Vägen till målet..

Satt precis och prata med pappa om livet. Berättade att jag vill läsa vidare mm vet fortfarande inte till vad.

Jag vet nu illfall att jag måste prata med en studievägledare. Funderar på att ta någon kurs i hur eget företagande fungerar för jag har stark vilja att en dag starta något eget, en egen ide som jag kan utforma. Eller om jag ska ta en säljutbildning tills jag vet vad jag vill bli.

Vi pratade även om att han har jobbat på samma jobb i 25 år och har samma position som för 25 år sedan. Hur kan man nöja sig med det? Jag är inte sån iallafall. Han har ett jobb som lagerarbetare och han gör i princip samma sak varje dag. Jag hade aldrig klarat det, jag är så fruktansvärt målinriktad och resultatorienterad att jag måste ha ett arbete där det jag gör spelar någon roll resultatet.

Jag fråga pappa varför han nöjer sig med detta och han sa "men jag trivs med det jag gör". Det viktigaste är klart att man trivs men vill man inte komma ett steg längre hela tiden? Han är duktigast på sitt jobb för han kan alla avdelningar och cheferna får fråga honom om saker varför inte satsa på att komma högre? Jag vet att det finns många som nöjer sig med det dom har och det är egentligen en bra sak men oförståeligt för mig tyvärr. Min pappa sa "jag tar dagen som den kommer" men varför välja att ta allt som det kommer när man kan påverka vad som ska komma och hur det ska bli :)

Problemet med att jag hela tiden vill prestera och bli bättre är väl att man missar att uppskatta det man har.

Nu när jag väl skriver om detta ändras mina tankar en hel del. Det låter ju hur skönt som helst att nöja sig med det man har, tanken ändras väl när man blir äldre. Det är väl ganska bra att jag som ung har tanken att vilja bli bättre. Men jag känner ändå att jag vet att min pappa hade kunnat tjäna mer pengar och skämma bort sig mer om han bara hade tagit tag i saker och satsat.

Vet att detta inlägg blev lite konstigt och säger not emot mig själv flera gånger men det är ganska kul att se med. För under tiden jag skrev ändrades en hel del i mina tankegångar.


Lång dag..

Idag börjar jag jobba 17.00-21.30 drygt. Fast jag har hela dagen på mig att träna och göra massa annat. Jag älskar dagarna :)

Skulle egentligen träffa en killkompis men känner att jag inte hinner det, måste som sagt träna. Idag SKA jag köra ett riktigt bra pass har jag bestämt mig för. Uppdaterar sen om hur det gick :)

Just nu ligger jag bara och tittar på våra bästa år som är så dåligt och dramatiskt men som jag bara måste se de dagar jag kan haha.


En Förvirrad jag..

Jag är lite förvirrad över lite allt möjligt i mitt liv.

Har tappat kontrollen lite. Jag har jobb och det är jag jätteglad över, har många jobb dessutom men det är
Bara timanställningar vilket gör att jag har långt ifrån timmar som ett heltidsjobb.

Jag har nästan slutat träna och äter saker jag inte borde. Jag måste ta tag i det nu!! Jag vet att jag kan nå mitt mål :) så nu ska vi börja med den nyttiga maten och den hårda träningen som gör att man mår bra. För när man äter dåligt och inte tränar mår inte kroppen bra.

Sen kommer vi till mål med livet. Jag vill så gärna läsa vidare men är rädd att jag inte ska klara det med tanke på min prestationsångest. Sedan vet jag inte heller vad jag vill plugga till. Ska börja planera 2012 nu :)


Mysdag med mamma och syster <3

Morgonen började bra med jobb på gymmet med härlig frukost för alla medlemmar :) har haft en underbar morgon ..
Nu har vi lämnat mamma på möte och sedan lämna vi en av våra hundar för klippning och nu sitter jag och Carro och fördriver tiden med en varm choklad.

Resten av dagen kommer bestå av att åka och titta på en chihuahua valp som Carro ska köpa. Älskar denna dagen :)


Jag kan nu blogga från mobilen..

Vilket underlättar en hel del. Nu kan jag alltid uppdatera då jag aldrig använder min dator haha. Detta gillar jag :D


Jobbigaste dagen på länge..

Vaknade i morse och var super ledsen. Jag visste inte varför och det är väldigt längesedan jag grät så hysteriskt. Snackade sedan med mamma och allt blev lite bättre. Men har varit nere hela dagen men man får väl ha sånna dagar ibland, det var ett tag sedan det hände mig :)

Jag har nyss tagit en dusch och ligger i sängen med min syster och kollar film. Finns inget bättre än att lägga sig nyduschad i sängen :)

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Jobb först på Goodshape sedan en mysdag med mamma och syster :)


Hjälp!

Åh blir så trött på detta med lösenord på bloggen. Har skrivit till blogg.se men dom svarar inte mig. Jag har inget lösen för att kunna kolla min blogg men det går inte att få bort det..

RSS 2.0