Min dag :)

Vilken härlig dag det varit. Sluta tidigt, satt och prata med Lina en bra stund efteråt. När jag kom hem somnade jag som vanligt, stack sedan iväg och massera klagshamn, hem sedan iväg till västra hamnen och hade myspys :)..

Kollar på hus för fullt och det är spännande faktiskt, alltså mamma och per kollar haha :) Kul Kul Kul! :)
Nu ligger jag och mina systrar i sängen och ska titta på någon film sedan nanna. Johanna kommer och hämtar mig i morgon bitti :)

Valborg i morgon :D


valborg för mig

Snart valborg vilket ger mig lite smått med panik. Valborg alla andra år har liksom varit något speciellt där man myser framför brasan med den man älskar. Nu i år har jag inte det så jag hatar att dagen ska påminna en om vad man inte har.




Muuums muums..

Vaknade idag och var grymt trött. På första lektionen skulle varje grupp göra vars ett mellanmål och vi fick handla för högst 120 kr. Jag JOhanna och Lina gjorde tre olika smoothies som blev gudomligt goda :).





Jag sluta tidigt, kom hem och somnade, vaknade klockan 16.00. Hatar det, är helt trött nu förtiden..


Förvirrad

Lugn dag i skolan. Jag borde plugga nu men jag orkar faktiskt inte. Det är valborg snart och jag har ingen aning om va som händer. De andra åren har jag varit med samma person på Valborg så får hitta på något annat i år.

Det hände en del saker igår som jag fortfarande inte har förstått.
Klart att man blir lite ledsen, det var ändå något speciellt liksom. Jag är förvirrad just nu för jag förstår ingenting!

Från det ena till det andra. I lördags efter konfirmationen var vi på fest i Limhamn, hitta precis lite bilder som jag knappt själv kommer ihåg haha.

Usch, men vad fan haha :






Heeelt J*vla underbar helg!!!!!



Vilken helg det varit, heeelt jävla underbar måste jag säga. Träffat människor jag älskar och bara fått vara. Dock fick det en väldigt tråkig avslutning på helgen igår. Men tyvärr finns det inte så mycket jag kan göra nu, inget borde ta slut så från ingenstans.

I fredags var jag med min kusin och hans underbara vänner, sedan gick vi till skeppsbron och hade en trevlig kväll/natt. I lördags tog min älskade syster konfirmationen och det var en helt underbar dag med underbara människor. Fint väder, god mat, trevliga människor och lite dricka på det en fin sommarkväll. Vad mer kan man önska sig?














Now that it's all said and done, I can't believe you were the one To build me up and tear me down, Like an old abandoned house. What you said when you left Just left me cold and out of breath. I fell too far, was in way too deep. Guess I let you get the best of me.


Oj, längesedan nu



Oj, skriver typ aldrig mer. Men det är aldrig roligt att kolla i en blogg om det inte finns bilder. Min sladd till datorn har jag inte hittat men nu äntligen har jag och har en hel del bilder på mobilen :D.

Hade nationella i Svenska B idag. Först hade jag sån panik och tänkte att "Detta klarar jag inte, jag går. Det är fan inte värt att må såhär" Sen började jag med att skriva ner lite tankar om det ämne som intressera mig mest "Arrangerade äktenskap". Till slut satt jag i 4 timmar och blev FÄRDIG :D såååå stolt jag var sen, för en sån liten sak haha.

Ikväll blir det utgång med Johanna, Mollan och Josefine (tror jag att hon hette). Skeppsbron ikväll sen i morgon är det konfirmation för syster min. Ska bli kul kul kul.

Johanna och jag förra helgen :D Först mys med varmt bubbelbad i min trädgård sedan uuuut :D


Livet är najs när det inte är skola :D ÄLSKA

Är med Jojjjoooo som vanligt ;) haha. Med en cider i handen ska vi snart sätta oss i ett varmt bubbelbad utomhus och myyysaaa :D Tur att vi har varandra ibland trots att vi kan bli trötta på varandra men det blir väl alla? :)

Sen blir det utgång med Louise och Linnea, ser fram emot kvällen. Har varit i Danmark hela dagen utan framgång så kvällen får väl göra dagen bra :)..


->Tyskland -> Danmark

Snart heeelg, då bär det av först till Tyskland och sedan Danmark för att kolla studentklänning och skor och kanske till och med köpa det haha :D. Jag känner att jag kommer bli sjuk just nu så det är inte så kul. Bara jag kan åka på lördag annars vet jag inte vad jag gör. Det blev uppskjutet förra helgen pågrund av sjukdom :(.

Nej nu ska jag gå till skolan och ha Danska med min underbara lärare som vi tror kommer från en annan värld eller någor haha.


SNABBBAAA

USch.. nu vill jag bara sluta haha. Jag är sååå trött på skolan nu och det enda som finns i mitt huvud är studenten. FIck hem mössan igår och den var sååå fin..


Jaaahaaa..

Oj, vad vi vaknade sent igår. Jag och Johanna skulle ut igår men det blev till slut att vi bara satt hemma hos mig och drack lite och snacka med min syster och hennes vänner. Haha sjuk kväll faktiskt :P..

Skola snart därför får man ta vara på lovet riktigt så ikväll bär det förmodligen av till Chilli och jag hoppas på mycket folk där med sommarkläder? haha ..


Min söta lillasyster när hon var mindre :)



Tråkiis

Vilket lov.. Jag har inte pluggat ett skit faktiskt! dåligt av mig men annars hade jag gått in i väggen som man kallar det. USch.. Det är grymt jobbigt just nu

Igår vad jag på Skeppsbron med Louise och Linnea. Sen hem och NANNA.. Men vad som händer idag har jag inte bestämt mig för faktiskt!!

RSS 2.0