Ni är helt underbara <3

Vill börja med att tacka alla mina underbara vänner för en fantastisk kväll. En lugn men grymt rolig kväll. Ni är verkligen underbara, jag älskar er <3

Firade som sagt min 20årsdag
igår. Började med att jag åkte till Anna för att färga min utväxt. Det blev ju inte som vi tänkt oss utan det blev mer åt det gula hållet men det fann inte så mycket att göra åt saken då jag hade kort om tid.

Började med att fira med släkten på dagen sedan fixade min familj till lokalen medan jag var och gjorde vid mig. På kvällen kom alla mina härliga vänner och vi hade en grymt trevlig kväll. Kvällen var lugn men behaglig. Vid  tolv- halv ett åkte vi som var sist till slagt. Hade en grym kväll på slagt med och idag blir det en massa mys och bara njuta av livet som 20 åring.

Än en gång tack alla fina människor för att ni kom och gjorde min dag underbar <3

Vi tog en del bilder såklart dock ser det ut som att det är riktigt trist på festen men det var långt ifrån tråkigt :)




Mina älskade pojkar <3

En snygg Nathalie <3





Jag älskar dig Johanna så sjukt mycket. Du är som min syster <3



Fredag mina vänner :)

Då var det fredag igen :) Igår var jag på casinot för första gången faktiskt. Hade nog förväntat mig att det var finare haha men allt är finare och bättre i filmer sååååklart.

Min dag idag började mysigt och blev till en mardröm. Men jag vet att det inte är jag som mår dåligt så bara fortsätt för jag mår bra och kan ta det för det har jag gjort länge :)..

Har varit på gymet och tränat snart kommer Lina och ska fixa mina buskiga ögonbryn sedan blir det en massa tjejsnack <3


Snaaaart!!

Nu är det inte långt kvaaaar. Har tre kilo kvar på tre veckor, MÅSTE klara det juuu!
Fick reda på idag att jag kasnke inte kommer kunna fortsätta spela fotboll. Trist som fan men jag är nästan säker på att det är värt det. Vill ändå fortsätta träffa laget nu när jag lärt känna alla så pass väl<3.

Gick in en liten runda med mamma på H&M och jäklar vad Patti ska shoppa till jul :) SKa spara alla mina pengar och shoppa loss till en ny garderob :)

Nu ska jag till gymet :)




GodMorgon <3

Goooodmorgoooon :)
Nu har jag varit ute och gått en halvtimme ungefär och käkat lite fil och cheerios.
Idag har jag egentligen en hel del att göra:
- träna en gång till
- fixa med personligt brev
- träffa nathalie
- kolla kläder hos sanja
- kanske mysa ikväll?
- eller kanske träna ännu mer?

Haha, är grymt taggad för att gå ner i vikt nu. Min egna lilla personliga tränare på avstånd har berättat vad jag ska göra nu så ska väl försöka det också. Nu kör jag stenhårt allihopa!





Älskar att träna !!

Tillbaka till verkligheten idag då. Har dock inte gjort så mycket, har blivit väldigt lat av mig. Åt tacos innan från igår och fick lite små ångest så jag åkte till gymet och körde kondition i 60 min. Är ganska nöjd men man blir inte så trött som man blir när man har någon som tränar en, jag har inte riktigt den motivationen.

Jag älskar verkligen att träna, önska bara att jag hade mer kunskap när det gäller gym. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra och hur många repetiotioner, det suger ganska mycket. Jag bara gör lite :(

Nu tittar jag på Biggest Looser som jag älskar att titta på haha :) I morgon ska jag träna minst två gånger vill fan ge allt nu den sista tiden. Det är faktiskt bara 3 veckor kvar :O:O..




20 år idag = STOR flicka :)

Det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra :D

Vaknade av att mamma, Carro, Jessica och JOHANNA kom med frukost och presenter på sängen. Sedan gick vi ner och åt. Jag har haft en mysig dag med Johanna och syster i stan. Fick en digitalkamera av familjen som man även kan använda under vatten, blev jätteglad.

Jag har snart 100 st logginlägg på min facebook där alla skrivit grattis och är jätteglad. Tack så mycket allihopa det betyder jättemycket.

Ikväll blir det Tacos och mys med familjen. Ha en bra dag alla för det ska jag iallafall :) <3




Tack Josefin <3

Tack så mycket Josefin för att du fixa min blogg <3 (www.josefinous.blogg.se)

Hade en riktigt nice kväll igår måste jag säga. Körde mamma i morse, kom hem och somnade sedan tog jag tag i livet och gick ut och gick en runda och avsluta på gymet. En promenad på 1 h och 10 min. Sedan tränade jag överkroppen på gymet.

Jag vet inte vad jag ska käka när jag går hemma så ibland blir det att jag blandar en pulverpåse som är fantastiskt god, smakar varm choklad :) Sedan blev det makaroner och köttbullar, MUUMS!

Nu är min älskade Johanna här så vi ska ha en liten myskväll sedan är det ny dag och MIN FÖDELSEDAG!


En liten bild från i lördags :)


ALL IN!

Jag hade en jobbig fredag men lördagen var helt underbart rolig. Den dagen älskade jag verkligen mitt liv och det känns bara bättre och bättre. I can do this !!

Nu är det måndag
och jag måste iväg och träna men det tar lite emot att ta sig iväg faktiskt. Sedan måste jag söka jobb vilket jag inte är så motiverad till just nu då jag snart måste vara borta i fyra veckor.

I morgon blir jag 20 år och jag ska ha en underbar vecka kan jag ju säga!. Imorgon blir det att fira det med mys hemma, tacos och spel sedan blir det firande på lördag. Ser fram emot en bra vecka :D


2011 är MITT år!

Okej förstår typ ingenting. Allting gick från toppen till botten på väldigt kort tid. Jag har tagit mig igenom detta ett x antal gånger hur kan det vara lika svårt varje gång? Eller lika svårt är det kanske inte, har mognat i rollen nu så är kanske inte lika krossad som jag var första gången.

Man kan alltid lära sig det mesta men detta är en sak som är så svår att lära sig att gå vidare. Men det är inte bara personen man kommer sakna det är så mycket mer, såååå mycket mer. Jag är helt förälskad i släkten och det kommer jag aldrig sluta vara. Men nu är det väl dags för mig att vakna som en mycket god vän sa till mig. Jag hade ett hopp om ett perfekt förhållande med förbättrade omständigheter, jag hade så mycket och ge men fick inte ens visa en fjärdedel.

Jag ska nu fortsätta ta hand om mig själv och bara ha roligt för det är något jag kan, ha roligt. Jag kan klara detta ännu en gång och 2011 är MITT ÅR


Tjejdaaag




Idag har jag haft en hel
del som jag egentligen var tvungen att göra men har inte gjort det för jag har haft en riktig tjejdag med min mormor och syster :)

Var först hos sjukgymnasten som jag ska börja träna med två gånger i veckan. Hon sa att det kommer bli tufft men jag är redo. Vill bara se resultat NUUU!..

Mormor fixade sedan våra fötter och händer så nu är dom super rena och fina :).



Nu ska jag gå och göra vid mig lite sedan blir det fikamys med Jessica och Linnea i stan. Det var läääängesedan man träffa dessa två flickor :)


CV CV CV CV CV

(Vill bara säga att jag blir SÅÅ glad när jag pratar med dig)

Idag fortsätter jag och krigar
med mitt CV och allt det där. Det är svårt att få fram sina egna egenskaper och sedan formulera dessa på ett bra sätt. Jag blir bara frustrerad. När man sedan går in och kollar vad det finns för lediga jobb är det inte ett enda på 38 sidor som tilltalar. Och är där något som verkar bra ja då ska man ha värsta utbildningen.

Nu tänkte jag åka och köpa en GUL penna så jag kan få ordning på detta. Sedan blir det ett snabbt träningspass sedan hem och fortsätta att kriga :D


Snart är det MIN dag :D

Nu är det bara en vecka tills jag blir 20 år. Vad ska man önska sig egentligen?
Min önskelista:

-
Pengar
- Smycken
- Presentkort
- Skönhetsprodukter
- och ÖVERRASKNINGAR!
- och en massa annat såklart

Jag verkligen älskar överraskningar. Sen vet jag inte hur jag ska fira min dag, antingen blir det fest eller så blir det firande sedan utgång jag har inte riktigt bestämt mig än. Hoppas på en UNDERBAR födelsedag men UNDERBARA människor som jag älskar :)..

Nej, nu måste jag sluta fantisera och fortsätta att försöka skriva ett bra CV.



HATE IT

Fan vad jag hatar detta. Hur fan kan man göra såhär? Förr la jag skulden på mig själv och kände att det var jag som gjorde felet i alla situationer. Var fan finns hjärtat? Jag hatar denna skiten och önska att jag bara kunde gå vidare som ingenting..

Jag är inte kär men jag tycker om.. Jag vet att det hade kunnat bli bra men nu har du fått mig där du ville igen. FUCK IT!


Kläder, kläder... usch!

Nu sitter jag hemma hos Johanna medan hon håller på och provar en massa kläder och skit haha. Så jobbigt det kan vara átt bestämma vad man ska ha på sig. Nu ska jag hem och stå framför garderoben och bråka med mina kläder ;)

Jag ska ut och shoppa i morgon har jag bestämt mig för :) Ha en bra kväll alla <3




Vad vill jag egentligen?

Usch.. jag sover inte riktigt bra på nätterna och det är jobbigt. Vaknade tidigt och tog en timmes promenad i det mysiga vädret. Just nu ligger jag i min säng och ska se om jag kan fixa det min Jobb Coach bett mig att göra, vilket är CV, personligt brev och mina personliga mål.

Problemet är att min coach vill att jag ska jobba som säljare men kan känner inte att det är vad jag vill göra. MEn när jag tänker på vad jag egentligen vill göra så har jag ingen aning. Det är så svårt. Jag vet att jag vill jobba med människor och jag vill prata haha. Men vad kan jag jobba med? Sitta och sälja saker känner jag absolut ingen passion för men han tror att jag kan bli bra inom säljyrket.

Ska fixa lite med detta sedan ska jag ta mig till gymet tänkte jag :)



Älskar dig Johanna <3

Måndag= Ny vecka, nya utmaningar och nya möjligheter. Min vecka har inte börjat som jag hoppats på men får väl ta tag i det i morgon. Vaknade tidigt för att köra mamma sedan åkte jag hem och la mig igen och var sååå himla trött kom inte upp ur sängen.

När jag väl kom upp tog jag mig till JOhanna och gick en mysig promenad på landsvägen i solen. Vi gick sedan hem och planerade lite inför min födelsedag, åt och efter det åkte vi hem till mig och träna lite på vårt fält. Just nu ligger jag i mitt nystädade rum, nyduschad med mysiga ljus och massa bra på TV:n..

Johanna jag älskar dig. Du är min andra halva!



Lite bilder från lagfesten:

PAppa, jag och Carro flippa ut innan jag skulle iväg och testa lite olika kavajer :)




OCh så har vi lagfesten där alla blev fulla och glada ;)







Nej detta var jobbigt. Alla bilder finns på Facebook ;)

HEEELG

Helg helg och helg.. I fredags var jag bara med JOhanna och hade det trevligt. Vi hade sjuuukt roligt sexsamtal med min mamma som jag aldrig haft på detta viset men det var kul och inte pinsamt då min mamma är som min bästa vän.

Igår spela jag match sedan blev det lagfest på kvällen. Jag gjorde vid mig hemma hos pappa och vi flippa ut totalt alla tre (pappa jag och min syster). Lagfesten var helt galen, folk körde all in. Ett råd: är du relativt ny så gå inte nykter till en fest där alla andra dricker. Det var trevligt och så men jag skulle nog behöva ett glas eller två för att våga mer :). Bilder kommer senare har inte orkar lägga in dom dock :).

Skulle vara med gullet men det blev ju inte så till sist så jag somnade på soffan. Nu ska jag iväg och handla lite skönhetsprodukter och make up ;)..


Vill flyttaa

Har sovit hos gullefisen hela veckan And I Love It. Har jobbat två dagar och nu har jag varit ledig i två. Då har jag fixat en massa saker och TRÄNAT :D Idag ska jag spela match och min papps ska med och titta. Det är riktigt skit väder dock!.

Jag och Johanna kom på idag att vi vill flytta ihop. Vi vill flytta till en trea tillsammans och sedan tar vi två av våra hudar eftersom att vi har 6 st hemma hos mig. DOCK har vi inget jobb så det får vi skaffa först hahaha, ett ganska stort problem :P.

Vi vill ha en lägenhet som ska innehålla färgerna ROSA såklart, vitt och marinblått. Jag bara älskar dessa färger <3.

Johanna käka frukost hos mig medan vi titta på bilderna från reunion sedan blev det gymet. Nu ska jag ta det lugnt och ladda inför matchen haha.

Bilderna:







ROomates





Jobb, träning och myys

Fick hoppa in och jobba både igår och idag. Gillar inte jobbet men det måste ju göras vill hitta något nytt det är inget för mig direkt. Har haft två mysiga kvällar med sötnosen. Önska att jag kunde vara där hela tiden haha. Nu måste jag snart iväg och träna men får träna själva vilket inte är sååå kul :(.

I helgen var vi som sagt på DGV reunion. En trevlig helg med trevliga människor = en bra helg!








Hemma :D

Kom hem igår från en Helg i DK med en massa härliga människor från Den Glade Viking. Skriver mer om det sen och visar lite bilder.

Just nu funderar jag på hur jag ska lägga upp min meninglösa dag. FUnderar på att ta en promenad nu snart seda, hem och äta och gå till gymet vid 13.00, jadå det låter ganska så bra :). 0.5 kg till, wohoo! nu är det bara 4 kvar haha, "bara".


RSS 2.0