Lets do it


Idag skrev jag och Johanna in oss på ViktVäktarna haha.. Vi ser det som den enda hälsosamma vägen för oss att nå den vikt vi vill. Visst kan vi göra det på andra sätt, men detta verkar vara det sätt som vi kan klara det på. Points är lättare att räkna än vad kalorier är. Så nu kör vii!

Nu ska vi träna hårt och äta rätt. Jag har sagt detta länge, ja jag vet.. Men vi får väl se när jag ska skärpa mig. JAg tränar mycket men har inte gått ner ett kilo, så det handlar om kosten. Där kommer detta systemet in :)

Wish me good luck :)




Träna träna träna :)

Onsdag..
Har ätit en god frukost som bestod
av: tre knäckebröd, ägg och lite kaviar , Lite fil med linfrön, grönt tea och en glad vatten med citron.

Johanna kom nyss och vi kollar på "Våra bästa år", ett program som dom flesta hatar men det är så dramatiskt att man måste kolla på det haha..

Jag fortsätter planera inför firandet och blir bara med uppspelt hela tiden. Det kommer blir toppen. Har varit nära på att försäga mig ett antal gånger, men lyckats hålla det mesta hemligt änn så länge :D

Idag ska vi träna, jag, Johanna och Felicia. Det blir Felicias första gång med oss och vi ska nog ge henne träningsverk haha. Det är målet iallafall. Jag tränade först med Johanna igår sedan  på kvällen körde jag ZUMBA med My och min syster. Visst var det kul men är skeptisk eftersom att man ser ut som ett kylskåp som försöker dansa latinodanser haha..

Senare ska jag och Felicia till Therese och ha en liten tjejkväll :)

En bild från gymet (ja det är bara 2 kilo, men vi är inte ute efter några större muskler. Vi kör lägre vikter men många repetioner)


Hälsosam var det ja :)

Då har man börjat på ett nytt liv en tionde gång. Usch vad man hela tiden ska hålla på att försöka bli smalare. Allt hade varit så mycket lättare om man hade accepterat hur man såg ut. När man diskuterar saken med killar är det faktiskt dem som säger att "där ska vara något att ta i" haha. Ingen kille tycker att man ska gå ner i vikt eller så säger dom det för att vara snälla haha.

Nu ska jag försöka att äta hälsosamt och ta härliga promenader i det härliga väder vi fått..
Det svåraste är med helgerna, det är där vi hela tiden faller.

Nu ska jag planera inför min bästa väns födelsedag sedan blir det dusch och ta mig till Nathalie och efter det arbetsförmedlingen :)


Min dröm

Sitter just nu och tittar på det omtalade Bachelorette.. överskattat och löjligt men klart att man måste se det haha.

I helgen har jag bara tagit det lugnt. Haft trevligt med vänner och hade släktträff igår. Träffa min faster som kommit från Finland på en visit.

Har tänkt en hel del på sista tiden. Mycket tankar om livet och vilken väg jag ska gå. Uttrycket att man bara lever en gång är så mycket mer än fakta. Det är ett uttryck som framkallar tusentals tanka och känslor. Förr gilla jag inte att tänka på det men det är ett måste för det tar en till verkligheten. Det får mig att börja visualisera en hel del.

Mina högsta drömmar är väl något jag håller för mig själv. Men kan ju berätta att jag vill "testa mina vingar", resa och upptäcka annat än Sverige, möta människor som är både lika en själv men även de som är så olika och lära från dessa. Har en stor passion för att arbeta med människor. Jag vill motivera andra, jag vill lära mig av andra och jag vill utvecklas som människa. Oj vad jag blir djup nu men det kan vara kul att läsa det med eller ? :)

Grillning :)


Finsk gröt, "Chokladgröt" det låter riktigt äkligt. Men det är FAKTISKT riktigt gott :)


Jag och pappsen


Farbror Timo ville också vara med på ett hörn haha


Faster :)


sötnos


Pappa och Carros vanliga kamp haha


syster <3


vårkänsla, jadååå


Kusin


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på "The perfect man" GOD NATT

Allt och inget ;)

Då var det fredag och helg igen. Vet dock inte vad som händer denna helg så den bliv väl lugn, eller man vet aldrig. Löning och hela Malmö kommer vara ute så vi får väl se.

Denna veckan har jag kommit underfund med vad det är jag vill hålla på med. Vi snackade lite om psykolog men jag kommer aldrig komma in där tyvärr så får väl ta något som har med psykologi och sånt att göra. Vi har även kommit på att min prestationsångest kan komma lite ivägen. Men den ska inte få hindra mig mer!!

Jag har nu insett att jag klarar mig utmärkt utan vissa människor. Förstår inte hur man kan vara så självisk att man aldrig kan släppa sin stolthet en aning för att ge en annan människa det hon förtjänar. Så jävla patetiskt!

Nu ska jag och Johanna ta något att käka sedan blir det en runda till Anneli som vi inte träffat på väldigt länge :)


Lite bilder från vad som hänt i veckan :)


En god sallad vid havet


Vi har fortsatt att vara på Lernia och inte gjort ett skit faktiskt..


Johanna i solen :)


Min söta syster



Gick en runda i västra hamnen med Neo och Rasmus i solnedgången :)



COOL hund hahah



Mäktig bild



LÖRDAG!

Lördag :D
Igår var vi först hos Felicia och hade det trevligt efter det blev det en kort runda till Arlöv och avslutades på båten. Hadet riktigt kul nyktert :)

Idag blir det förfest hos Felicia igen men med mer folk och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Skönt väder idag, har tagit en lång runda med vovvarna. Nu ska vi börja göra vid oss tänkte vi ;)


Heeeelg

Är helt uppspelt och vill att tiden ska gå så att vi kan fira min lilla Johanna som blir stor flicka..

Men nu är det helg och då ska vi njuta av den med. Ikväll blir det Båten med folk och i morgon blir det utgång igen. Men ska dock inte dricka, försöker vara duktig flicka nu ju :). Men det är så kul att komma ut och träffa folk och DANSA!!.

Nu sitter jag och Johanna och lyssnar på grym musik och snackar. LOVE LIFE!

Sanna Nielsen- Empty Room <3


En bild på oss för någon helg sedan.. Ja vad ska man säga liksom ;)






Mäktig bild



VACKERT




MIN ÄLSKLING



Här var lite bilder från senaste ;)


Snart fyller min råtta 20 år :)

Idag har jag och Johanna varit på vår gamla skola och hälsat på vår älskade lärare hehe. Vi tog en fika med henne och snackade i nästan 2 timmar. Hon fick mig att tänka om en hel del och det känns jättebra nu. En lärare, nu ser jag henne som min vän som jag älskar att prata med. Hon är helt underbar!

Sedan stack jag och Johanna för att äta GoGoGreen i Limhamn småbåtshamn. Efter det en runda hem till henne för att testa hennes klänningar som hon kan ha när hon fyller år. Och nu sitter vi hemma hos mig. Jag har planerat hennes fest tillsammans med min syster faktiskt. Den kommer bli super, kan inte berätta så mycket eftersom att det ska bli en liten överraskning för lilla tjockefisen <3

Snart blir det mat sedan träning. Jag älskar att träna, men vill även se resultat snart!



Träning <3

Nu blir det träning på Goodshape Fitness. Love it <3


Love Life

Är glad men just nu lite smått förbannad.
Har genom arbetsförmedlingen fått en "utbildning" där jag skulle få studievägledning.. Hmm, vet inte vad det är för något. Kommer dit klockan 08.00 och har suttit där i 4 timmar och lyssnat på en man som berättat historier och ger oss kluringar. Ja, men visst är det så jag vill spendera min tid. För detta får jag 136 kr om dagen!!!!!

Jag har bestämt mig för hur mina två närmsta år ska se ut.
Jag ska fixa jobb nu, eller har preliminärt ett i sommar. Mamma och Per ska ha hura plats i falsterbo hela sommaren, är jag inte där så har jag huset för mig själv hela sommaren. Sen ska jag försöka klämma in en resa beroende på hur mycket jag kommer jobba. Sen ska jag spara pengar, förhoppningsvis ska familjen till thiland i vinter. Ska se om jag ska ta någon kurs eller behöver läsa något ämne som jag inte fick i gymnasiet. Sen nästa år i mars ska jag och min kusin till USA på semester för att lära känna människor sedan blir det kandke USA hela sommaren 2012 :)





SJUK = INGEN TRÄNING!

Har blivit sjuuuuuk. Ångest nu kan jag inte träna juu!
Får bli en lugn helg och vila, vila, vila måste ju bli frisk till nästa vecka vilket jag tvivlar på. Träning har blivit ett beroende nu ju. Trots beroendet har jag inte sett något resultat, inte vågen heller :/


Arbetsintervju och god mat :)

Oj, detta har varit en lång men bra dag :)

Kan börja med att igår var jag iväg och klippte snelugg och köpte silverschampoo och en massa andra hårprodukter. Så där hade vi en liten förändring iallafall.

Idag gick jag med Jesscia till skolan så det blev en liten morgonpromenad i det till en början fina vädret. Sedan åkte jag hem och gjorde frukost till mig Johanna. Sedan blev det till att fixa sig för att åka på jobbintervju i Danmark. Det gick super och ska dit och prova på nästa månad sedan blir det två hårda månader i Juni, Juli!

Skulle egentligen resa mycket i sommar men väljer att jobba nu eftersom jag varit arbetslös så länge och åka mycket utomlands nästa år :). Känns vettigt att göra det nu faktiskt.

Nu har vi varit på ett pass och tränat. Är så trött så nu blir det sängen direkt.. Goood Naaatt








En grym middag i Köpenhamn


Förändra vad?



Johanna klippte lugg i fredags och det blev jättefint. Jag vill också göra någon förändring men jag vet inte riktigt vad. Jag har precis gjort mitt hår ljusare, eller det skulle bli det men blev gult. Jag vill inte gå och betala mer för att frisören inte har klarat av de.

Jag älskar förändringar. Det är förändringar som ger mig motivationen att bli bättre :)


Lugn och trevlig helg :)

Då var helgen över.. Har haft en väldigt lugn och trevlig helg.
I lördags var vi hemma hos en kille i Bunkeflo med några stycken, tog det lugnt och hade det trevligt. Johanna har inte sovit med mig en enda gång på hela helgen. Hon har hittat en ny sovpartner hihi :).. Jag är glad för hennes skull.

Jag mår suuuuper för tillfället och det är helt underbart. Igår fick jag ett ryck och fixade i mitt rum och det blev verkligen superfint. HAr dock ingen bra bild på det. När man har det fint runt omkring sig mår man genast mycket bättre dessutom.


Fixade även garderoben:



Myspys i mitt rum :)


Johanna, min andra halva <3


Solen skiner idag :). Jag har precis ätit havregrynsgröt och druckit lite grönt tea. Väntar på Johanna och pappa sen ska vi iväg och träna :)


Älskar min råtta <3

Har haft två underbara dagar med min råtta Johanna. Imorgon blir en helt underbart perfekt dag och vi ska ha en massa roligt i morgon. Jag trivs bäst med dig min råtta.

Idag var vi i landskrona och tittade på tech futurum som är en hudvårdsskola. Johanna vill bli hudterapeut så hon kan fixa till mig :)..

I morse fick jag och pappa ett nytt träningsschema som jag är väldigt nöjd med så nu kör vi, eller ska jag säga att nu fortsätter vi för jag har varit duktig i minst en månad nu. Har inte druckit på två helger heller och det ska jag fortsätta med. En duktig Patricia är på väg.

Har även skrivit två personliga brev så i morgon ska vi söka jobb, wiiie :)

NU SKA JAG MYSA MED MIN RÅTTA, ha en NICE kväll :)


Grattis Pappa <3

Min kära pappa fyller 42 år idag. Grattis till dig <3

Har varit och tränat ett pass med My och pappa. Pratade med en instruktör om ska hjälpa oss att lägga upp ett litet schema. Han informerade även oss om kost och lite annat.

Det blir middag hos pappa och ett pass till ikväll med min lillsyster. alla måste ju träna och jag är ledig hela tiden så jag får ju ställa upp :)..

Jag längtar till helgen nu faktiskt :)


RSS 2.0