Det går framåt = NERÅT :D

Fy vad jag är dålig på det här med att uppdatera men vad f***n. Jag är fortfarande arbetslös, min tid går till att träna så mycket som jag bara kan.

Min veckas träningspass har änn så länge sett ut så här:
- Måndag: Morgonpromenad. 19.00 Indoomalking 20.00 Body Pump
- Tisdag: Gymet med Johanna på morgonen
- Onsdag: Morgonpromenad sedan fotbollsträning på eftermiddagen.

Känner mig duktig nu faktiskt och har nyss mätt mig och har gått ner en centimeter på de flesta överkroppsdelarna men f*n inte benen som jag vill :(. 1.5kg har jag också lyckats gå ner WOHOO!..

Tiden går snabbt nu juuuuu.. snart min födelsedag som jag ser fram emot enormt för då ska jag få min andra chans. Studenten var bra men har en del att ta igen då jag var lite to drunk haha. Sedan blir det ju snart November mina vänner :)



tråkiiig blogg!

Har varit en jobbig men ändå mysig vecka :) Har inte behövt sova ensam en enda dag förutom idag haha. Jag har faktiskt jobbat varje dag utom i onsdags. Mitt jobb är sjuuukt tråkigt men ska bara jobba när folk är sjuka ska hitta något annat..!

Vad händer ikväll? Ja, inte ett skit faktiskt. Myser på rummet med nötter, film och ljus haha. I morgon blir det en liten fika med Natahlie.

Usch vad tråkig blogg jag har får komma på något kuligt man kan göra :) Inte för att jag satsar på min blogg utan gör det mest för att det är kul och för att mina nära tycker att det är kul att läsa haha.



Prinsessan är hemma :D

WIiiiiie min lilla prinsessa är hemma nu och hon är såååå rund, brun och söt haha:D.. Jag har verkligen saknat henne <3<3<3


Såååååå sööööööt! kan inte sluta pussa som kinderna :D


Igår var jag med laget först på restaurang sedan blev det utgång till slagt där jag även mötte upp mina två fisar Johanna och Anneli :). Hade jätte trevligt och det var kul att lära känna fler ifrån laget så nu kommer det kännas bättre att gå dit haha :D.

Snodde en bild från Amanda :)


Trött på det NU!

Faaaaaan vad jag är trött på denna leken. En lek som jag inte vill vara en del av men som hela tiden påverkar mig i allt i mitt liv. Vadå för mycket? det är inte så konstigt när du betér dig som du gör mot mig ju. Du sätter mig i en osäker position och jag vet ju vad du har gjort förut. Testa att ge så får du jävligt mycket tillbaka också. Vill bara vara och njuta av stunden men du gör inte det lätt..
Så nu har även jag fått avreagera lite haha..

Var på Hipp igår
med min älskade Johanna, nyktra och duktiga. Hade jätteroligt i början men sedan tappa vi suget ganska mycket haha. Skönt nog så hade vi kört in så vi kom hem kvickt och lätt :).

Nu är det så att jag ska gå ner 6 Kg på två månader, och jag vet inte hur?!?!?! en personlig tränare nu hade ikke varit fel. Jag gör så gott jag kan, vill bara kämpa r*ven av mig nu men neeeej! då har man fett ont i halsen dock sa läkaren att det inte var något men jag mår inte alls bra och kan inte göra allt för mycket innan det snurrar i mitt huvud rejält. Jag som är såååå taggad nu. Men än så länge går det bra med maten iallafall (H)

Min luuunch (H)




Detta ska bli en braaaa vecka, I hope!

Måååndaaaaaaaaaag!! Jag som ska ut och gå på morgonen, hmm det gick ju dock inte så bra idag. Ska träffa Louise och Lina idag så får ta det lite senare sedan blir det träning ikväll.

F******N vad det ska vara svårt att gå ner i vikt hahaha. Nej, denna veckan måste jag skärpa mig. Jag är duktig på vardagarna sedan kommer det till helgen och då går det riktigt utför. SKärpning nu vaa!

Förresten, en spännande vecka väntar men kommer inte berätta varför hihi :D



SAKNAR MIN JESSICAA!!



Grattis Sanja

Var och firade Sanja igår. Hade grymt trevligt så tack för en härlig kväll Sanja :).
Idag vill jag bara ta det lugnt och myyysaaaa. Är ganska förvirrad på vad jag vill just nu med en hel del saker..



Dålig dag idag..

Har legat i sängen och på soffan hela dagen och deppat. Ja, man har sånna dagar också och dom suger verkligen. Jag vill bara ha ett jobb nu som kan fylla mina dagar och min plånbok hihi :) livet är tråkigt utan pengar!

En annan sak som får mig att deppa är att jag är så djävulskt svartsjuk, det förstör mig. Livslusten bara går rakt ner när jag blir svartsjuk min personlighet bara försvinner.

En tredje sak är att jag bara vill gå ner i vikt nuuuuuu! har varit ute och gått varje morgon i två veckor utom denna morgonen..

Så det som skulle göra mitt liv perfekt nu är att jag skulle tappa ett kilo iallafall så att jag känner att jag är på väg och få ett jobb då skulle jag må fett bra..

Förresten, var på arbetsintervju igår på ett bemanningsföretag som behövde någon direkt. När jag kom dit så sa hon att företaget som behövde personal hade så pass brottom så hon hade anställt någon på morgonen så FUCK IT!

Sköööönt snart ny dag med nya möjligheter :D:D


Så duktiga vi blivit :)

Igår var en BRA dag. Först var jag ute och gick en mil med pappa i bulltofta, riktigt härligt sedan kom jag hem och käka lite då Johanna kom. Vi satt och tog det lugnt sedan ringde det på min telefon och då var det en arbetsgivare som ringde och fråga om jag vill komma på intervju idag så det blir intervju idag efter det blir det att massera klagshamn på deras matchj och efter det blir det träning för min del. Fixa dessutom min utväxt igår så nu känner jag mif fräsch igen :)

Idag har jag vaknat tidigt för att duscha ut inpackning som jag hade i håret. Sedan gick jag en timme med Johanna och pappa och nu sitter vi och luffar. HAr nyss käkat ska kolla på TV lite sedan börja göra vid mig i tid för en hektisk eftermiddag :) 


Min och Johannas fina skapelse när vi inte hade något att göra :)




Glöm inte dom duktiga!

Ny veckaa, nya möjligheter ;)..

Kollade på nyheterna i morse där de pratade om elevernas betyg. Antal elever som inte klarar grundämnena har fördubblats på Kirsebergsskolan. Det är så klart hemskt och nu ska man börja att lägga mest energi på dessa elever och ja visst är det bra. MEN, alla som satsar på högre betyg då? Jag brydde mig om skolan och var bra i skolan och det var jag och mina vänner som fick minst hjälp av de flesta lärare. Det värsta är att man sätter en låg nivå på proven, när man sedan frågar lärarna varför man inte kunde få MVG så var det för att proven inte var tillräckligt svåra, WHAT? Dom som är duktiga ska väl inte behöva sänka sina höga betygsmöjligheter för att lärarna vill att så många som möjlugt ska klara proven? HELT idiotiskt, detta har fått mig i konflikt med en del lärare iallafall..

Och vilka är det som får mest hjälp? Jo dom som är störiga. Min syster ville ha sommarjobb, men då var det dom som är stökiga och mindre duktiga i skolan som gick före. VAd fan händer?

Ja, idag var jag ute med papap och gick en lång runda på ribban, härliiiigt!


fiiiiiiiiiiint vädeeeer

Härligt vääädeeer :)
Igår blev det utgång i sista minuten men det var trevligt och fick ut en hel del av kvällen. Fick prata om saker som jag inte ens kunnat tänka på innan för att det har varit jobbigt, så det käns jätteskönt. Ikväll blir det grillning och en massa mys med människor jag verkligen uppskattar.

Nej, nu ska jag in i duschen och fixa mig för kvällen :)

Sakna min lilla tjockefis <3


Gå gå och gå..

Usch vad jag varit duktig denna veckan för att vara jag :).

Måndag: ute och gick på morgonen
Tisdag: Höllviken på promenad med Jojjo och Anneli sedan ytterligare en med Felicia och Johanna.
Onsdag: Träna fotboll
Torsdag: Lång promenad sedan gym på morgonen
Fredag: Väldigt lång promenad på ribban/västra hamnen :)

Detta är då bra för att vara jag haha jag är igång iallafall och det kan ju bara bli bättre nu hoppas jag. SKönt med en lång promenad idag lämnade först mamma så var jag i området så det blev en mysig runda på ribban och i västra hamnen med full musik i öronen och en massa sms haha :D

Vad händer ikväll? jag har ingen aning just nu men har lite funderingar. Hade varit kul att dra ihop allt folk och göra något trevligt tillsammans men klockan har runnit iväg så jag har inte planerat något. Måste färga min utväxt också :( Det är så jä'la jobbigt. Nej nu ska vi laga tacos (K)


Lite bilder från dagens gång :)







Sundare liiiiv :D

Denna veckan bestämde jag Johanna och Anneli oss för att börja ta tag i det sunda livet. Det har gått ganska bra må jag säga :) HAr varit ute och gått och idag tränade jag fotboll. FY vad dålig kondition jag har, heeeelt sjukt. Men det är bara att fortsätta träna så kommer det väl :)..

Funderar på att börja hålla på med points det verkar fett bra. Man får äta vad man vill men man får ju räkna det i points det verkar som ett sätt för mig att börja med :). Träffa en tjej som gått ner 32 kilo på typ 30 veckor och det är ju fett bra. Jag ska inte gå ner så mycket men har ändå ett par kilo att förlora :D. Ni ska se en dag hahahaha


RSS 2.0