"Det är bättre att ha förlorat det vackra än att aldrig ha haft"

Idag har varit en relativt bra dag faktiskt för min del :D
Den började med en redovisning i Engelska, när jag kom till skolan och skulle skriva ut det jag skulle säga funkade inte maskinen men det är ju så typiskt. Men deppa inte för det fö det löser sig till slut haha. En lärare hjälpte mig så ja fick ut mitt material och så gick ja in på lektionen, lyssna på de andra och började bli riktigt nervös. Mina kära vänner gjorde bra ifrån sig och det ville även jag göra. Jag var grymt nervös men när ja kom fram kändes det lugnt om man jämför med redovisningen igår vilket är helt sjukt för nu skulle jag prata på engelska. Ja tog mig igenom det och jag är så stolt över mig själv :D.. Engelska är mitt absolut svagaste ämne så ..

Sista lektionen hade vi idrott och idag skulle vi ha Ki-Box med en instruktör från friskis. Det var riktigt jobbigt men riktigt roligt. Jag var med Louise och bara det säger hur det gick för oss två men vi kämpade med lite skratt där emellan. Instruktören bara skratta när han gick förbi oss, så bra var vi.
Vi trissade varandra som fan hela tiden "KOM IGEN LOUISE, JOBBA NU FÖR FAN, DU KLARAR DET" Louise titta på mig med värsta killerblicken och slog för livet, efter typ tre slag dog vi av skratt för vi är inte de allvarliga typerna direkt med den attityden.. BALL SOM FAN säger jag bara, men man måste vara med om det för det är så mycket roligare i verkligheten.

När jag kom hem åt jag och sen somna jag sen åt jag lite till.. Haha Patti "Tjockamollan" själv! JAG KAN INTE SLUTA ÄTA eller ta tag i mitt liv. Jag får ångest för att ja inte tar tag i mitt liv. Okej jag ska sätta mål nu för mitt liv:

0.INDIEEEEEN svårt mål men ska göra allt för att få resan :D
1. Äta bra, träna och därmed Gå ner i vikt iallafall minska mina mått.
2. Körkort
3.Få riktigt bra närvaro i skolan, göra alla prov och läxor (= bra betyg)
4. Bli en bra flickvän.
6. Skaffa mig ett Sommarjobb + helgjobb
7. Spara pengar till resa

Oj det blev många mål helt plötsligt, men ska fan börja kämpa lite nu. Tänkte säga vilket ja ska kämpa med mest men alla målen är lika viktiga och alla måste jag börja med nu vilket blir ganska svårt. Gå ner i vikt är nog det ja tänker på mest men ändå äter jag skit och tränar inte som ja borde. Körkortet håller jag på med för fullt även skolan, idag försökte ja få tag i något sommarjobb men det är inte så lätt. Bli en bra flickvän, kan jag bara bli med hjälpen tillbaka :D så det ska jag nog kunna fixa. Spara pengar är det svåraste eftersom att jag endast har mitt studiebidrag och har träningskort på sats som kostar mig 300kr i månaden plus att jag har lite saker att betala av till min egen sparade kassa som ja måste fylla på med 500kr igen som ja köpte klänningen för.

Jag har ingen aning om hur ja ska planera upp detta. Vikten kan jag ju tänka på hela tiden men skapa mer tid till träning, men det är svårt när man håller på med körkortet, fotbollen och skolan. Fotboll är träning men inte den träning jag är ute efter, jag vill träna pass och gym på SATS. Ja men va fan de t fixar sig. Sparar så mycket jag kan i månaden. Amen det ska nog gå bra (hoppas jag)
Jag måste sriöst ta tag i allt nu för det börjar gå utför!!!


             

                                         Snart sommar då vill jag inte gå och skämmas!!

                     
 


Vilken dag..

                                             

                                              Vilken dag det har varit idag, blandade känslor från min sida..

Jag kom försent till skolan idag (igen) med ett dåligt humör. Kände mig så ledsen och minsta lilla skulle kunna få mig att gråta, kände mig så oerhört sårbar idag, ville bara att något bra skulle hända (men den turen har jag aldrig).. När jag kom til skolan hade vi mentorstid och där stod en av de yngre lärarna på skolan och berättade att två lärare varit i Indien och fått kontakt med en skola eller en klass jag vet inte riktigt men iallafall där det går toppelever och vi skulle göra något sammarbete med dem. 12 elever som fyllt 18 ska i november få åka till Indien och träffa denna klassen och lära dom lite om Sverige och annat, man kunde bland annat göra sitt projektarbete där.
Jag kunde inte förstå att hon stod där och sa detta, 12 st får åka, Jag kan bli en av dessa...
Ända sedan grundskolan har jag sett fram emot att få göra ett ritkigt stort projektarbete där jag vill göra något sådant men aldrig känt att det funnits möjlighet till det eftersom att resurserna är så små och begränsade. Vi började med projektarbete förra veckan så vi har inte några idéer klara än men jag Louise och Linnea vil göra något riktigt stort. Jag skulle göra allt för att få åka till Indien. Kan inte fatta att något jag verkligen har velat så länge nu är så nära, men varför skulle jag ha de turen ?! Åh jag kan inte förklara i ord hur mycket jag skulle kunna göra för detta, tanken på att jag antagligen är en av dem som inte får åka knäcker mig fan så gärna vill jag detta. Har alltid beundrat människor som gör sådana saker och nu finns chansen för mig med. Det är helt obegripligt innu, jag blev helt extalterad när jag fick reda på detta, jag överdriver tyvär inte!!
När jag vill något så mycket och det inte blir av blir jag så krossad.. Åh jag hoppas på det bästa nu. Tänk två veckor i Indien med 11 andra, träffa nya människor, nya traditioner, ny mat, levnadsstil allt, Ny kultur.. Fy faaaaaaan vad kul det skulle varit. Man ska skriva ett brev om varför det just skulle vara JAG som ska få åka. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag vill eller något så det kommer bli svårt känner jag, fan då:( ..

                               



Men det är väl så många som vill åka så klart, men dom kommer ju garanterat ta någon från min klass eftersom att det bara finns en hälsoproramsklass, tänk om det skulle kunna vara jag.. FY FAN säger jag bara..


Sedan övningskörde jag på skolan.. Kommer fan aldrig ta körkort känns det som nu iallafall! Men det är väl bara att kämpa vidare, efter lektionen hämta pappa mig och berättade då att han vill tatuera sig :D.. Rasmus styvpappa gör det gratis på de tio första (han har precis börjat) och pappa blir den tionde. Han ska tatuera mig och mina syskons första bokstav med tribal runt om på armen :D och jag ska göra en stjärna på handleden som har sin betydelse ..


Under dagarna har jag så sjukt mycket tankar som jag går så djupt in på. Bland annat om förhållanden, jag älskar att se par som verkligen tycker om varandra, de har det bra och de tittar på varandra som om den andre är den bästa som finns. Jag älskar den tanken och blir så glad för andras skull haha. Jag ser alltid killen som en överbeskyddare åt tjejen och hon känner sig trygg i hans sällskap, haha dessa löjliga tankar flödar i mitt huvud varje dag. Älskar att se par som har det bra och man kan verkligen se hur mycket de älskar varandra. Åh, vet inte hur jag ska förklara detta haha!

Andra tankar är på de som har ett mål om vad de vill bli eller vill göra med sitt liv. Jag vill också ha ett mål i livet. Jag har inget specifikt mål just nu. Jo ett kanske, att gå ut gymnasiet trots min skoltrötthet men det känner jag att det fixar jag :D vilket jag aldrig känt förut.. Men tänk de som har så höga visioner, de som vill bli något och kämpar för det.. Det är människor jag ser upp till, har man viljan och styrkan så är inget omöjligt!!

Fick höra ett grymt citat idag som tilltalade mig men kommer inte riktigt ihåg hur det lät men ska ta reda på det i  morgon, för det var ritkigt bra!


Helgen..

Nu har jag inte skrivit på hela helgen men ska ändå berätta vad jag gjort denna helg haha :)..
I fredags var det skola som valigt. Vi hatar verkligen våran etiklärare. Hon är helt körd i huvudet. Den lilla gruppen som ja sitter med i skolan, nej men dom jag är med (Lina, Linnea, Louise, Anneli och Johanna) är mest aktiva i klassen vad gäller muntligt på lektionerna. Dom flesta av oss har lämnat in exakt allt man ska lämna in och vi har fått grymt bra poäng på det provet vi haft. Vi ligger på VG för att vi inte är mutligt aktiva säger vår lärare.
Sist när jag, Lina, Louise och Linnea gjorde ett arbete var hon inte ens där när vi redovisa. Vi hade gjort allt hon sa att man skulle göra för högre betyg. Man skulle ha diskussioner i klassen och sånt. Vi intervjuade präster och allt för att få en så bra betyg som möjligt. Alla andra i klassen hade gjort arbeten som var mer som en Religionslektion när vi skulle skriva om de olika religionernas människosyn alltså hur man ser på t.ex. Homosexuella, liv efter döden och sånt.
Nu i fredags så tog Louise tag i det så att vi fyra pratade med läraren och hon klarade inte av det. Där är en i vår klass som sitter tyst som en mus men som har MVG i betyg då ville vi få reda på vad vi ska göra för att få ett MVG. Men hon säger till oss att det inte handlar om betyg, hon undrar varför vi bryr oss så mycket om betyget. Hon menade då att det viktiga är att vi lär oss att använda det vi lär oss på lektionen att det inte handlar om betyget. Vi blev så arga för det är betyget som är det vitkiga för oss, det är det vi kämpar för det är därför jag går i skolan och kämpar med det, annars hade jag kunnat komma till lektionerna och strunta i att kämpa med läxor och sånt för jag förstår ändå det!
Ja vi hade ett kortvarigt samtal med henne för hon klarade inte av det så hon sa till oss att hon inte hade tid mer haha. Fan vad jag hatar nästan alla våra lärare, vi har två bra lärare, inte mer!

Det var sista lektionen så man gick hem med en grym frustration men det gick över sedan. Jag tog det lugnt när ja kom hem sen fick jag ett sms av Ralleballe som fråga om han skulle hämta mig efter han jobbat (han sluta klockan 19.00) och det är klart att jag ville det. Gör allt för att träffa honom och jag blev grymt glad när det var han som frågade mig om vi skulle träffas.
Vi hade en riktigt mysig kväll, det kändes så skönt att få vara i hans armar när han håller om en igen efter alla oroligheter. Åh vad mysigt det var, något jag längtat efter så jävla mycket. Varför kan det inte vara så alltid liksom?!



                                


I går åkte jag till Entré vid tolv för att köpa bikinin och det var ju tur att jag köpte den igår istället för i fredags för igår hade dem 25% på alla kläder så jag tjänade 70 kr :).. Riktigt gullig är den, tycker jag iallafall. Sedan hem snabbt och min kära syster hämta mig på busshållsplatsen sedan iväg för match.
Matchen gick väl inte så bra för oss. Men jag tyckte att i första halvlek såg det helt okej ut men i andra var vi katastrofala faktiskt. Jag kände att för min egen del kom jag mer in i matchspelandet denna matchen. Efter att inte ha fått riktig matchträning på tre år så ska man väl komma tillbaka snart :).

Sedan övningskörde jag hem och det gick väldans bra faktiskt och när ja kom hem fick jag reda på att mamma och pappa skulle ha lite fest hemma och ha folk som sov över så det skulle vara bra om jag kunde sova borta. Så jag ringde rasmus och fråga om det gick bra att jag sov hos honom och det gjorde det. Rasmus slutade tio så jag åkte från festen här hemma till honom.
Rasmus spelade poker på internet typ hela kvällen så det var inte lika roligt eller mysigt igår haha men ja somnade emellanåt hihi..
Idag var vi iväg och bytte mina örhängen, Linnea, Dogge och hans kompis var även med (Rasmus lillasyster, hennes pojkvän och hans kompis), sedan skulle jag egentligen hem men följde med Rasmus hem istället eftersom att ha inte skulle vara med någon annan ikväll. Sedan hände en massa saker och nu sitter jag hemma själva.

Fy fan vad ledsen jag blev... Jag ville verkligen med!!



??


En sak till.. Jag är så jävla trött på att tjejer inte kan låta killar med flickvän vara!! Det är så jävla jobbigt, hatar det verkligen. Varför ska dom in och förstöra och göra förhållanden oroliga? bara låt killar med flickvänner vara!!!! Jag orkar inte bråka för att andra jävla tjejer ska komma emellan, det förstör så jävla mycket. Jag vill ha min pojkvän för mig själva.. Ska det vara så svårt att förstå? Ja fick kämpa för att få honom tillbaka och nu måste jag fortsätta kämpa känns det som för att andra ska in och blanda sig. Även om han sagt till mig att jag ska skita i alla andra för det är mig han vill ha o att han aldrig skulle sätta någon annan framför mig så är det ändå jobbigt. Man kan ju tänka så som så att det är mig han vill ha, mig han vill vara med så låt honom vara eller att jag kan vara lugn eftersom han valt mig framför dem :) men det går inte att undvika hur jobbigt det är när man ser att någon annan skrivit till honom.
Jag tror att det är många som håller med mig om detta... Det är fett jobbigt och förstör så mycket!

Vilken härlig dag..

Idag har varit en relativt härligt dag.. Hela morgonen var helt lugn, även om jag var påväg att bli försenad så var jag sjukt lugn :). Kom i skolan precis i tid. Vi hade världens sämsta lärare nu på morgonen. Hon är etiklärare men kan fan ingenting. Hon kan endast tillämpa sina etiska kunskaper när det gäller vården men inte i det vanliga livet, vanliga situationer haha. Förra veckan så frågade jag om vi kunde få tillbaka arbetena vi lämnade in innan jul vilket är mer än 3 månader sedan. Då dampa hon ritkigt mycket för att jag fråga om det. Sen när vi hade betygssamtal säger hon till mig "Du är inte ödmjuk Patricia du är så stickig" haha TACK SÅ JÄVLA MYCKET! Och eftersom att jag teoretiskt sätt ligger på VG så är det det jag ligger på, man märker hur hon verkligen inte vill ge mig något högt betyg men jaja..

Efter skolan gick jag, Lina, Linnea och Anneli till Entré. Och jag har hittat en bikini som jag verkligen vill ha, hur mycket ångest det än är så har jag ett mål nu: Att se okej ut i den bikinin :). Så jag ska nog åka och köpa den på lördag..

Nu ska jag snart äta för jag ska även snart träna klockan 18.00. Känner inte för det idag men måste man så måste man!!

                                                                    Igår fick jag hem klänningen jag beställt :)

                                            

Patti är helt slut idag..

Vilken lång dag detta har varit. Jag ligger i min säng med datorn i knäet och är helt slut i både muskler och hjärna.
Min dag började med att jag vaknade lite sen, var så sjukt trött. Jag gick in i duschen när jag var klar insåg jag att jag jag kommer bli försenad till engelskan och det kan man bara inte bli när man har en lärare som vi har. Han är den enda läraren som inte släpper in en tyvärr. Så jag fick fråga pappsen om han kunde köra och det kunde han, så grymt snällt av honom.

Skolan idag var lugn med lektioner. Engelska, en lång håltimme och sen idrott. På håltimmen gick vi till Entré en runda och kollade. Jag köpte den gulliga rosa T-shirten där det står "I (L) My Boryfriend" på Ginatricot. Sedan var vi inne på Cubus och jag hittade några riktigt fina bikinis, men det är lika deprimerande varje gång jag provar en bikini. Åh, vad jag hatar tanken på att bära en bikini i sommar.

Efter idrotten åkte jag och Johanna till körskolan för att plugga och Johanna skulle köra en lektion men hon kom in i teorii salen efter. Jag satt där i fyra timmar och klarade 3 delorov så nu har jag bara ett repetitions prov kvar och ett slutprov innan jag får göra teoriprovet på Vägverket. Min lärare sa förra veckan att han inte kunde boka någon uppkörning eller något eftersom att jag låg efter i teorin men nu ligger jag väldigt bra till så får hoppas att man får en bokning på måndag då jag har min nästa lektion :).

Kom hem vid halv sju, åt och sedan var det träning som gällde. När det gäller fotbollen så går ingenting bra känns det som. Allting är så jobbigt med fotbollen. Det känns inte riktigt rätt. Jag är en av de äldsta i laget och det får man känna av. Jag ger upp så lätt. Eftersom att jag har världens sämsta självförtroende har jag svårt att tro på mig själva och det gör det inte bättre att det känns som att ingen annan tror på mig heller i laget. Men jag måste ge det en chans.

Jag känner mig väldigt tom just nu och ensam. Förhållande är den bästa tanken jag vet. Två människor som älskar varandra, som är som ett lag, två mot alla andra. Två människor som vill varandra det bästa. Åh, vad jag älskar tanken!


Rasmus jag älskar dig

Söndag

Igår ringde alarmet på mobilen klockan 07.00 men jag är verkligen bäst på att snooza haha.
Skulle spela match klockan 10.00 i Landskrona och Patti var försenad som vanligt till samlingen, men det är så typiskt mig haha. Jag fick köra (övningsköra då) och när vi kom fram till samlingen hade alla åkt utom tränarna, lagom pinsamt att det alltid är jag som är sist. Hur som helst så körde jag till Landskrona och det gick riktigt bra faktiskt om man bortser från att vi körde runt i Landskrona som yra höns, men vi hitta till slut :D.

Martchen gick väldigt bra vi vann mot Wormo med 4-2 vilket är väldigt bra om man tänker på att dom kvalat upp till trean men förlorade. Så dom är ett topplag i division fyra. Vi har precis gått upp i fyran och hoppas på en plats i mitten av tabellen men efter denna match ser det riktigt bra ut. Så vem vet, vi kanske får en bättre placering änn vi förväntat oss.

Ska jag kommentera min egen insats så kan jag inte säga att den var så särskillt bra haha. Jag sprang upp och ner hela tiden men allt spel var på vänstersidan så det var lite tråkigt faktiskt. Men vi hade inte så många avbytare eftersom att alla var/blev skadade så jag var riktigt trött efter. Orkade inte ens köra hem haha.

När jag kom hem gick jag och duschade sedan satte jag mig i sängen  med badrocken och mös framför datorn och TV:n. Jag ringde Rasmus för vi skulle iväg men det blev dock aldrig av eftersom att han skulle hjälpa sin lillasysters pojkvän med något. Men vi bestämde att jag skulle komma till honom vid sjutiden och fram tills dess pluggade jag lite natur eftersom att jag hade prov på det idag. Sen gick jag och min syster Caroline till affären och jag pluggade på vägen hem, så duktig jag kan vara då :P.


Vilken nörd jag är haha



När jag kom till Ralleballe var han inte hemma, han var ute med Robin och Jessica men han kom inom kort. Vi kollade på "Wipe out" och fy fan vad roligt det är. Kan verkligen inte hålla mig för skratt, jag skrattar i princip i 60 minuter. Efter det var det "Sanningens öonblick". Så synd om tjejen som var uppe i 150 000kr och så sa lögndetektorn att hon ljög. Hon hade typ redan fått svara på de sjukaste sakerna och hennes förhållande till pojkvän och familj kommer nog inte bli densamma efter det programmet. Hon fick inte en krona, så synd om henne men ändå roligt. Efter alla hennes bekännelser gillade inte jag henne som person iallafall. Hon hade varit tillsammans med sin kille i tre år och hennes ex i sju år. Men man märkte direkt att hon fortfarande tycker om sitt ex. En fråga var om hon tänker på sitt ex när hon har sex med sin nuvarande pojkvän och där svarade hon "Ja". Så synd om hennes pojkvän, fy fan. En annan fråga var "Älskar du Erik (hennes nuvarande pojkvän)" där svarade hon "Nej" och dom har varit tillsammans i tre år. Hennes förklaring till det var att hon jämför med sitt förra förhållande. Haha SÅ synd om hennes pojkvän som verkade vara en bra människa men vem vet :P.

Sen mös jag och baby lite och jag somnade med alla mina kläder på, tog aldrig bort sminket och borstade aldrig tänderna, fy vad äkligt. Men vaknade mitt i natten och fixade allt men fortsatte att sova men sminket haha. Sov i älsklings armar hela natten, det är så mysigt och jag mår så bra när jag får göra det att det är obeskrivligt. Man känner sig som en prinsessa sin prins armar. Finns INGET mysigare än att vaknar upp i armarna på din älskade, åh vad jag älskar det.  Sen när jag skulle gå upp i morse för att göra vid mig höll Rasmus kvar mig, fyyyyy vad jag älskar allt som får en att känns sig som "the one" haha om ni förstår vad jag menar. Sånna småsaker blir jag överväldigad av, fjärilar i magen finns fortfarande hos mig :D.

Får typ aldrig träffa Rasmus mer, vi träffas högst en gång i veckan nuförtiden. Jag klarar inte det faktiskt, tycker om honom för mycket för att vara ifrån honom så länge sen träffa honom en dag i veckan, det är inte ens en dag utan en kväll i veckan. Usch nej, det är inte något för mig faktiskt, har för mycket kärlek inom mig :D.

Men jag älskar iallafall min pojkvän väldigt mycket och skulle kunna göra allt för honom om jag inte redan gör det. Jag kämpar och kämpar för allt som har med vårt förhållande att göra. Men ibland räcker man inte till även om man gjort allt man kan. Jag älskar att ha en pojkvän, att ha någon där som man kan älska och som älskar en tillbaka. Jag älskar att känna att jag tillhör någon och att jag är speciell för någon. Jag älskar verkligen kärleken, men eftersom att jag älskar den så mycket är det den som gör mest ont också. Nu blev det mycket med "älskar" men det är så sant. 
 

        Jag älskar dig Rasmus
 
                                           

Skaffat blogg :)

Nu kände jag att det var även dags för mig att skaffa en blogg så att jag kan skriva av mig lite. Men jag förstår inte mycket faktiskt ,men det lär man sig väl :).
Det är lördag och här sitter jag med min mamma och pappa och tittar på Robinson samtidigt som jag pratar med Sussie på msn haha. Det blir ännu en hemmakväll eftersom att jag inte känner för att gå ut idag, har match i morgon i Landskrona och vi ska samlas klockan 08.00 vilket är riktigt tidigt.
Jag ville dock träffa min älskling idag men det blev inte av eftersom att han är och träffar släktingar. Vi träffades en stund igår men har inte träffats på hela veckan. Det känns som en evighet faktiskt.

Jag är en människa som verligen är kär i kärleken. Kärlek är det bästa jag vet men också det som gör mest ont. Det kan vara så himla jobbigt emellanåt. Men fan vad kärleken är underbar när allt är bra. Skulle kunna göra allt för min kärlek :)

Igår var jag på tjejmiddag hos Nathalie. Jag skulle egentligen med ut med Amanda, Malin och Nathalie men ångra mig ganska snabbt haha. Men tjejmiddagen var sjukt trevlig, hade en lång diskussion med Freja och Lina. Tack så mycket för allt stöttande. Känns skönt att veta att det finns någon mer än jag som känner som jag gör och har det som jag har det.

Klockan är bara 21.58 och jag sitter här själv med mina föräldrar, det är ganska trevligt men finns roligare saker att göra. Har övningskört med pappa idag och det gick riktigt jävla bra. Sen när man kommer till körskolan är jag helt jävla spänd och gör helt mycket fel. Men så är det när man har världens prestationsångest :(. Hoppas på uppkörning snart faktiskt, har lektion på måndag så vi får se. Men nu ska jag titta på "Jag vet vad du gjorde förra lördagen "  både jag mamma och pappa är hungriga så nu ska vi tjockisar gå och äta något :D..

                                     
    


RSS 2.0