Fick gå hem ...

Fick ett ryck och städa mitt rum idag riktigt ordentligt. Satte på hög musik och bara hade det bra. Det blev jättefint här och jag är jättenöjd. Allt blev dock stressigt och fick slänga i mig maten för att sedan hinna i tid till jobb.

Efter 10 min på jobb börja det göra ont i magen, precis som att det krampade och jag hade svårt att hålla mig upprätt. Det höll på ett bra tag och till slut fick jag inte vara på jobb längre utan fick gå hem. Tråkigt för jag tycker om att jobba och behöver pengarna :( men det var nästan omöjligt att fortsätta!




För dig Johanna :)

Jag och Johanna har lovat varandra att skriva i bloggen vad vi gör och använda bilder som gör allt så mycket roligare :) (förresten så har Johanna flyttat till Halmstad därför vi vill gör detta) Så Johanna nu ska vi motivera varandra, Nu kör vi!!

Nu mår man bra, har kämpat och gett allt jag hade. Då är man nöjd!!
Rolf hade satt upp några olika stationer: crosstrainer, step, hopprep och mitzar så att jag både sparka och boxa lite :P och till slut utfallssteg med en skivstång + lättare vikt. Så kör jag stenhårt i en minut på varje station. Vet inte hur många runder jag tog mig igenom idag men det var bättre än sist. Rolf agerar som min personliga tränare och det är jag så tacksam för!





Går inte att vända bilden :/ men här var jag helt död!




Minimorötter och ramlösa <3


Nej, nu blir det en dusch sedan får jag försöka få i mig en tidig middag. Har först möte med en jobbcoach 15.30 sedan börjar jag jobba 17.00 - 21.30 Gillar kvällspassen så ska inte klaga. Ska sedan ta mig hem till min underbara pojkvän för vi båda är lediga imorgon :)


Träna :)

Nu ska äntligen hela familjen ta tag i kost och träning. Känns kul att göra det tillsammans :)
Jag har börjat träna med Rolf igen på gymmet där jag jobbar och vi kör stenhårt. Har lyckat gå ner ett kilo och mer ska det bli. Jag vet hur jag vill se ut och ska göra allt jag kan för att nå dit.

När det kommer till min familj ska jag kämpa för att få igång dom riktigt nu. Jag ska försöka bli deras mardröm de närmsta månaderna så att de kommer igång, bra idé va? haha


En helg i Småland :)

Har haft en underbar helg hos Pontus föräldrar i Småland, den bästa helgen på väldigt länge!


Snön kom i mängder och vi har haft det underbart mysigt :)




















Solen gör mig hel..

Åh, vilken dag det har varit. Solen har varit framme och framkallat känslor av hopp och lycka. Jag har lite av ett ljusberoende. När solen tittar fram känner jag att allt är möjligt, ett lyckorus genom kroppen. Därför har jag kommit på att ett kvälls jobb vore perfekt för mig. Jobba på kvällen, kunna sova till 09.00 dagen därpå och sedan fylla dagarna med sånt jag älskar.

Jag har just nu 4 olika jobb men 6 anställningar. Många berömmer mig och jag är såklart stolt över att jag klarar av det. Men, det jobb jag har flest timmar på är det jobbet jag vill ifrån. Känner att jag kan mer än så. Bartenderjobbet är det bästa och jag vill bara bli bättre så ser fram emot hela februari på slagthuset. 

 Jag vill ha ett jobb där jag kan prestera, utvecklas och där resultatet är viktigt.

Jag har så otroligt mycket tankar om jobb, utbildning och min framtid att jag blir galen. Jag vet inte vilken riktning jag ska gå. Jag brinner för allt som har med hälsa och träning att göra men kan för lite, sedan älskar jag allt som har med skönhet och mode att göra. Men det är inte min framtid, det är något jag vill just nu. Och utbildningar inom detta kostar för mycket eftersom att det är inte det jag tänkt jobba med i framtiden.

Måste börja bestämma mig nu för vad jag vill göra i framtiden men det är så svårt..


Bilder från idag, var först och blev sminkad av Erika som går makeup och hårstylist utbildning, sedan träffa jag Johanna och åt lunch. INförskaffade mig även en ny Neulash :)

(Förresten kolla mitt lås, är det inte charmigt? hahaha)








SOLEN GÖR MIG HEL!


RSS 2.0