjungandes. Jessica, lika söt som alltid :D.

Jag fick lite presenter som jag kan hålla på med under dagen, som hårfärg så att jag kan färga min utväxt, ansiktsmasker, lite kläder och så.
Rasmus ville att jag skulle öppna hans present redan och det gjorde jag. Jag fick en underbart fin klänning som jag kollade på när vi var ute i stan men dom hade inte min storlek. Men nu fick jag den. Tack så hemskt mycket, den var helt underbar <3 :D


Fin? :D Fick halsbandet av mina systrar där står "Patricia" :D



Ska försöka att uppdatera hela dagen om vad som händer haha :D


Tjejkväll med massage!



Ikväll är det Ladies Night på Malmö arena. Jag blev tillfrågad att massera en tjej som överraskning för att hon var så snäll och höll i middaggen innan Ladies Night. Så jag åkte dit, satte upp bänken i hennes dotters rum i källaren ( hennes man hjälpte mig ) sedan tog dom ned henne och hon förstod ingenting. Så jag presenterade mig "Hejsan, Patricia och är massör" Hon blev jätteglad och hon tyckte att det var så grymt skönt :)

Så många av tjejerna som var där vill att jag ska komma hem till dem och massera. Jättekul faktiskt, det är en bra present och ett bra evangemang om man vill ha en tjejkväll!


Adidas <3

Nu är det så att jag ÄLSKAR Adidas tröjor och igår var jag och Rasmus på Entré. Jag pröva en adidaströja och kunde inte släppa de så jag köpte den, impulsköp verkligen. Men jag har redan 6 st och 7 med denna.. Men visst är den fin? :D



Lila och fin? :D

 

 


KAN INTE RINGA ELLER SMSA, F*CK 3

Bajs på 3 säger jag bara. Min mamma har fixat så att när jag har passerat 150kr så kan jag inte ringa mer men 3 har den tjänsten att då stängs även mina 3000 fria sms av så jag måste ha minst en krona kvar. Så nu har mina sms stängts av, dock ringde vi kundtjänsten och tjejen där var snäll och sa att hon kunde stänga av så att jag kunde skicka sms iallafall.

Under dagen kunde jag smsa på morgonen i kanske 5 min sen stängdes det av igen. På kvällen fick jag sms att nu kunde jag skicka sms och 5 min senare fick jag sms att jag inte kunde det längre. Oooo, så irriterande. Jag ringde nyss 3 och hon sa att det absolut inte går och bla bla bla.. Så nu kan jag inte skicka sms fråns nästa vecka F*ck 3 alltså.....


Hannah Montana :P

Gjorde provet idag muntligt och det gick inte som jag hade hoppats på. Faaaaaan också rent ut sagt. Men jaja det är inget jag kan göra åt nu faktiskt. Var i skolan till halv fem faktiskt kom hem sedan stack vi alla till Rusta och On/OFF. och just nu sitter jag och min syster och tittar på Hannah Montana The movie hahahah :P..

Senare idag är det Mammas pojkar, wiiie säger jag bara. Älskar det fjantiga programmet, där är många man kan diskutera om dom är riktigt klara i huvudet. haha herregud man skäms över dom riktigt mycket. Jag förstår inte varför man ställer upp i ett sånt program. Man kan ju inte säga att man ställer upp för att hitta kärleken. Det är ju mer för att synas och bli kändis haha. Så ser jag det iallafall, man kan hitta kärleken utan att vara med på TV och tävla mot 20 andra tjejer. Dom påstår att dom är där för killens skulle, yea right.

Nej nu ska jag fortsätta att titta på Hannah Montana hahah


Prestationsångest!

Då är det snart helg och lov :) Fick nyss reda på att min efterlängtade Gudmor kommer och det är jag väldigt glad över. Det var längeseda jag träffa henne. Hon var de bästa jag visste när jag var liten och jag såg upp till henne till tusen:)..


Från det ena till det andra så har jag Samhällsprov idag och jag hoppas innerligt på ett MVG!.. Gud vad jag blir glad när jag får höra att jag får MVG. Säger en lärare VG tänker jag "jaha, fan då" ibland kan jag blir riktigt ledsen för ett VG. Ändå får jag oftast VG haha. Jag har medelbra betyg men kunde haft riktigt bra om jag bara hade haft mindre prestationsångest och kommit till alla prov.

Att ha prestationsångest är något som är riktigt jobbigt. Det påverkar hela ens liv faktiskt. Så fort man ska prestera inför en person man ser upp till eller har respekt för eller bara som man vill vara bra inför sätter nerverna igång. Den enda tanken som tar över en är "Tänk om jag inte klarar det". Jag är såååå rädd för att misslyckas. Men misslyckas gör jag nästan aldrig om man tittar från andras ögon. Men jag har satt min "ribba" och att inte nå den eller vara nära den är ett misslyckande för mig.

Många som inte är lika duktiga i skolan eller tar den på allvar tycker att jag är grymt löjlig när jag blir arg eller ledsen för ett VG. Dom tycker verkligen att jag är löjlig och tycker inte att jag ska "böla" över det för dom hade varit glada bara dom fick G!!!..

Fast nu måste jag gå och kan tillägga att det känns faktiskt bra inför provet idag :D

IKEA......... Fråga Ulle......... Bulgarien <3

Var på invigningen av IKEA idag. Dom hade en stor scen utanför där folk sjöng och underhöll. Vi gick in en sväng och med oss hem fick vi vars ett litet, ja vad ska man kalla det ett litet "bord, platta", ja what ever. Ett litet bord som man kan ha i knäet och ha datorn på så man inte kväver den för endast 29 kr. Sjukt bra är det, det ger en bra höjd på datorn när man ligger i sängen och en bra lutning. Perfekt faktiskt! Det var verkligen gigantiskt..Sedan kom Ola och sjöng. Han är sämre än jag trodde live. Han strunta i alla höga toner och hade micen långt ifrån munnen haha. Men han är väl ändå helt okej.

HAr varit och pluggat lite och nu tittar jag och min syster på "Fråga Olle". Där är dom i Bulgarien och pratar med folk som jobbar där.

Åh, vad jag saknar Bulgarien vill bara tillbaka.  Folk nedvärderar Bulgarien fett mycket och på detta programmet ser det riktigt svinigt ut. Men jag gillade det riktigt mycket, det var perfekt för ungdomar. Där är billigt att leva, hyfsat billig resa dit, sol, bad och shopping=PERFEKT :D

Vi träffa underbara människor där som gjorde hela semestern ännu roligare. Jag och Rasmus hade det sjukt mysigt och sjukt roligt med dessa människor. Mattias vad guldvärd, vilken härlig människa (Han längst till vänster) Både jag och Rasmus gillade han riktigt mycket :D


Vi hade 2 år i Bulgarien :D dock var Rasmus sjuk den dagen men va fan :D

Vi hade två år den 20 aug när vi var iväg, dock var rasmus dålig den dagen men det var mysigt ändå <3


Är det bara jag som känner så? :P

Idag hade vi Spa prov. Jag gjorde behandling på Louise och jag fick faktiskt ta på hennes fötter och det är en väldigt stor sak. Hon har världens fotfobi, känner mig nästan lite hedrad att ha fått ta på hennes fötter haha. Dessutom klarade hon teorin idag :D GRATTIS ÄLSKLING!!!!


Jag har inte gjort mycket idag, har prov i morgon så tänkte plugga lite iallafall :D. Sedan ska vi till Nya IKEA, lite spännande faktiskt :D. Och snart är det helg vilket betyder lov vilket betyder att jag fyller år, wiiiiie.


Jag ÄLSKAR att fylla år haha. Andra bryr sig inte men det är något av det bästa jag vet, den känslan att det är ens dag är underbar. Känner mig som ett litet barn när jag säger så men är det bara jag som känner så??


Klassfoto

Idag har jag pratat gott för min skola nästan hela dagen. Klockan 08.30 skulle jag och Leo vara på stadion och vara representanter för Hälsoprogrammet och Rönnen. Leo lura mig lite, nä men han trodde att vi skulle vara där klockan 08.00 så vi var väldigt tidiga.

Sedan kom SYV:ar från alla grundskolor för att lyssna på oss, borgarskolan och latin. Vi börja att prata för oss och först var jag jättenervös men sedan gick det jättebra. Jag presentera vårt program och gav mina egna åsikter, alla verka bli väldigt intresserade av Hälsoprogrammet men problemet är att deras elever inte vill gå på Rönnen. Det är faktiskt lite synd för som jag ser det så är skolan struntsamma, vad vill man göra, vad vill man hålla på med ? är inte det huvudsaken?

Sedan kom ja tillbaka till skolan och fick skynda mig till friskis för att bli filmad och intervjuad om skolan haha så det har varit mycket Rönnensnack idag :P:).

Förra veckan tog vi klassfoto förresten tänkte visa lite bilder nu eftersom att jag alltid är sen med bilder :D
Vi hade SPA tema, det är inte denna bilden som  kommer i katalogen men det såg ut ungefär såhär :P



Haha jag och Anneli ser helt sura ut :D


Stranden <3



Idag har varit en underbar dag
med underbart väder. Vi stack alla till falsterbo för att umgås fika och ha det mysigt. Det var jag, Rasmus och min lilla släkt i princip. Sedan jag kom hem har vi tittat på TV för de bästa programmen går ju idag :D Älskar söndagar, riktiga mysdagar <3







Jag offra mig för att hämta bollen ;)



Mina älskade systrar <3









Tre generationer :D


Nu orkar jag inte lägga in fler. Men lägger in fler på Facebook så kolla där :)

Jag är duktig och har pluggat och lagt in bilder (sånt jag inte gör så ofta då) så lite stolt är jag hehe. Men nu ska jag fortsätta på Facebook Gooood Naatt


Snart 19

Jag fyller snart år och jag tycker alltid att det är lika kul att fylla år. Jag älskar presenter (vem gör inte det tänker du haha) Men okej om vi säger som så, så älskar jag överraskningar. Jag vill absolut inte veta i förväg vad jag skall få eller något. Åh, det är så spännande.

19år är ingen speciell ålder att fylla för det ger inte en mer möjligheter vilket 15, 18 och 20 gör. Men det är ändå roligt att fylla år. Jag brukar ha något slags firande vilken ålder jag än fyller. Tänker väl ha något i år med, men ska jag ha något för blandat tjejer och killar eller endast tjejer det är frågan?..

Förra året hade jag med min kära kusin, vi båda fyllde 18 år :)


I torsdags tog vi klassfoto och vi hade SPA tema. Jag har inte sladden här så kan inte lägga in bilderna men skall göra det senare tänkte jag :D Riktigt roligt var det och hela klassen gick med på det (till slut).

Idag vet jag inte vad som händer men jag hoppas innerligt att det händer något. Har inte gjort något på länge bortsett från lagfesten vi var på förra helgen. Men det verkar som att det blir ännu en lugn kväll. En vecka kvar i skolan sedan LOV :D


Önskelista

Är som sagt hos pappa nu när han är bortrest. Jag har inte skrivit något här eftersom att jag har umgåtts med Rasmus hela tiden :).  Det har inte hänt så mycket intressant.

Just nu har vi ganska mycket i skolan faktiskt så är lite smått stressad men det ska nog gå bra..

Jag fyller år om mindre än två veckor :D:D:D
Min konstiga önskelista är:
Smycken
"Juicemaskin"
Extern Hårddisk
Objektiv
Pengar
Kläder

Den är lite konstig men detta vill jag verkligen ha :D


Härlig dag

Vilket väder det har varit idag. Först det hemskaste ösregn till det unerbaraste solskenet :)
I natt klockan 03.30 lämnade jag och min syster pappa vid tåget, olyckligtvis kör det precis när han skall in genom dörrarna. Så vi fick vänta i en timme i hopp om att han inte skulle missa planet.

Jag och Carro åkte hem och efter lite mer än en timme skulle vi upp och till skolan. Jag körde först henne sedan till "underbara" Rönnen haha. En härlig dag i skolan, lugn som vanligt. Idag fick jag med flera utföra den hemska behandlingen på de andra. Nu förstod dom att vi klagade sist haha. USch nästa vecka ska man få det igen..

Linnea följde med mig till mobilia där jag köpte en jättefin Kavaj vilket jag velat ha grymt länge. Sedan hem till Louise, snacka lite skit och till sist hem till mig. Där åt vi, la in bilder på hennes facebook sedan skulle hon fixa naglarna.

Nu är jag som sagt hos pappa helt ensam snart ska jag möta Rasmus på coop för att handla hem lite mat.. Lägger in bilder från dagen senare :)


Hos Pappsen

Nu sitter jag hos pappa ska köra honom i natt för han ska till Spanien i natt. Hitta två söta bilder på pappas dator :)

Min sötaste syster när hon var lite mindre.. Visst är hon sööööt :D



Pappa, Mamma och jag hahaha :D


En dag i skolan..

När jag gick i morse var det en riktigt mysig morgon. Solen och kylan frambringar en riktigt härlig känsla. Idag hade jag med digitalkameran, såklart så fota jag ganska mycket :D



Kom till skolan med tom mage eftersom att jag trodde att vi skulle laga något på Näringsläran vilket vi brukar. OCh fick reda på att vi inte skulle det så jag satt hur hungrig som helst första lektionen. Kom sedan ned på massagen och fick en knäckemacka där :D..
Sedan hade vi Samhälle, istället för prov var vi lag och ställde frågor till varandra. Mitt lag vinner alltid:D

En dag i skolan:
Du och jag <3



Linnea är en riktig gullegris :)

Hahaha hon tar sig bra på bild :D (Baraför att jag är så snäll :D)

Jag fånga Lina på bild :D:D:D:D


Såhär kul har vi det i skolan haha..


Massage

Då ska jag strax massera så fort min klient kommer.

Jag har två erbjudanden om det är någon som är intresserad.

1.Om du är sugen på massage men är kanske student och vill ha det ännu billigare än vad jag redan tar så är det bara att höra av dig till mig. Då kan du komma till min skola så masserar jag där till ett superbra pris.

2. Jag masserar även hemma, lånar min systers rum som är väldigt mysigt och det är bara att skriva till mig så bestämmer vi en tid.


Jag kan utföra : Helkroppsmassage, halvkroppsmassage, benmassage, ryggmassage, armmassage, ansiktsmassage och så vidare. Var inte rädd för att säga till för jag gör det gärna :)

Här är mitt lilla massagerum just nu. Min 5-åriga systers prinsessrum haha men gulligt och mysigt :)


Måndag

Rasmus sov hos mig i natt så jag vaknade av att jag var tvungen att akta mig från hans famn, vilket kan vara riktigt jobbigt eftersom att det är så sjukt mysigt. Sedan hämta pappa mig och körde mig till skolan.

I skolan skulle vi skriva en uppsats om antingen miljön eller om media, vi hade artiklar som vi skulle utgå ifrån. Jag var nervös som vanligt men det gick bättre än jag trodde så då blev jag glad. Sedan gick vi till Synagogan och lyssna på en judinna i typ en timme. Det var väl sådär att lyssna på, vissa saker var så klart intressanta men jaa..

Snart ska jag till läkaren och få reda på om jag får fortsätta på mina p-piller eller inte. Ska göra en liten utredning om min huvudvärk. Äntligen säger jag bara!

Nej nu måste jag kila iväg så jag får det gjort, senare ska jag massera här hemma...


Min vecka :)

Då var det fredag och jag älskar fredagar. Det är början på något roligt så man kan ta det lugnt, lämna skolan och bara få vara och ha det roligt. Därför älskar jag fredagar. Rasmus kommer till mig vid halv sju - sju och då ska vi käka här allihopa och mysa lite. Sedan vet jag inte om det blir utgång men jag känner för att festa denna helgen faktiskt :D..

Det har gått en vecka, jag är väldigt dålig på att lägga in bilder men jag la precis in dom så här är lite bilder från veckan :).

Förra fredagen var vi ute på restaurang med Rasmus släkt:
Linnea Rasmus och Dogge
   
På Lördagen var jag med Johanna och Daniella i tygelsjö

Linnea följde med mig hem en dag efter skolan och vi käka lite..

Sedan åkte vi hem till Louise och hon visa mig bilder. Kändes skönt att vara med min gullunge igen <3


I torsdags sova jag hos Ralleballe, och vi tog en tur med Robin & Jessica till ChinaBox

Haha det ser ut som att Jessica har något riktigt stort i munnen hahaha


Så, så har min vecka sett ut i princip hehe. Nu tänkte jag vila lite för att ladda inför kvällen som jag inte vet vart den leder...


RSS 2.0