"Varför välja misslyckande när framgång är ett alternativ?"

Hade en grym fredag och en okej lördag haha. I fredags var vi hemma hos mig och förfesta med galet spel, dricka och underbara människor. Efter åkte vi in till festivalen och gick till slut in på CHilli och hade trevligt. Igår var jag och familjen på Ullared och på kvällen blev det tjejmys med JOhanna och Anneli.



Har precis fått hjälp med mitt CV av Micke :) i morgon börjar det "nya livet" som jag sagt ett dussintals gånger. Men jag känner att det är nu eller aldrig och som jag även sagt innan så känner jag mig fett motiverad. Ta tag i livet på riktigt ännu en gång hahaha, tro det eller ej! Bort med det gamla in med det nya nu.




Såg på programmet där Jillian från
the Biggest Looser ska hjälpa familjer. Hon sa en sak som fick mig att tänka en hel del "Varför välja misslyckande när framgång är ett alternativ?" och det är såååå jäää*laa sant. Hon pressade familjen och nämnde hela tiden att hon/han hade två val, att slutföra det eller ge upp och det handlade bara om att sluta föra det antal situps hon gett. Varför sluta och må dåligt för att man gav upp när man faktiskt kan nå målet och må fett bra och känna stolthet. När man når det framsatta målet får man motivation till att utvecklas ännu ett snäpp, DET strävar jag efter, att alltid utvecklas!


NRJ in the park

Igår var vi på Malmöfestivalen och så NRJ in the park. Det var väl bra och så men inte så bra som man förväntat dig dock. Det var svinkallt hade velat ha min vinterjacka och vantar igår faktiskt. Det var trevligt med trevliga människor såklart :) Nu ska jag iväg till entré och köpa mig en jacka sedan blir det promenad med flickorna haha ;)






Ångeeeest

Ny dag, nya möjligheter? nja.. Sitter här just nu och har ångest över livet faktiskt. Vad ska nu hända? jag måste hitta mig ett jobb och det vet jag om. Men varför ska alla vuxna ta tillfället i akt och använda mitt "meningslösa" liv som ett argument när de blir sura och bråkar med en?

Är mitt liv så jäkla dåligt? Har kämpat rent ut sagt röven av mig i skolan i flera år. Jag har dessutom haft min prestationsångest som gjort allt ytterligare ett snäpp jobbigare. Men resultatet blev ju trots allt bra, jag fick okej betyg. Men nuuuu dåå? vad ska jag med betygen till när jag ska söka jobb, inte en enda kollar på betygen utan på erfarenheter. Har jag några? Nej, inte många för jag har lagt min tid på att fokusera på skolan. Men jag blir både arg och ledsen när man använder detta emot mig när jag redan har ångest över det.

Nu saknar jag någon vuxen att prata med.. Någon som säger att det kommer lösa sig och vill hjälpa mig istället!

 

Nu blir man utslängd också.. Jag funderar på att ta mina sista pengar och gåoch köpa mig en cykel!!

Min helg :D

Vilken bra helg det har varit :) Var på malmöfestivalen i fredags först med min syster och två vänner sedan åkte vi in på kvällen och dansade och hade roligt till Perikles. Javisst är dom ett dansband men dom är så mycket bättre. Dom spelar musik som både unga och äldre kan sjunga med i och dansa till så det var roligt hela stortorget gungade hehe..

En söt Jessica påväg till Malmöfestivalen :)


Jag och min andra halva <3

Älskar er


Johanna och anneli var bra på det ;)




Igår var vi och såg Rix FM festival och jag är heeelt kär i Eric Saade och Rabih haha fy faaan vad snygga :).. Sedan åkte vi hem, fixa oss och käka middag hos Anneli. Vi var lite folk där och hade grymt trevligt måste jag säga efteråt blev det fest som var lite urartad men jag var med super bra människor så umgänget gjorde kvällen perfekt <3









Mitt linne trilla av heeelaaaa tiden hahaha


Idag har jag mått som jag förtjänat haha. när man sitte rhemma och inte gör så mycket börjar mina alla tankar igen och saknaden efter förhållande blir allt större tyvärr. Men det kommer väl hoppas jag :) GODNATT


jag vill ha cykel NU!

Jag vill ha en cyyyykeeeel nuuuu! ska man lägga sina sista pengar på en cykel kanske? jag är arbetslös men det hade varit bra med en cykel så får man motion och så kan man ta sig överallt. Ja jag har en bil så jag kan ta mig var jag vill men ibland är det mycket enklare att ta cykeln. som idag, jag har hållt på med arbetsförmedlingen hela morgonen för jag förstod inte vissa saker.

Nu behöver jag ta mig dit också men det är krongligt med bil och parkering och jag seriöst HATAR buss då går jag hellre. Men jag ska träffa mina flickor i stan klockan 14.00 så det får väl bli den hemska bussen. Nej nu ska jag gå och duscha och komma iväg. Seee yooou!


Ayia Napa

Har inte gjort ett piss idag, hatar verkligen detta vädeer men jag och min syster har som sagt lagt in bilder från Ayia tänkte dela med mig av några här :




hahhaha söttt ?
















Kommer med fler sen...


Toooliiiiiil

Regn regn och lite mer regn.. Dock kan jag tycka att det är mysigt ibland men det börjar bli lite för mycket nu :(..
Mamma väckte mig i morse och ville åka en runda till Burlöv köpcenter men det var inget roligt väder att köra i. Vägarna är som stora vattenpölar ju men vi hade en trevlig stund där tillsammans..

Nu sitter jag med Tolil och vi håller på att lägga in bilder från Cypern på datorn som sedan ska in på facebook förhoppningsvis. SKa lägga in några här också såklart.

Det finns verkligen inget att göra i detta väder så jag ska ha en hemmadag med min älskade syster, vi hittar alltid på något mysigt faktiskt haha. Älskar att vara med henne ibland, speciellt när man kommer hem på kvällarna.. Då sover hon hos mig och så ligger vi och snackar skit alltid och det är så härligt :)




Livet <3

Jag har fått mycket gjort idag är nästan lite stolt över mig själv haha .. Nu sitter jag hos johanna och har precis käkat med henne och nu rensar hon sin garderob och ångrar det fett mycket hahaha..


Livet är så intressant, ena dagen är allt toppen och det finns inga gränser medan en annan dag sitter man inne och tycker synd om sig själv och hoppas på att någon ska se en. Jag försöker att tänka så positivt som möjligt. Nör jag sitter inne är det svårt att vara positiv men så fort jag kommer ut känner jag mig fri och mina tankar svävar iväg in i min egna värld. Jag fylls då av en känsla av glädje som går genom hela kroppen. Det känns som att jag går och håller inne på en massa inom mig som väldigt snart kommer blomma ut och jag är redo för nästa kapitel i mitt liv :)

När solen går upp föds en ny dag med nya möjligheter


Happy Day :)

Idag har vi en glad Patricia haha. Känner mig bara så glad oc positiv och det är ju alltid skönt. Hade en myskväll med familjen igår men sedan fastnade jag vid datorn till tre på natten haha. HAde en rolig konversation och det har varit skönt att snacka lite, jaaaaa internt men vad fan :)..

IDag var vi och kolla på ett hus. Alla hur ser grymma ut på bilderna och sedan när man kommer dit är det mycket mer ruttet än man trodde. Dom är väldigt duktiga på att ta bilder och retuschera dom med haha.. Ett hur som såg stort ut var hur litet som helst, usch nej! Kan vi hitta något snart blir jag glad, det är ju lite småkul att flytta :)








Från det ena till det andra, musik gör livet så mycket roligare. Det finns musik för alla humör. Det roliga är att när man är ledsen lyssnar man på lugn  musik som gör en ännu mer ledsen varför liksom? Borde man inte lyssna på glad musik då? haha det är något jag tror de flesta gör. Man vill sitta och tycka synd om sig själv en stund och då blir det automatiskt lugna kärlekslåtar hihi.. Nej ville bara poängtera hur mycket krydda musik sätter på livet ;)..


REGN= myskväll

VIlken regnig dag det varit. men konstigt nog tycker jag att det är fett mysigt :). Ikväll har det varit en massa mys med familjen. Igår var jag på skeppsbron med dom bästa och hade det trevligt och avslutade  kvällen perfekt :D..

Nu sitter jag uppe alldeles ensam och det gillar jag inte så ska nanna nu men det kommer en ny dag i morgon och det ser man fram emot :)


En liten bulgarien bild :) kan inte få nog hihi

Min sommar:

Vilken sommar det har varit och nu går den mot sitt slut då många börjar skolorna, inte lilla jag dock!.. Min sommar har varit helt underbar och jag vill att den ska sluta bra också.

Min sommar:
Det börja med en underbar avslutning på skolan stolt som jag är så fick jag alla MVG sista året 13 av 13 wiiie :) Hade världens bästa student, fick stipendium i skolan och premier så jag blev 2000 kr rikare hehe .. Tog en spontanresa till Bulgarien med JOhanna, blev erbjuden jobb på världens bästa Den Glade Viking, stanna i två veckor till. VAr sedn tvungen att åka hem eftersom johanna hade jobb hemma. VAr i båstad och festa med världens bästa människor. Stack sedan till cypern och hade en mysig resa med mycket sol och bad, nu är jag hemma.. Vad kan man mer begära av en sommar, en sommarflört är det enda som fattas haha nej jag klarar mig fint utan det. Älska denna sommaren enormt mycket och kommer aldrig glömma!

Nu börjar nästa kapitel, det seriösa haha mend et ska väl fixa sig det med :) Sen nästa sommar hoppas jag på ännu mer utomlandsjobb och upplevelser :D









Såhär ska det se ut när man går hem efter en bra kväll :D






Att vara och jobba i Sunny beach var en riktig upplevelse. Fy fan vad jag saknar det, jag saknar människorna, ALLT!! Det blir nog en runda dit nästa sommar med men då stannar jag längre än två veckor det var knappt lönt. Reunion den 1 okt, I'll be there :D
STAFF <3


Älska och hata samtidigt?

Är uppe med tuppen idag då jag har lämnat mamma på jobbet. Drömmer så himla mycket nuförtiden och som jag sagt innan så påverkar det mig oerhört mycket under dagen.

Kan man hata och älska en person samtidigt? Jag tror att jag gör det iallafall. Jag hatar dig lika mycket som jag älskar dig och det är det som gör mig så frustrerad. Det gör mig förvirrad för vad jag känner och det gör det svårare att släppa allt.. Åh vill bara kunna skita i det men det går inte just nu!

IDag ska jag se om jag kan ta första steget till att ta tag i livet hehe. Vill börja träna fotboll igen men är sjuk så får vänta med det tyvärr men sedan kör jag som fan för nu ska saker och ting ändras till det bättre. Nästa år är mitt år :D även om detta året har gått riktigt bra för mig så är det nästa år som är mitt år det känner jag på mig :)


Ångest för första gången på länge...

Vilken konstig dag :S.. Jag vakna tidigt med massa mys sedan var jag uppe länge. Lät mig själv ligga och bara ta det lugnt utan att göra något medan det regna ute, åkte sedan hem till pappa och hem till mamma igen. Helt plötsligt fick jag ångest.

Ångest har jag inte haft på länge. Har lite panik över mitt liv just nu vill bara hitta ett jobb och någon att dela alla roliga stunder med. Jag borde inte känna mig ensam men det gör jag nu helt plötsligt idag haha det går väl över men det var längesedan jag kände mig ensam..

En människa får mig att fundera en hel del på mitt liv och vad jag egentligen till. Väcker gamla känslor både positiva och negativa men vad vill jag egentligen? Jag har inte svaret på frågan. En annan fråga är, kan en människa verkligen förändras? eller har man alltid de gamla jag i sig? Jag vet inte men jag är alltid redo att ge det en ny chans och se men ibland går det för långt.

Jag har varit så himla glad så länge nu och fy faaaaaaaaaan vad det är kul att vara glad. Man ser allt med andra ögon och livet blir så mycket lättare. Jag älskar att umgås och vara social, jag älskar att alltid ha något att göra och jag ÄLSKAR när livet går framåt :) men vem gör inte det liksom..




Vad ska jag göra nu??

Sitter just nu hos pappsen och har det trevligt, snokar runt på Facebook och tänker på vad jag ska göra med mitt liv. Hitta nyss en resa till bulgarien endast flygstol för 298 kr, USCH vad sugen jag är :(..

Vad ska jag gööööraaa nu??
Jag vill hitta jobb, spara en massa pengar sedan resaa mycket nästa vår och sommar och efter det vill jag börja plugga om jag kommit på vad jag vill bli :)


Livet fortsätter efter studenten men nu står man på egna ben och det är lite läskigt.. Jag vet inte alls vad jag vill känner mig ganska nervös inför framtiden faktiskt. Som min pappa till optimist brukar säga "allt löser sig alltid"



Här står jag nu, hur mycket jag än hatat skolan så är den en stor trygghet!!


HEMMA

Jaha då var man hemma från ännu en resa. Klockan är mycket men har sovit på flyget så är gaaanskaaa pigg haha. Har en hel del tankar som kommit upp under resans gång som jag vill dela med mig av nu..

Ayia napa, ja vad kan man säga, Ayia Fucking Napa är ganska bra uttryck ;)


RSS 2.0