KOLLA

Jag kanske är sen men blev helt tagen! För längesedan gjorde We are the world med en mängd superkända artister och nu har dom gjort det igen, denna låten berör en enormt mycket:


http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI&feature=related


Jag har flyyyyyyyyyyyyt

Jag kan också ha flyyyyyt :D .. Vi boka resa i tisdags och kom då på att mitt pass gått ut så vi åkte till polisen direkt för att skaffa ett nytt. Och chansen att jag skulle få det till fredag, idag då var minimal för det skulle ta 4 till 5 arbetsdagar och jag fixa passet på eftermiddagen på tisdag. Idag fick jag sms att passet har kommit så jag slipper att köpa ett tillfälligt pass för närmare 1000kr :D känns riktigt bra!!

Idag har jag och mamma varit och fixat en massa med pengar, växling och så vidare. Ska träffa Louise en stund hade jag tänkt sedan blir det väl Barcelona (puben) med anneli och dom eftersom att födelsedagsbarnet har önskat det :)..

EN DAG KVAR!!


fin daaaaaag, massaaage

Har varit på stranden idag med med två söta vänner. Riktigt härligt väder man jag och johanna kan ändå inte göra annat än att längta till lördag haha. Helt annorlunda utomlands såklart. Kul att två som jobbar där ska ner samma dag :)

Snart ska jag iväg och massera i Klagshamn och när jag kommer hem sätter jag igång med massagen riktigt så det är bara att höra av sig :)


BULGARIEN<3

Nu har jag och Johanna bokat resa :D 3000 kr för 8 dagar i Bulgarien :D:D:D:D KAN INTE FATTA DET RIKTIGT!!!!

Grattis Petra <3

Körde mamma till jobb i morse sedan åkte jag och mina systrar till pappa och gick en sväng på ribban. Jag och JOhanna åkte sedan för att kolla sista minuten resa, måste erkänna att det känns konstigt att kolla resa själv, det gjorde jag för mer än ett halvår sedan fast med Rasmus, och vi hade det underbart <3

Idag blir det Petras student :) Grattis gumman <3


Kärleeeek

Härlig helg med min sötnos och nu sitter jag, mamma , carro och per och spelar kort myspys..

Idag har jag en stark kärlekskänslakänsla vill bara vara KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :D


Stipendium och premier, jadå <3

Då var det avslutning igår i skolan. En väldigt känslosam dag måste jag säga. Jag lyckades få både stipendium och premier :D.. Efter avslutningen stack vi och käka lunch tillsammans allihopa. Kommer sakna klassen faktiskt.

På kvällen var vi på student och idag skulle vi till Shahad men får inte tag på henne så det blir väl inget. Får se vad som händer denna lördag hehe..


Myspyyyys

Då har det gått ännu en dag. IDag har jag Johanna, Lina och min syster varit och handlat jättefina presenter till våra lärare. Mycket tanke bakom dessa måste jag säga. Nu är Johanna hos mig sedan kommer anneli och då blir det myskväll dagen innan avslutningen.

Sov tre timmar i natt, var uppe till 06.00 och vaknade 09.00 av ett samtal och har varit uppe sedan dess. Är sjukt trött nu.. Men det blir bara mys idag!



Är det verkligen så?

Att jag aldrig förstår ...  Ger det nya chanser hela tiden ... Är blind ... Men ger aldrig upp ...


STUDENTEN

Oj oj oj.. student igår och FY FAN vilken dag. Tack alla som gjorde min dag till den bästa dagen i mitt liv. Den var perfekt. Jag blev dock riktigt FULL haha men det får man en sådan dag :)

Är nöjd med betygen, alla var på min student, Rasmus kom, fick vara med som jag älskar hela dagen. HÄP 3 ni är bara så bäääst!!!

Idag har jag mått som jag förtjänade och det har inte varit roligt haha. Nu sitter jag och myser med min underbara syster <3

Läggger in fler bilder i morgon :)


Snaaaart..

Saknade av solen som sken och det gav mig pirr i magen, tur för er som tar studenten denna dag hoppas att det är så fint väder på min dag med :D.. Det är så nära nu och man går med fjärilar i magen hela tiden.. Fan vad kul det ska bliiiiiii!


Tre underbart roliga dagar med HÄP 3

Oj oj vilka veckor det varit. I onsdags förra veckan var alla treor i Liseberg och hade riktigt roligt. Jag som aldrig varit där och inte gillar karuseller åkte faktiskt dom värsta och det var ritktigt roligt ju :)



Sedan hade vi klassfest på fredagen och det var mycket trevligtl. Hela klassen och fyra lärare kunde ha riktigt kul. Vi hade Dresscode Svart & Rosa. Efter festen i lokalen gick vi in till mig och hade efterfest. TAck för en underbar kväll allesammans <3



Idag hade vi då utsparken. Medan vi sprang runt i stan smutsiga sprang studenter med fina kläder och sjöng fina sånger, det blev en rolig kontrast ;)..
 Klassen har verkligen kommit närmre varandra och jag kan inte längre säga att jag hatar dom för alla är så härliga!! HÄP ni är grymma <3



UTSPARK

Sitter och käkar frukost nu. IDag är det utspark för treorna, undra vad som händer bara det inte blir för galet haha :D.. Nej nu ska jag kila iväg och fixa saker till flaket till nästa vecka sen blir det utspark till hundra...


RSS 2.0