Massage någon?

Det har varit en jättefin dag idag. Vädret har varit riktigt mysigt nu med de kalla vindrna och solen, I love it. Vi började 10.10 idag riktigt skönt. På morgonen tog jag ett långt bad, fixa mig sedan åt min mycket goda frukost som jag älskar vilket består av Knäckebröd, smör, en kalkon skiva, keso och grillkrydda..., MUMS!

Första lektionen var religion och vi hade haft ett litet prov i det för två veckor sedan och vad fick jag? Jo ALLA RÄTT :D så duktig jag är :). Gjorde provet riktigt snabbt och gick ut först i klassen. När jag såg alla sitta kvar tänkte jag "hmm.. Jag kanske har gjort helt fel och trott att det var lättare och svarat för kort" men så var det inte :). Sedan hade vi SPA terapi och där gjorde vi prov förra vecka, det provet gick på 5 min och där har jag även ALLA RÄTT :D.. Så det var en bra dag.

På SPA terapin gjorde vi en behandling på ben och fötter och jag var den som skulle få idag. Jag tänkte "jaja vad skönt" men ALDRIG mer. Denna behandling ska vara mot svullna ben, åderbrock, stickningar i benen och sånt. Så algmasken skulle Kyla, och det kan jag säga att det gjorde den riiiiiiiiiiiiktiiiiiiiiiiigt. Och den skulle vi ha på i 20 min. Det var olidligt, jag vill aldrig mer göra den förbannade behandlingen. Ska dock få den om två veckor igen för då ska halva klassen göra prov på dom andra. Men jag vill absolut inte. Har frusit sedan dess och är helt utmattad och trött..

Imorgon ska Linnea följa med mig till skolan på morgonen och få Massage så jag ska sova hos Rasmus idag så jag ska gå nu.

Är det någon som är sugen på Massage till ett definitivt billigare pris så säg till. För då kommer ni till min skola och så masserar jag. Var inte rädd för att säga till för jag behöver verkligen så många som möjligt :)


Framgångsrik dag (för att vara jag) :D

Idag har det klarnat en del och det känns skönt. Vi har kommit på vad vi ska ha som projektarbete vilket lätt mycket från axlarna sedan har jag börjat prata med med min käraste vän :). Vi kolla på The Hills eller vad det heter idag, och det var verkligen som att det var jag och hon. Helt sjukt asså haha vi bara skratta. Sedan lärde dom mig lite intressanta saker hahahah ................................

Sedan nu på kvällen har jag och Sanja tränat BodyPump, fyyyyyyyyyyyyyyyy säger jag bara. Min rygg är helt död haha i morgon blir det Indoorwalking med syster. Nu ska det tränas rejält, lika bra haha!..



Nu tittar jag så klart på svenska Hollywoodfruar, det är så patetiskt så att man måste titta på det!

Älska livet

Det har varit en hyfsat lugn helg. Restaurang i fredags med Rasmus släkt och igår var jag Johanna och Daniella på fest som blev som den blev, Visst Johanna? hahaha

Jag älskar att leva och jag älskar att älska :) Kärleken är det finaste som finns och det är det som gör en glad <3


SPA morgon och PLUGG:(

OKej idag har vi studiedag och ja jag vet att man ska plugga en studiedag men det har nog aldrig hänt för min del innan. Men nu sitter jag iallafall och gör mitt projekt och företagande. Alla ska "starta" ett SPA och mitt ligger här på Lindeborg och är riktigt najs kan jag säga. Det kommer blir rikigt bra ska ni se haha. Vem vet Patricia kanske har sitt eget spa om något år :D Det är iallafall ett mål just nu!

I morse kom Jessica in till mig för mamma var inte hemma för hon var inne hos Karin. Sen kom mamma in till oss och la sig i min säng med oss och därefter kom Carro med. Sedan fick jag ett ryck att göra ansiktsmask på min mamma och Jessica. Och jag har sånna man kan köpa för 20 kr hemma så det gjorde vi. Sedan gjorde Carro mumsiga smoothies :D Guuuud vad jag älskar det!

SPA IS MY LIFE NOW!
Önska att man hade råd att köpa alla de dyra produkter vi använder i skolan. Men det är så sjukt många olika produkter och det skulle kosta en förmögenhet. Men Startar man ett SPA en dag får man ju investera i det :D WIIIE! HOPPAS ATT NI KOMMER TILL MITT SPA I FRAMTIDEN ;D


Haha vi ser ut som grisar. Jag glömde ta på mamma vid överläppen så hon ser ut att göra något roligt med munnen hahaha.





Haha mammsen på mogonen ;)


Nu ska jag fortsätta plugga, sedan göra vid mig, sedan åka till stan med Felicia, sedan blir det restaurang ikväll då Rasmus farmor och farfar bjuder alla :) ska bli jättekul!



Hudvård <3

Idag hade vi Hudvård i skolan och där fick jag en ansiktsbehandling av Lina. Asså jag vet inte riktigt om jag gillar ansiktbehandling, man är inte riktigt vad vid att någon rör vid ens ansikte så. Jag tycker nästan att det kan kännas lite obehagligt. Jag fick de fuktande salvorna så när vi var klara var min hud helt fet haha. Men annars var det helt okej.



Jag älskar verkligen den linje jag går och är så nöjd. Ångrar inte en sekund att jag gick om ett helt år, det var ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv.


HÖST

Har tittat på Idol som jag älskar att titta på. Det var inte många som var bra idag. Jag tycker att det är såååååååå synd att Jon inte får till det. Jag HOPPAS att han klarar de för hans röst är SÅ härlig, han är lätt min favorit. Efter det har jag pluggat lite på SPA som jag inte kunde göra igår men nu är det gjort. Hoppas nu att jag får göra provet i morgon också.

HÖST är så mysigt. Älskar känslan av hösten när den kalla vinden kommer och solen skiner fortfarande. När man får ha på sig tjocka jackor och mysiga kläder. Det är en kärlekstid för mig :D När man börjar tända ljus på kvällen och så, åh vad härligt!


Shopping:D......... Glasögon?? :|

Ja, det hände en del igår som inte var så roligt och som påverka denna dag. Var alltså inte i skolan. Vaknade dessutom med huvudvärk till max som vanligt så jag försökte sova länge för att vara så avslappnad som möjligt. Men sedan gick jag upp och åt frukost tillsammans med min syster; knäckebröd med kalkon och keso, till detta drack vi vars en smoothie MUMS! Fyyy vad gott det är :D

Sedan åkte jag och syster till Entré där vi shoppade lite. För mig blev det en tröja, tre linnen, ett par höga strumpor med rosetter och ett bar JeansLeggings :D. Fan vad jag älskar att shoppa haha men vem gör inte det liksom. Tänk att få iallafall 10 000 kr av någon som bara får vara till kläder, fan vad jag skulle bli glad.

Nu sitter jag och tittar på KändisDjungen, sjuuukt fattigt program måste jag säga men ikväll fortsätter Idol och det är även fråga Olle ikväll haha.

Ska till läkaren om två veckor och kolla om jag får fortsätta med p-piller eller inte pga min huvudvärk. Ska även gå och kolla ifall jag behöver glasögon vilket jag verkligen inte vill ha!!!! Att låna andras glösögon och testa att ha dem tycker jag är jobbigt. Känns som att man inte ser klart, man är inuti en ruta hela tiden, usch nej jag klarar inte det. Så fall får det blir linser hoppas jag.


nytt projekt :d

Det är så skönt att vakna om dagarna och känna sig glad och positiv. Jag känner att jag kan och vill vara trevlig mot alla och ser allt på det bästa sätt. Det är väldigt ovanligt att jag är sån men nu vill jag bara göra det bästa utav varje situation. Det går inte att beskriva vilken känsla det är haha.

Jag och min syster har ett nytt projekt som kommer visas här när det är klart...


GoodShape Fitness nästa

 

Jag var nere på gymet GoodShape på Lindeborg för att prata med Sanja om priserna där och så. Sedan fastna jag där, satt och prata med Sanja och Rolf en stund. Och nu så är det klart, det blir kort på GoodShape Fitness så nu ska jag börja träna på riktigt (som jag har sagt i flera månader dock) haha..

När jag kom ut därifrån var min cykel borta, så nu har vi inga cyklar kvar :(. Just nu sitter jag och känner att en migrän attack är på väg. Sist jag fick migrän kände jag så här också så jag blrjar väl få nya symptom. Känns som att ja tittat in i ett bländande ljus, men det går inte bort. Fy vad läskigt det är :(

Känns som att mitt liv bara blir bättre och bättre nu, det är bara träningen kvar sen blir det hur bra som helst. Men nu ska vi ha söndagsmys så får ju vara med där :D

Idag blir det foto på min underbart söta syster :


Bloggare?

Då har det varit helg och nu är vi på mysdagen, Söndag :D Igår var vi på 20års kalas/fest hos Robin, Grattis och tack för en mycket trevlig kväll.

Kollade på The Voice i fredags innan jag gick till skolan då Kissie Var där. Jag läser ofta de olika bloggarna för att det är så roligt, de håller på att provicera varandra hela tiden men Kissies har jag faktiskt inte läst. Det enda jag hört och läst är negativa saker om henne. Man dömde henne itifrån vad jag hört men har inte läst hennes blogg. När jag lyssnade på henne i fredags så tycker jag att hon inte alls verka vara någon fjant som alla säger. Tyckte att hon verkade väl medveten om vad hon gör och så. Hon berätta att hon har gjort sig själv till en speciell karaktär på bloggen men hon är inte sån i verkligheten. Hon berätta att till och med hennes webbcam bilder är redigerade haha. Hon var uppriktig och jag ogillade verkligen inte henne som person, hon var helt okej. Jag hade förväntat mig någon överdriven människa som skulle skryta och stå där och vara kaxig men nej så var det inte. Jag kanske har helt fel men jag tyckte att hon verkade helt okej!

Det finns en bloggare som skämmer ut sig för halva världen! Ni vet säkert vem jag menar, en ung liten blond tjej som gör de mest pinsamma videoinläggen ever "mm....hehe.....mmm....hehe". Hon har ingen bra blogg, hon skriver bara en massa skit men hon har så många läsare hahah. Hon blir "känd" på att skämma ut sig och hon är jätteglad för att hon är så kallat "känd". Jag tycker synd om henne att hon inte kan inse att ingen läser hennes blogg för att man gillar henne. jag har inte hittat en enda positiv kommentar. SKiter hon i att läsa kommentarerna eller? Vakna tjejen, du skämmer ut dig för all framtid. Men vad säger hennes föräldrar? hade jag haft en dotter som skriver så och håller på som henne då hade jag lagt mig i och gjort allt för att hon ska inse!


HELG

Då var det helg vilket jag älskar haha. Ikväll blir det lite så kallat chillkrök som ja ska på med Johanna och Rasmus. Jag och Johanna sitter hos mig nu och hon har gjort vid sig. Hon är en riktig snygging nu kan ja säga haha :D. Ja provade att platta hennes hår innan och ja tyckte att det blev riktigt fint ska bara färga utväxten på henne för den börjar bli enorm :D...

Nej men nu måste jag gå och göra vid mig för sen ska jag hämta Ralleballe. I morgon blir det massage på dagen, får se hur mycket jag orkar att ta i haha :D.. Bilder kommer seeeeeeeeeeen! :D

Svenska Hollywoodfruar, what?

Skööön dag idag, riktigt härligt väder som man blir så glad och uppmuntrad av. Jag har dock inte varit ute mycket vilket jag ångrar. Känns som att hösten är på väg, det är fint väder och kylan börjar närma sig åh det är så mysigt. Den kalla tiden är verkligen kärlekens tid så känner jag iallafall liksom våren. Det är förståss mysigt när det är sommar med förhållande men för mig är det något alldeles speciellt med sol och kyla. Älskar kläderna, när man inte behöver visa så mycket hud utan gömma sig under alla mysiga kläder, I just love it!

Jag har prov i morgon och jag har haft all tid i världen att plugga men har jag gjort det? Nej, så klart inte! Jag är ganska dålig på att ta tag i saker men det fixar sig hoppas jag hehe. Idag är det idol igen och gud vad jag tycker att det är roligt, längtar efter det konstigt nog. Förr tittade jag aldrig på det men sedan det tillsattes en ny jury så är allt så mycket roligare. Det är en riktig TV-kväll idag för mig och min systers del!

Haha jag tittade på Svenska HollywoodFruar igår. Det är fan ett skämt. Man kan ju undra vart de kommer ifrån egentligen för dom betér sig inte normalt någonstans. Visst, dom bor lyxigt och kan få vad dom vill men dom har ju inga personligheter för fem öre. Det är bara jobbigt att lyssna på dem ändå ser man hela programmet. Man kan inte göra mer än att skratta för det gjorde jag, vuxna människor som har blivit hjärntvättade så ser jag det. Det var cirka 600 000 som satt och tittade på det och jag tror att många delar samma uppfattning. Men det är så sjukt att jag tror att lika många kommer kolla på det nästa måndag för det ska iallafall jag göra haha.



En annan sak jag måste säga och det är att jag älskar att kolla runt på andras bloggar. Man blir nästan lite besatt haha, lovade mig själv att inte bli så men nu är det så iallafall. Läser både de stora bloggarnas bloggar men även de mindre som ens vänners. Hur kan det vara så kul att läsa om vad andra gör? jag vet inte vad det är men kul är det iallafall :D


migrääään

Usch, då var det måndag igen vilket betyder en ny skolvecka. Idag fick jag den sjukaste migränattacken på länge. Jag kräktes till och med i skolan, riktigt äkligt. Finns inte mycket som är värre än migrän för det finns inte så mycket man kan göra mer än att slappna av totalt.

Mamma fick fråga grannen om hon kunde åka med henne för att hämta mig eftersom att mamma inte har körkort. Så till slut hittade hon en och dom kom och hämta mig. Det går absolut inte att åka buss när man har migrän och kräks.

Jag har lite panik på skolan nu faktiskt. Måste komma på en riktigt bra idé till projektarbete men det är så sjukt svårt. vi hade prov i dag och vi har prov på onsdag. Jag har inte kunnat plugga idag eftersom att jag sovit typ halva dagen. Har fortfarande ont i huvudet så jag kan absolut inte anstränga mina ögon så jag får kämpa satan i morgon antar jag.

Jag mååååååste  börja träna nu, måste skärpa mig. Jag förstår inte vad jag håller på med, är inte i någon balans alls och har ingen kontroll på mig själv vad gäller "att äta rätt".

Jag har inga nya bilder så de blir Bulgarien bilder :D

Hemresan

Rosa plan, det vill jag ha :D



Projektarbete

Nu måste vi bestämma oss för vad vi ska göra i vårt projektarbete i skolan. Jag är med Lina, Louise och Linnea. Vi har en superbra idé men det verkar inte riktigt som att alla är hundra på att dom vill satsa. Det är lite tråkigt för det är verkligen en superbra idé. Men om vi inte ska utföra den blir det att vi jobbar en och en. Det är inte vad jag vill.

Jag vill vara med minst en person och göra något konkret. Jag vill kunna hjälpa människor på något vis, vill vara med och påverka till det bättre. Men mina ideer har bara försvunnit. Hmm.. Vad kan man göra ensam?? Jag vill verkligen komma på något bra :(

Efter skolan har jag bara tagit det lugnt, varit iväg med mamma och fixat lite saker och nu är jag hemma. Ska snart ut och gå en lång runda med min syster kanske till och med jogga lite haha :D. Sen får vi se om min älskling kommer eller inte :)



Helgen

Hela denna helg har jag varit med min älskade pojkvän. Vi har myst hela helgen och bara varit med varandra. Vi har badat, ätit skitmat, tittat på fotbollen och så vidare. Har varit lugnt men himla mysigt. Mitt liv känns perfekt när det är så bra, då känner jag mig som den lyckligaste i världen :D..

Kärlek är det bästa som finns och det finaste som finns. Många säger "Att vara singel är det bästa som finns" men det finns inte i min värld. Jag känner så starkt för kärlek och förhållande att det första som kommer upp i mitt huvud när någon säger så är "Har du varit med om riktigt kärlek?" hehe. Jag har säkert fel men det är
så jag känner :D

Jag älskar dig <3





Just nu är jag så glad för att allt känns så lätt och bra just nu. I morgon är det tänkt att jag ska börja träna igen dock inte fotboll utan träna för mig själv. Tänkte börja i lugn takt så att kroppen kan komma igång. Börjar man hårt blir det lätt att man slutar snabbt också. Har ätit så mycket skit hela sommaren och det har även visat sig på mig då också på vågen. Så i morgon ska jag försöka stegvis börja ett nytt liv vad gäller livsstil. Ska börja äta bättre och motionera. När pappa kommer hem från semestern i oktober ska vi köpa gymkort och börja tillsammans. Tills dess ska jag ha kommit igång rejält på egen hand har jag tänkt. Känner mig grymt motiverad denna gången.

Jag är så trött på mig själv vad gäller min kost och motionen. Jag som alltid har varit igång minst 3 gånger i veckan. Nej, nu när jag mår så bra psykiskt så ska jag ta tag i det och satsa. Har ju en student att se fram emot nu och då vill ju alla vara fina :D 

 


Min syster Caroline Kaivo-Oja



Detta är min lillasyster Caroline och hon är inte som alla andra. Hon är liksom väldigt speciell men jag älskar henne ändå. Hon är sååååå rolig när hon släpper loss haha man kan inte sluta skratta. Även när mamma är riktigt förbannad på henne så brister hon i skratt. Hon är en liten pajas i vår familj men vad gör det liksom :D. Vill bara säga att jag älskar henne riktigt mycket och hon finns ALLTID där för mig. Hon är min syster men även min bästa vän. Finns ingen som hon, ingen som jag litar så mycket på i hela världen. Det är tur att vi har varandra, det har hänt mycket men vi har klarat det tillsammans. Vi kommer alltid hålla ihopa, åldersskillnad spelar INGEN roll. Hon är 4 nästan 5 år yngre än mig men det spelar ingen roll. Du är guldvärd unge <3. Är vi alltid tillsammans så kan vi klara vad som helst känns det som bara vi har varandra :D


Vi har oslagbart roligt ALLTID <3

Du och jaaaag <3


Fiiiiiiiin Daaaaag

Såååå himla fin dag idag. Vi hade bara en lektion sedan åkte jag hem, men decka tyvärr. Nu ska pappa hämta mig så ska jag iväg och köpa fuskpäls haha sedan ska jag iväg och massera i Klagshamn. Längesedan jag var där faktiskt.

Håller FORTFARANDE på att lägga in bilder på facebook, haha alla vill se bilder och vill att man ska lägga in bilder på de som finns med på dom. Ja, ni fattar :). Men nu ska jag gå igen....

RSS 2.0