Ayia Napa :D

I natt åker vi till Cypern, Ayia Napa :D.. Fan vad skönt med värme haha. Har packat nu, fy vad skönt säger jag bara!..

Idag blir det att ta det lugnt och ladda inför resan, funderar på att vara uppe så länge jag kan och sedan sova mycket på flyget eftersom att jag hatar att flyga..


Shoppiiing <3

HAr varit och shoppat idag med min älskling och Caroline en riktig mysdag på tre personer :) Blev helt kär i skor som vanligt och köpte dom såklart ..

Det blir förhoppningsvis Åhus ikväll och stanna där sedan bär det av till Cypern på måndag morgon <3



Äntligen :D

Har äntligen kunnat lägga in bilderna från Sunny Beach :) Fy fan vad jag saknar alla där, trivdes fett bra och det gör jag inte hemma, SKÄGG haha..

Idag ska jag åka och fixa mina naglar, shoppa lite inför resan och sedan blir det väl att göra något med min älskling <3


Strandeeen

Jag har inte kunnat skriva på flera dagar.. Idag har jag varit med Anneli på stranden och nu sitter jag här med lilla Johanna. Ikväll blir det stranden sedan fest :) See yaaah!

Matlagning, Lillatorg och en Full pojke!

Pappa och jag lagade mat tillsammans sedan käka vi. Efter det stack jag hem och gjorde vid mig sedan åkte jag och Johanna till lillatorg och träffa louise och co. Härligt att träffa henne igen dom andra med såklart men står louise mycket närmre :)..

Fick prata mer om Bulgarien och jag tröttnar aldrig på att prata om det. Det var GALET kul! En människa i Bulgarien har ändrat mycket i mina tankar bara genom att vi umgicks, taaaaaaaack <3 Nu klarar jag av att stå upp i motvinden..

Prata nyss med en full Micke i telefon som tycker om att mobba skåningar, hmmm!! Men av alla i Sunny Beach så tog han mitt nummer och jag är skåning så det kan inte vara så mycket fel på oss :)


Var tvungen IGEN I LOVE SUNNY BEACH, Staff på Den Glade Viking <3



Att mysa betyder vad?

Ännu en mysdag på stranden :) Hade nyss en diskussion om begreppet mysa. För många betyder mysa mer sexuella ting men för mig är mysa, mysa haha. Nej men det är mysigt att kramas och pussas men det är även mysigt att umgås med sin pappa, stranden, laga mat och sedan käka tillsammans. Man gör ordets betydelse själv. Så misstolka aldrig mitt "Mys"..

Ikväll hoppas jag att det blir jag och johanna i sjöbo eller något eller vem vet om vi sticker ut ikväll och festar hehe man vet aldrig med oss :) I morgon blir det fett kul iallafall :)


Min stekare till far eller ENSAM PAPPA SÖÖÖKEEEER:




Jag vill ha Soool soool soool!

Neeej, jag gillar inte moln men solen tittar iallafall fram :) Idag blir det en mysdag med lilla Anneli sedan blir det Tacos ikväll som jag läääängtaaaat efter sååååå!!

Sedan får vi se vad som händer ikväll ju :) Ikväll kanske man träffar någon söt liten sak? vem vet :D


Singel eller Förhållande?

Jag sitter här själv och tittar runt på både gamla och nya bilder. Föränringen man har gjort på bara några månader är ofattbar. Jag mår så bra och livet är härligt men så är det så klart något som fattas och något som man inte trivs med. Jag har en sak kvar att fixa men jag har några månader på mig så det ska väl gå hoppas jag sedan då jävlar 22 Nov<3..

En annan sak som finns i mina tankar ständigt är killar och kärlek men det är jag nog inte ensam om ellerhur Johanna :). 3 underbara veckor med dig och alla andra har fått mig att känna att jag klarar mig själv. Men saknaden efter någon att älska finns hela tiden..




Braaa daaag!

Har varit hos min morbror i hans trädgård och tagit det lugnt idag. Jag får ingen j*vla färg juuu! äsch, i morgon blir det stranden med lilla Anneli som jag inte träffat på en månad så vi lär väl ha en del att snacka om med tanke på vilken snuskfia hon är hahah, nej..

Har även träffat tjejen som ska få hem lilla Theo på onsdag och måste bara säga vilken underbar människa. En människa som varit med om mycket svårt men som nu genom sin lille valp ska få tillbaka all lycka i livet. Jag önskar dig all lycka med vår allas lille Theo!

Ikväll blir det myspys med familj och kanske träffa någon sötnos, man vet aldrig :)

Fick se mitt studentfoto häromdagen:


Musiken i Bulgarien <3

Godmoooorgooon, blev väckt av ett sms, Tack Tack !!
Sitter och käkar frukost med min älskade lillasyster Jessica och lyssnar på härlig musik som drogades i Bulgarien. Fan vilka bra DJ:s det finns där. Musiken är helt klockren, Malmös Dj:s är ingenting jämfört med dom där. UTOPIA heter Dj skolan där och dom är asgrymma. Saknar musiken gryyyymt!

IDag är inte vädret som jag önska, vad händer, tog vi med oss vädret från Bulgarien till Sverige? TRÅKIGT!!!! Får se om där är någon liten flicka som vill hitta på något idag.

Vill verkligen till Båstad i helgen, och det ska jag med hoppas jag :D..


Halsband jag köpte i Bulgarien :)









Love it :D


Det bästa jag gjort i mitt liiiiiiv!



Mitt livs resa har bara börjat.. Har nu varit i Bulgarien i tre veckor. Var först turist i en vecka med Johanna, det blev Den glade viking varje dag och det kändes som att alla där älska oss och två dagar innan vi skulle hem erbjöd dom oss jobb där.

Efter mycket funderingar tacka vi ja och stanna kvar. Vi jobba där i två veckor och var sedan tvugna att åka hem eftersom att JOhanna var tvungen att åka hem och jobba i Sverige.

Det har varit de tre bästa veckorna i mitt liv. Har träffat så mycket människor som jag bara älskar att umgås med. Man blev en del av en stor grupp. Jag kände trygghet, gemenskap och accepterad. Jag har lärt mig mycket om mig själv, trodde aldrig att jag kunde prata så mycket engelska, att jag kunde ta hand om mig själv i ett främmande land och så vidare.

Om två veckor blir det cypern och i helgen blir det förhoppningsvis Båstad. Min kamera blev stulen så jag har inte bilder somjag skulle vela men har på min mobil ska bara hitta sladden :D


RSS 2.0