Sooool :D

Igår var jag med Ralleballe. Vi tog det lugnt, satt i hans trädgård, spelade kort och hade trevligt. Senare åkte vi med Matte och hans flickvän Lisa till västra hamnen där fler var :).. Riktigt skönt väder på kvällen ju.
De badade dock inte jag haha, det var för kallt!
Sedan åkte vi runt och hamnade på en parkering där vi satt och pratade och lite sånt. Var hemma vid tolv sedan var det sängen som gällde. Jag var riktigt trött hela dagen igår faktiskt..

Idag vaknade jag hos Rasmus så trodde vi att vi skulle hämta Matte och hans flickvän men hon skulle iväg så det var bara vi. Och de skulle göra en massa saker men inte åka till stranden och jag kände att jag verkligen ville dit så åkte till kämpinge med Johanna och Anneli. Först var det mycket moln men sedan blev det riktigt varmt. Efter det blev det mobilia sen lämna vi Anneli som skulle till körskolan.
Jag och Johanna åkte hem till Rasmus och badade lite och så. Matte skulle jobba så han gick och Johanna skulle hem. Rasmus skulle med andra kompisar och bada i Dalby och jag fick inte plats så här hemma sitter jag just nu. Har nyss varit i affären och handlat glass med min syster..

Får se vad som händer ikväll, kanske bara ska ta det lugnt en kväll!

Turkiet förra året <3

Vill verkligen utomalands :(

myspys

Idag har jag och Rasmus varit hos hans farmor och farfar. Och jag måste säga att jag älskar faktiskt dem, hela hans släkt är faktiskt underbar. Har nog kommit närmst hans farmor och farfar dock men mormor och morfar börjar komma ikapp nu hehe :D.. Nä jag tycker verkligen om dem allihopa <3 
Och jag måste säga att jag ÄLSKAR att äta hos dem. Riktigt god mat alltid, spelar ingen roll vem vi än är hos så är det riktigt gott :)..

men nu skrev Rasmus till mig att han hämtar mig så ska packa :) .. lägger in bilder i morgon <3


Jadå..

Okej igår så var jag hemma själv så jag och Rasmus funderade på att ta hem lite folk. Sedan dog lusten lite haha men sen bestämde vi oss för att ha förfest här hemma sedan dra ut :)..

Okej vår plan gick inte särskilt bra!
Johanna kom till mig, vi drack lite och spelade skitgubbe hahaha och hade det trevligt.. Folk som sa att dom skulle komma kom inte till exempel så vi kände att nä, vi drar ut.

Sedan kom några killar så här var en massa killar och jag o Johanna.. Sedan kom tjejerna vid typ tolv halv ett. Ja då blev det för sent att dra ut. Sjukt tråkigt för vi ville verkligen ut..

Idag har jag och Rasmus varit och gjort några ärenden. Alla mina bikinis är borta :S.. så jag åkte till mobilia och köpte en ny. Dom hade rea så det blev båda delarna för 100 kr :D..

Nu skulle vi egentligen åkt till stranden och mysa till klockan fyra men det blev inget av det :(.

Den enda dagen jag har solat var i tisdags, det är skam haha. Vill bli bruuuun ju :)

Nu ska jag o Rasmus åka till hans underbara farföräldrar :D

lördaaaag

I går var jag med Rasmus och Mattias i Danmark. Vi åkte redan vid halv åtta tiden haha..
Sen kom vi på att det är fett dyrt utan brobizz så vi åkte hem till Rasmus och hämta en :)..
När vi kom till kontrollen så fungera den inte för det hade skett någon ändring så vi fick ringa till nån service men dom öppna inte från klockan nio och klockan var 08.52 så vi väntade 8 min där. Egentligen skulle vi åka tidigare men sån tur var så gjorde vi inte det för då hade vi fått stå där i cirka två timmar innna vi kunde komma förbi :)..

Måste bara säga att jag körde (H), i Danmark dessutom. VILKET jag inte vill göra frivilligt igen. Det är en soppa allting om man kör i stan. Helt sjukt är det faktiskt (säger jag som haft körkort i lite mer än en månad haha)

utan att säga för mycket så var det en dag med några nya upplevelser :O.. usch ja!!

När vi kom hem käkade vi ute sen åkte vi till Västra hamnen och gick där lite. Sedan var det hem och lämna Matte på någon fest och så åkte jag och Rasmus hem, kollade på film och deckade. VI var helt slut efter den dagen.

Idag vet vi inte riktigt vad som händer. Men just nu sitter vi hos mig, blir nog att träffa Johanna och lite andra sedan drar vi kanske ut ..

Måste bara säga att dte är sjukt fint väder, vill bara ut o sola men det har inte blivit något av det faktiskt :(


Mina favvisar :D ( är på min systers dator så därav valet av bild)

Ååååh..

Fan också kan inte sova..
Detta är så himla jobbigt finns inget värre.
Att man kan ha så fel, tro så fel, och se så fel..



Kolla på oss.. Hör inte vi ihop?
snart 2 år tillsammans <3

Djurpaaarkeeen

Jobbig natt som sagt ..
När jag vaknade bestämde jag mig för att åka med min familj till djurparken. Skulle egentligen vara med Johanna men mådde ej bra så ville följa med faktiskt..


Här är hela gänget utom jag då :)


Där var massor av djur. Bland annat kameler och Patricia har ALDRIG sett en kamel förr haha :)..




Jessie sätter på geten hahaha


   

Fan vad vi är tuffa, ellerhur jessie ;)? hahaha


OKej det stod WC med åskådare hahaha.. SÅ var där ett fönster in till
ap-buren. så hade aprona varit inne kunde dom kollat in när man satt
på toa hahhaa så jävla ball :)
             






Haha så snygga vi är ;)




Hahhaha dessa bilderna bjuder jag på :D
   


Och så avslutar jag med den sötaste bilden hahaha :D



Nu har jag varit med Johanna. Vi åkte med min syster och hennes kompis och köpte mat vid triangeln, Thai mat mums :D.. Sen åkte vi hem och tittade på "Sandor / Slash / Ida".. haha rätt ball film :P..

Nu sitter jag och hoppas på att min mobil ska vibrera och att där ska stå Rasmus <3

Tisdag, Onsdag..

I tisdags skulle jag egentligen till Bo01 med några men nej tack haha..
så jag åkte med min syster till min morbror och solade lite. Carro badade och allt haha :D.. Mysigt faktiskt sedan åkte jag iväg och masserade Klagshamn och efter det skulle ja egentligen vara med Johanna o Anneli som skulle ned till Ribban. Men ja hade lovat min syster att gå på bio med henne så det blev det :).. Vi såg "Snuten i  Varuhuset" eller vad den heter på Entré. Den var faktiskt riktigt rolig :)..

Igår vad jag med Johanna på Ribban sen kom även Isolina.. Vi låg där ganska länge, sjukt härligt. Det blåste ganska mycket. Jag är inte den som orkar sola så jag låg inte ned och pressa direkt. Men när jag kom hem var jag helt röd om kinderna hihi...

På kvällen åkte Jag, Johanna, Rasmus och Matte till Ribban IGEN och satt där och såg solnedgången. Riktigt mysigt!
Vi hade med mobilhögtalare. Så det var härligt musik och solnedgång :).. Me like!!!

Så såg solen ut när vi kom..


Så mysigt :)


                                        Patricia <3 Rasmus


Jobbig natt!!.. kunde INTE sova alls..
Rasmus <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Måndag




Idag gick jag upp vid halv sju tiden för att jobba. Städade ett hus som ska bli kontor och sånt. Vi trodde att vi skulle jobba till klockan 16.00 men det blev bara till 11.30 haha..

Så jag kom hem tidigt sen åt jag och deckade haha. Sov ganska länge faktiskt. Var sugen på att gå ut och sola. Tog av mig och la mig i stolen men ångra mig ganska snabbt igen. Det kan vara jobbigt att ligga och titta på sig själv haha, ja menar allvar tyvärr :P.. Kan bara inte ta tag i det, utan jag gillar mat för mycket :(

Sedan kom Johanna till mig :).. Vi var ute och gick, pratade lite och sånt. Trevligt, trevligt ;) Hon gick nyss hem och nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska upp tidigt i morgon och massera ju :D..

GoooooooodNaaaaaaaaaTT!...

22 månader med dig <3

Igår var jag, Rasmus och Mattias på sibbarp på det tiolit så Fick jag ett armband av Rasmus som va jättefint. Sen har jag fått två ringar och ett annat armband med i fredags :D Tack så mycket älskling :D...

Okej midsommar var helt j'vla sjuk asså. Jag vet inte om jag borde sitta här och skriva allt så jag skiter i det. Men jag känner mig äldigt splittrad efter denna kväll. Både vad gäller kompisar och familj faktiskt. Många olika känslor den kväll. Var väldigt ledsen, besviken, rädd, nervös och riktigt arg.

Jag tror att det är fler än jag som känner detta. Tror att vi alla har blandade känslor om vad som hände under kvällen faktiskt. Jag tar ingens parti. Men jag måste säga att:
Vi gjorde inget fel, vi fråga om folk ville vara med, vi försökte och verkligen gjorde vårt yttersta. Sen hur vi blev behandlade är förj'vligt!.. Jag säger inte att de som hände efter att vi blev utslängda var rätt, ABSOLUT inte!! Tycker bara att allt är så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuukt..

Innan kvällen spårade ur hade vi riktigt trevligt faktiskt :).. så Tack för det iallfall <3

Jag och min baby har varit tillsammans i 22 månader igår  vilket snart
är två år :O :D .. <3




Igår var jag och Rasmus hos hans mormor och morfar i stugan och åt midsommar mat. Det var jätte mysigt och Rasmus din morfar är bara bäst :D "Gammelsmurfen" hihi...

Rasmus söta vovve Bazze :D


Sedan åkte vi hem till Emma en stund och hade trevligt :D

   


Midsommar.. Överskattat!

Okej igår var det midsommar. Det var den sjukaste kvällen i hela mitt liv asså!.. exakt allt och inget hände typ haha..

Jag väntar på Rasmus nu men ska berätta  mer senare haha, RIKTIGT SJUK MIDSOMMAR :O


090618

Nu har det gått några timmar och känner att jag mår lite bättre. Har lugnat ned mig.
I morgon är det midsommar och det ska bli riktigt kul :D.. För då är det FEST :D

Förrsten så är det många som ha frågat mig hur det gick med Melodie.. Hon överlevde och hon mår relativt bra nu. Hon var deppig i början men nu är hon så glad så och det verkar som om att hon kommer klara sig hela vägen. Hon har lite inre skador på njurar och mjälte och hennes ena lunga var inte hundra. Men nu verkar allt bli bättre..

Här är när vi hälsa på henne på djursjukhuset..


Dom fick öppna henne och operera så här såg hon ut efter, ändå fint :)



Bilder från helgen. Vi var och firade Lina sen körde jag och Louise till
Lilla Torg. Lousie var bra på det där haha som man kan se på bilden.
Men bilden är härlig ändå :D.. Hon är bäst min lilla Lollo :D..



Natta kom till mig och detta var vårt lilla bord med gott. Mysigt som fan :D



Har varit med Natta i två dagar, väldigt kul :D. Igår var vi hos min morbror och bada jacuzzi :D. Sjukt härligt på kvällen med musik och allt. Bilder kommer senare på det. Har inte orkar lägga in dom haha :P..

Ikväll ska jag kanske eller förmodligen vara med min älskling :) så ska vi mysa <3


Jag önska...

Okej allt är ganska så jobbigt just nu!..
Så här önska jag att mitt liv såg ut just nu för det är dessa saker som gör att jag inte mår så bra:
Jag önska att mina föräldrar bestämde sig för att fortsätta tillsammans, det skulle göra mig så glad. Önska att vi kunde bli en riktig familj som gör saker tillsammans och mår bra tillsammans. 
 
Jag önska att jag fick träffa min pojkvän med än vad jag får nu. Jag önska att vi två var som ett lag och kämpade tillsammans. Att vi alltid finns där för varandra. För jag älskar honom så mycket.. Jag gör vad jag kan för att räcka till.

Detta tycker många är löjligt men mår dåligt över min vikt, så jag önska att jag aldrig gick upp de 5 kilona.

Hade jag fått dessa saker, så hade jag verkligen mått bra. Tänk att få ha sin familj samlad, en pojkvän som verkligen vill  vara med en och påminner en om hur mycket han älskar en. Och så några kilon lättare så att man kan visa sig ute haha !...

Men man kan inte få som man vill. Mitt liv är verkligen upp och ned nu. Man känner att man bara vill släppa taget men det går inte. Har för mycket kärlek till min familj och min pojkvän att jag aldrig kommer sluta att kämpa. Det är dom jag lever för! Jag älskar er så mycket. Men blir man sviken och bortputtad hela tiden så fungerar man inte som man ska till slut tyvärr. Det är svårt att hålla upp leendet hela tiden när man innerst inne känner sig så himla ledsen och vill bara gråta. Men att gråta gör att man visar sig svag så man skiter helst i det. Men det är så jag känner.

Går och är orolig hela tiden för att någon ska gå bakom ryggen på en. Och nu har det hänt. Den jag minst trodde skulle göra det gjorde det. Det finns nog inget värre än när någon gör det. Det knäcker en riktigt mycket. Man känner skam för sig själva som var så blind. Man kan såra en människa men när någon går bakom ryggen på en gör att man blir helt knäckt. Man blir arg på sig själva som inte fatta något. Man börjar skylla allt på sig själva.

Vad ni än gör, gå inte bakom ryggen på någon. Jag har gjort det och jag ångrade det så j*vla mycket, det är inte värt det!!
Jag ÄLSKAR min familj. Men vi är inte vi om vi inte är tillsammans!!!..




Jag älskar dig Rasmus så mycket och det vet du <3



Onsdaaaag

Igår sov Natta hos mig. Hon var sjukt sugen på Brieost och kex. Så hon köpte det plus lite annat som avokado, gifflar, kräftskärtar och så vidare haha..

Vi sov till typ klockan elva sedan gjorde vi vid oss lite, lämnade pappa så att vi kunde ha bilen sedan körde vi världens väg till Burlöv Center. Där köpte jag ett skärp faktiskt. Sedan åkte vi hem, hämtade mamma och till Höllviken (till Natta). Nattas mamma kom hem så skulle jag kolla på hennes löshår och så fick jag en bit av henne sjuuuukt snällt. Tack Sandy :D

Nu är vi hemma och har varit och grattat Chrille och nu ska vi till min morbrors hus och bada jacuzzi och lite sånt för han är på semester :D.. Wiiiie vad mysig dag :D..
Det är snart midsommar dessutom, och det ska bli grymt roligt :D..

Jag har så mycket tankar i mitt huvud om allt och det får jag ut här någon dag när jag har tid att skriva :D

Jag älskar verkligen min pojkvän.. men vill träffa honom också. En gång i veckan räcker faktiskt inte!!


TORSDAG <3

Idag har jag jobbat och var dock inte på skolavslutningen men hämtade mina betyg. Jag blev inte nöjd alls med mina betyg. Jobbigt att veta att man kunde haft fler MVG:n om jag bara hade haft bättre närvaro :(.. Alla lärare skyller på närvaron så trist..

Sedan kom jag hem, gick en runda. Kom på idag att jag gått upp 5 JÄVLA kilon. Usch.. Jag vill verkligengå ned i vikt NU NU NU.. men jag kan inte. Är så dålig, jag har bara mig själv att skylla. Går och äter skit hela tiden. Men nu har jag hela sommaren att fixa något kilo iallafall :)..

Lämnade Tobbe och hans kompisar på ProCivitas sedan åkte jag och Isolina hem till henne så masserade jag henne och hennes mamma. Ska börja massera på hennes mammas jobb förhoppningsvis på tisdag. Ska bli jätteskoj. Vi hade lite underhållning för barnen idag på gården och där var många av föräldrarna som ska komma till mig och få massage..

Någon som är sugen  på massage säg till
jag masserar i 40 min för 150 kr..
Var inte rädd för att säga till mig :)

Onsdag

Idag fick vi åka och hälsa på vår lilla ängel. Hon blev så glad när vi kom dit och hon kunde inte sluta pussa oss och svänga på svansen. Hon verka så pigg och hyfsat frisk när vi var där men det är hon ju inte. Hennes ena lunga fungerar inte riktigt och där finns vatten i lungan. Så jag var inte i skolan idag eftersom att ja inte ville missa att kanske få träffa henne för sista gången det vet vi ju inte..

Sedan åkte vi hem, jag och Carro fick städa våra rum riktigt noga sen åkte vi till Nova lund hela familjen. Jag köpte två finare linnen, två vanliga, en fred perry tröja och en annan typ t-shirt randig i blå och vit. Väldigt nöjd faktiskt.

Jag är sjukt trött idag faktiskt. HAr försökt att få tag i min älskling men han svarar inte mig men vet inte varför :P..Nu ska vi lägga in lite bilder som jag samlat i min kamera, det är på tiden må jag säga hehe.

Lämna inte oss <3

                              
Melodie som liten (felstavat på bilden  som min syster gjort)<3


Min lilla ängel fick åka in i natt precis efter det att jag skrivit förra inlägget. Hon fick stanna under natten och klockan 15.00 idag skulle vi få hämta henne. Men en halvtimme innan ringer dem och säger att hon blivit sämre och att de måste operera henne. Hennes ena lunga fungerar till 80% och mjälten är för stor och det blöder på ställen det inte bör göra det. Ja, jag vet inte exakt.

Jag och mamma var och solade i lokalen nyss sedan skulle vi gå och lämna solnyckeln. Hunden som bet Melodie bor på den gården. De har byggt stora staket för att hundarna rymde förra sommaren. Det är helt sjukt.

Jag hatar dom så sjukt mycket. Tanken på att dessa äkliga hundar ska få leva och kanske inte min ängel dödar mig. Fan vad jag älskar den hunden hon är min älkling, det går inte att förklara. Det finns ingen hund som henne, hon är så speciell och ALLA älskar henne. Hon är en hund som älskar människor och hon älskar att leka med andra hundar. Det finns inte ord för en sådan speciell och underbar vovve.

Och även om vi får tillbaka henne är det inte säkert att vi får tillbaka henne som hon var innan. Hon var i sån chock när hon var hemma och vi kommer få jobba med henne, men allt för henne!..

Min lilla älskling kämpa nu, du ska klara detta. Vi ska göra allt för dig. Du är ljuset i vår vardag. Du är glädjen i vår familj just nu när vi har det som vi har det.



Tänk att allt ska hända på samma gång. Vår familj bara splittras :'( Jag vill ha er alla hos mig tillsammans. Varför kan vi inte bara vara en lycklig familj. Jag vill det, jag skulle kunna göra vad som helst för det. Det är inte från de att man håller på att förlora det man förstår värdet av det. Jag älskar er mamma, pappa, Caroline, Jessica, Kezzie och MELODIE. Vad som än sägs eller görs så älskar jag er av hela mitt hjärta. Snälla, låt oss vara den riktigt lyckliga familj vi inte varit på länge...

Jag älskar min pojkvän som är helt underbar, som finns där för mig nu när jag behöver det..
Du och jag föralltid

Min älskade vovve <3

Min lilla älskling är hemma igen. Hon är fortfarande i chock men har fått spruta som dämpar chocken. Hennes lungor blev skadade och blev fyllda med vatten. Men hon är hemma igen, hon har dock svårt att andas men dom säger att det kommer bli bra om någon dag. Hon är helt slut hon orkar ingenting hon bara ligger ned. Så fort någon som hon känner igen kommer viftar hon på svansn och blir så glad.

Åh, det är jobbigt att se min glada lilla Melodie bara ligga ned och se så ledsen ut. Men vi får ha kvar henne iallafall..

Fick reda på vad som hänt lite mer nu. Melodie hade gått utanför vår gård så hade dessa två hundar sett henne och typ börjat jaga henne. Hon sprang in på gården men hon hitta in oss sen försökta hon komma in i vår trädgård men hann inte där tog dem henne. Det var två stycken BullMastiffer. En vuxen mamma och hennes hanvalp. Mamman tog tag i Melodies halv och bet henne. Min mamma kom ut och blev förskräckt och sprakade hunden så den släppte min lilla flicka.
Sedan sprang Melodie till vår gård precis intill där pappa var och han lugn ned henne. Men hon bara låg där och tittade jag försökte få kontakt med henne men hon bara låg och tittade..

Mamma ska vara uppe i natt för att kolla till henne. Hon andas tungt men hon blir antagligen bra igen. Sen måste vi börja att hjälpa henne att komma tillbaka och träffa andra hundar igen. Melodie älskar andra hundar, hon älskar att leka och allt sånt och det hoppas vi att hon ska fortsätta att göra. Till skillnad från vår andra hund som är Melodies mamma och som inte är lika glad för andra hundar, hon är helst själv med oss människor.

Så låg hon i mitt knä, hon är helt slut min ängel

Melodie <3

Min älskade lilla valp har nyss blivit biten. Hörde att alla barn skrek på gården och alla var helt galna. Jag bara låg i soffan och tog det lugnt. Sen kommer min minsta lillasyster in och skriker att Melodie blivit biten. Alla springer ut..

När jag kommer ut vet ingen var Melodie är. De enda hundarna jag ser är två stora äkliga hundar, ingen aning om vad det är för ras men de såg ut som monster.

Jag springer och hittar henne på vår gård hos pappa. Hon bara låg ned, jag försökte få kontakt med henne men hon bara låg och tittade. Hon blödde inte men man såg exakt var det äkliga monstret haft sin käft. Mamma, pappa, min syster och min mormor åkte iväg med henne. Och jag sitter här själv och är helt knäckt. Man bara gråter.

Tänk om jag inte får hem min älskade Melodie. Hon är den bästa hunden som finns. Hon är den mysigaste hunden man kan tänka sig och så sjukt söt. Hon gör en alltid glad. Är man ledsen kommer hon och pussar en och lägger sig hos en. FAN INGET FÅR HÄNDA HENNE. <3

Fick nyss reda på att hon kommer klara sig. Hunden hade bitit henne så hon hade vatten i lungorna.


Jag vet inte vad jag gör om hon inte skulle klarat sig. Hon är som ett ljus i vår familj. Hon lyser verkligen upp vår vardag. Har haft en del hundar men hon är så speciell. Jag älskar verkligen henne!!




Torsdag

Okej igår var jag på Sanjas student, det var mycket trevligt. Kul att träffa min käraste kompisar från grundskolan igen det var ett tag sedan tyvärr..



Sedan åkte jag och Sanja till luftkastället där jag skulle möta Isolina. Sanja ville verkligen inte stå i kön så hon och dom andra åkte till hipp. Isolina hade fixat så att vi kom in lite lättare och så, så det var sjukt skönt. Kvällen var så sjukt rolig måste jag säga. Vi kom hem vid tre till henne sedan decka vi.

Så nykter var Isolina haha


Isolina mådde verkligen inte bra idag haha fy fan. Hon gjorde vid naglarna sen åkte vi på vars ett håll. Jag åkte hem gjorde vid migg för att jag trodde att jag och Rasmus skulle på Skruvens student. MEn vi fick inte tag i honom och vi visste inte tillräckligt mycket. SÅ nu sitter jag här helt vidgjorde och luffar medan Rasmus är på en annan student, KUL :(

Man säger "följ drömmen inte strömmen"
Du är min dröm

Student idag

SKa på Sanjas student idag, men missade när hon gick ut på skolan. Blir så lack på mig själv, jag som har kämpat hela dagen. Nu sitter jag här och väntar på besked att åka hem till henne och fira henne :)..

Igår var jag på Tobbes student och det var mycket trevligt :)..

IDAG vaknade jag bredvid Ralleballe sedan körde jag honom till stan sedan åkte jag och Isolina hem till henne så gjorde hon vid sig och så. Hennes mamma ska försöka fixa så att jag kan massera personalen på hennes jobb, jag är jätteglad för det :D..

Vi körde runt i malmö. Efter kanske en timme eller två blev vi helt störda och flippade ut totalt. Vi körde till limhamn och handla mjukglass sedan flippa vi ut helt. Ja jag kan inte förklara haha helt sjukt var det hahaha :D..

Nu tänkte jag lägga in lite bilder jag har glömt att lägga in :D


När jag tog körkort bjöd Rasmus mig på middag :) sjukt mydigt <3



Sjukt mysigt :D


RSS 2.0