I love life

Det har varit en väldigt intressant helg men är ändå nöjd :) Projektarbetet ska vara inne i morgon och jag har knappt börjat skriva..

  • "Vi lever i en värld där alltför många drivs av rädslan att bli påkomna som odugliga och otillräckliga"
  • ”om jag har ansvar  för hur jag mår kan jag ju också påverka hur jag vill må”
  • ”Är självkänslan låg vet man aldrig vad man är värd”
  • Om du vill ha kärlek och respekt måste du börja med att erkänna din egen betydelse.

    Jag älskar livet, det gör jag verkligen. Det är min inbillningar av hur andra ser på mig som drar ner mig till botten och får mig att inte tro på mig själv. Dock tror jag mer på mig själv och vad jag kan åstadkomma nu :) Nu längtar jag till studenten mer än någonsin <3


Wohooo

Woho, har lämnat in Svenskan nu är riktigt stolt haha. När man klarat av en sak går man på nästa dirr som är PROJEKTARBETE, fy faaaaaan vad jobbigt säger jag bara!..

Nu ska jag och Carro ut och gå en sväng :)

JAAAAAADÅÅÅÅÅÅ

Vad är det som oftast stoppar och begränsar en i livet? Jo, man själv är oftast det största hindret. Eller så har det alltid varit för mig. Nu känns det som att jag har en inre glädje som jag inte låter blomma riktigt. Jag är riktigt glad inom mig men sen när jag tänker på vad jag har att vara glad för så kommer jag inte på allt för många saker. Jag låter inte mig själv vara riktigt glad för att det finns så mycket jag inte borde vara glad för haha.

Jag har hård press i skolan, jag vet inte vad jag ska göra efteråt, min livsstil är inte okej och det har resulterat sig på mitt utseende, hatar verkligen min kropp och hatar att tänka på sommaren vilket innebär lättklätt. Ändå käns det som att jag är glad haha. Mycket har hänt det senaste året må jag säga. FY FAN, allt jobbigt och ont har till slut lett till något riktigt härligt ;)

Bakom allt det mörka finns till slut ett ljus, titta :)


Orkar inte mer :(

Söndag = ångest för en jä*la massa plugg. HATAR att plugga just nu för jag orkar INTE!!!
Känns som att man missa vad livet har att ge när man går i skolan. Det känns som att man är i en liten bubbla där skolan finns i huvudet hela hela tiden. Man kan inte leva ut riktigt utan man måste hålla igen för att man har skolan. ÅH, jag orkar inte. HAr inte varit skoltrött på hela detta skolåret men nu, nu är jag riktigt trött haha..



Match idag :O

Vi var på Hipp igår och det var väl helt okej. Jag var ganska trött så var inte riktigt "på hugget" haha.. Sedan gick vi förbi chilli och insåg att vi borde gått dit från början. KÖrde sedan en runda och till slut begav vi oss hemåt.



Min syster väckte  mig vid 08.00 och fråga om jag ville spela match idag. Det kunde vara kul så det blir match idag vid ett tiden :) Jag och min syster ska spela tillsammans för första gången (H)

Och förresten, vilket skit väder idag :O Vi som skulle till Danmark idag och mysa satan haha



Hipp ikväll:D

Måste börja med att säga att jag vill ha en jä*la sladd så att jag kan föra in mina bilder från mobilen till datorn. Hundarna har bitit isönder typ två, tre stycken, KUL!!..

Var i skolan innan idag och hade ett jobbigt boxningspass som Christoffer höll i. Sedan hade vi massage och vi stretcha varandra, riktigt skönt men ser sjukt skumt ut haha.. Sedan tog jag och Linnea en runda på triangeln :D

När jag kom hem la jag mig i ett varmt bad sedan på med mjukiskläder :) Snart kommer Johanna till mig så blir det Hipp ikväll. Min kusin och hans kompisar kommer kanske oxå och förfestar här :)







Jaadåå..

VIlken dag haha.. I morse var det dimmigt och ganska kallt, jag gick till Dalaplan och tog sedan bussen till skolan. På Danskan var vi tre stycken på lektion, BRA jobbat HÄP haha :P.. I skolan skulle vi lära oss lite om make up och killarna fick testa på varandra och det var lite småkul :)..

När vi skulle hem var det lite vårvindar tyckte jag. Jag åkte buss till Dalaplan och gick sedan till Gymet därifrån och efter det hem och ÅÅÅT.. var riktigt jävla hungrig !!

Snart ska jag iväg och massera Klagshamn, det var ett tag sedan nu :P.. Borde plugga men ORKAR Inte bara!

Finns det något mysigare än vattnets glimmer :)


HOW?

Jag kan inte förstå att det går så snabbt fram nu ändå har vi så kolosalt mycket att göra i skolan. Det är helt hysteriskt! Hur kan det vara så att man går i skolan från 8.30 till 15.00 varje dag sedan ska man hem och fortsätta plugga ytterligare timmar?

Sedan har vi de lärare som inte har någon aning om hur man planerar utan kommer nu när vi har som mest och ska klämma in prov och kommer med argumentet "men vi har faktiskt inte haft något prov i detta ämnet innan så det måste vi ha" Kunde man inte tänkt på det lite tidigare och satt in provet innan så att allt inte kommer samtidigt? Tycker att det är så jävla dåligt. Vi är inte några maskiner utan människor som inte kan klara av hur mycket som helsT!

Jag har ingen aning just nu hur jag ska klara allt, det känns verkligen omöjligt men vad ska man göra?

Nu tänker alla "men det är bara det sista nu" JA, men det sista är då man ska ge allt. Men hur kan man ge allt under sån sjuk press? då blir det inte det bästa man har och kan för man blir helt förstörd utav det.

Hur ska jag klara detta?


Shoppa med Jessica

Jag vakna upp idag med myyyyys :D .. Johanna kom till mig, så käka vi lite i solen sedan gick vi ut och gick en lång runda och plugga eftersom att vi har ett prov i morgon som vi absolut inte vill haha.

När Johanna hade gått somnade jag och vaknade för en halvtimme sedan, har ätit och lite sånt. Borde plugga nu och se så att jag kan allt men nej, det orkar vi inte just nu så tänkte åka iväg och shoppa lite med min 6 åriga lillasyster Jessica haha för min andra syster dissa mig :P. Nej, nu ska vi åka :D

RIKTIGT bra helg

Jag har haft en klockren helg med Johanna. Har haft så sjukt kul faktiskt. I fredags körde vi min mamma och alla dom till Dagstorp något bondeställe med typ dansbandsmusik haha. Tänkte att det skulle bli sjukt tråkigt men det var riktigt roligt faktiskt. Dom hade gjort om bra låtar till dansbandsstuk så det var sjukt roligt :D

Igår låg vi i sängen hela dagen sedan gjorde vi mat tillsammans, titta på melodifestivalen med mamma och Per sedan åkte vi till slagt. FAN vad kul där var igår. Annars brukar jag inte gilla det men där var sjukt många man kände plus att det var sån gammal riktigt ball musik :D I love it <3.




Melodifestivalen och vi flippa ur hahaha :D




Idag har jag och Johanna myst hela dagen, har inte orkar plugga fast att vi måste. Är seriöst trött på skolan nu men snart är det studenten :D:D:D



Vi hade tänkt att köra till falsterbo men det så mörkt ut åt det hållet. Titta man till höger såg det väldigt blått ut så det blev småbåtshamnen i limhamn :)

Riktigt jävla mysigt :D:D..



Keep on walking












HÄRLIG DAG.. En dag där vi gick och prata om vad vill vill göra med våra liv <3


CYPERN <3

Sitter här i skolan och har precis haft DANSKA :D.. Nu ska vi göra annat skit men vi sitter och drömmer oss bort till bilder och förestället oss hur sommaren kommer att se ut. jag säger bara CYPERN HERE WE COME hahaah.. Jag och Johanna i Cypern kommer bli ASkul :D

Hotellet vi ska bo på :D


Drömde även mig bort till bilder på Bulgarien, jag älskar det trots vad alla säger om det <3


Ystad Saltsjöbad

Idag var vi på Ystad Saltsjöbad med klassen. Fick en liten rundvandring sedan blev det bad och en massa mys :) Sånt skulle man kunna göra varje dag.. Ännu bättre och mysigare hade det varit om man åkte iväg med sin pojkvän (Om man haft någon ;)) När man kom hem var men helt slut. HELT DÖD alltså haha.
Vi bada och mös i flera timmar ju, nä fy vad skönt :D Nu LÄÄÄNGTAAAAR man bara till sommaren :O

Jag ville gå bartenderutbildning till sommaren men det blev aldrig så tyvärr och det är lite tråkigt tycker jag. Hade varit en rolig upplevelse ju!

Jag älskar verkligen mina tjejer ni är bäst. Är så sjukt glad att jag fått lära känna er <3


Jag ser ut som ett MONGO haha..


Mer bilder kommer när jag fixat en sladd till mobilen som ska gå til datorn :(

3 månader kvar :D

Då börjar skolan idag igen..tyvärr! Innan har jag varit positiv men just nu har vi bara för mycket och man vill bara hem så att man kan plugga. VAd tänker man om man har skola en hel dag sen ska man hem och plugga flera timmar till? Det är bara sjukt. Nu innan studenten är det mycket alla lärare sätter allt nu dessutom.

Många lärare kan INTE planera och det får vi lida för, det är vi som får stressen och paniken på oss. INTE RÄTT! Idag är det dessutom exakt 3 månader till min student alltså den 8 JUNI :D Jag hoppas att det kommer bli en perfekt dag. Det är en MYCKET speciell dag. Slutet på min största ångestorsak :D wiiiiiiiiiie.. Dock hade jag tänkt att fortsätta plugga sen så haha..

Har varit ute och gått nyss och tittat på solnedgången, Jag älskar när det börjar närma sig våren, ÄLSKAR!!




Utkast: Mars 6, 2010

Vilken stor påverkan solen har på oss alla.. Alla blir glada, positiva och livslusten ökar genast. Så är det för mig iallafall. Den får mig att känna meningen med livet på något sätt. Jag ÄLSKAR DETTA!

Igår hade vi idrott direkt på morgonen och Louise hämta mig och vi var några cm från att krocka rejält, riktigt läskigt haha. Idrotten gjorde att jag har så fruktansvärt ont i mina armar och ja, hela kroppen. Efter skolan körde Johanna med mig hem sedan åkte vi med mamma, per och alla våra 5 hundar till falsterbo och gick där och mööööös. Efter det åt vi på restaurang sedan hem, duscha och göra vid sig för utgång.

 Vi gick till crown och hade så sjukt jävla roligt, dansa i flera timmar sedan fick vi GÅ HEM FRÅN KONSERTHUSET. Heeeelt sjuuukt jobbigt! Våra fötter är inte mänskliga idag kan jag ju säga haha.

Idag vakna vi ganska sent eftersom att vi kom hem ganska så sent, eller ska jag säga tidigt på morgonen? :P Vi har gått en promenad ner till affären och köpt frukost sedan kämpat med ett stort isblock i vår pool haha. Nu vet vi inte vad vi ska göra. men något blir det förhoppningsvis :D












Vi, osminkade och söta haha


Nu ska vi ut i det fina vädret :D:D lägger in fler sen :D

ARH!

Jag som trodde att jag mådde så bra. Men när är det jag känner att jag mår riktigt bra egentligen jo det är när jag....... dig........!

Hur kan man gå från att ena dagen må som en prinsessa och andra vill man bara försvinna ett litet tag. Just nu känner jag så, just nu käns inte mycket bra faktiskt. Men det ändras väl snart.

Skulle dessutom träna idag men vågar inte gå i mörkret till gymet själv :(

Utkast: Mars 1, 2010

Sitter på min dator vilket jag inte gjort på väldigt länge eftersom att jag behöver både nytt batteri och ny fläkt. Får väl köpa en helt ny dator men det är inte roliga pengar att lägg på något. Dock är jag starkt beroende av en bärbar dator så det är ganska kämpigt utan sin egen.

Satt och skrev en massa på mitt arbete sen lagga datan lite som den ville. Sån tur var hade jag hunnit spara det och har nu skickat det till min hotmail. Hittade lite gamla bilder på datorn :)


RSS 2.0