Blandade känslor

Vilken dag, vilken vecka.. Har gått super hela veckan. FIck reda på att det blev MVG i svenska B, har haft kompletering för MVG i samhällskunskap och blev klad med projektarbetet och idag redovisa jag det och det gick super.

Har varit en känslosam dag idag, har äntligen blivit klar i skolan med allt. När jag skulle prata om migg projektarbete förklara jag allt för både åhörarna och mig själv och jag är så stolt för vad jag har presterat detta sista år. Utvecklingen går inte att beskriva så det har varit en stor dag idag.

Trots att jag är så glad kommer tårarna, jag vet inte men det känns fortfarande som att det är något som fattas :(


Riktigt bra kvääällll!

OKej, jag gick i princip ut själv igår hahaha.. Nej, men kom på halv elva att jag ville med ut när dom fråga om jag ville med. Så jag gick ut med några trevliga pojkar och hade fan den roligaste kvällen på väldigt länge så TACK för det :D..


SLAAAGT

SLAGT IKVÄLL :D


Myspys

Har nyss ätit frukost med min syster och snart ska vi till pappsen och JEssica och gå en runda och mysa lite. När jag vakna kände jag bara att jag måste göra något för sen blir det en hel del plugg tråkigt nog.

Igår var vi i Lund och gick omkring men kom hem ganska tidigt och hade myspys hemma. Gud vad jag gillar mys haha, allt härligt är myspys :D

Nej, nu jävlar som man säger!!!


Åh..

Vilken dag det varit, en riktig sommardag !!! Och vad har jag gjort, jo jag har suttit och pluggat, ÅNGEST!
Shit vad jag känner att jag är trött på allt idag, går med en jobbig känsla i kroppen av oro över en del saker. Skolan, vad jag ska göra efter skolan, mitt utseende (kroppen) sen har vi sen sista lilla saker som tär på mig innu.Jag har kommit över det en heeel del men det finns absolut något kvar och det är saknaden, usch..




God morgon

USch en ny dag i skolan, snart slut ändå har jag så mycket kvar att göra i skolan. Käkar frukost nu sen ska jag iväg och ha danska första lektionen med en mongo lärare. Sen blir det hem och plugga för hela slanten tyvärr..


Superdag

Vilket underbart väder det är idag :). I skolan hade vi dietik första lektionen då vi blev indelade i grupper om tre. Vi fick 200 kr att handla för så skulle vi göra en lunch/mellanmål till 10 personer. Min grupp gjorde pasta blandat med pesto och tonfisk för jag ÄLSKAR verkligen det sedan gjorde vi sallad bredvid.

Sen stack vi till pildammarna och hade aktiviteter, en trevlig och mysig dag med klassen:



Nu ska jag plugga, ovanligt! :(


Härlig dag

FInt väder och härlig dag. Försöker plugga men går fan inte så bra haha. HAr pratat mycet om tiden fram till studenten i skolan idag och planerat, ser verkligen fram emot det :D Nu ska jag och Carro iväg och träna :)

Bilder från lördags :)




BÄSTA DAGARNA PÅ LÄNGE <3

Vilka dagar det varit. Jag som skulle plugga, istället har jag legat hemma med Johanna och mått som vi förtjänat. I torsdags satt vi först hemma hos mig några stycken och förfesta, sedan drog vi vidare till båten. När vi kom hem åt vi lite "nattamat" med min lillasyster. Det roligaste under hela kvällen var när vi kom hem:


Det sjuka var att vi satt och asgarva åt att det läckt ut något från kylen:








Igår körde vi till Anneli och snacka en stund under en promenad.



Sedan Fick vi sms om att det var förfest så vi bestämde oss alla tre för att sticka dit. Jag och johanna skulle absolut inte dricka för vi var grymt bakis men det blev inte som vi tänkt oss och det är jag glad för. Kvällen var helt underbart rolig. Tack alla ni, ni är bara så bäääst <3

(Johannas outfit haha)





KIPPIS (SKÅL)

SÖTNOOOSSAAAAR









Hahaha OMG Linus

Johanna, vår första pussebild haha ;)

Pusskalas :P












Sedan stack vi till Chilli och hade en SUPER kväll <3

JOHANNA JAG ÄLSKAR DIG <3


VILKEN DAG, JAG ÄR KÄR haha


Kolla på människan, så sjuuuuukt het!!!

Idag var man ledig och så var vi på Jägresro där det var trav, tivoli och uppträdande. Jessica ÄLSKAR Eric Saade så vi var där lagom till hans uppträde. Jag prata med honom och var sjukt lycklig haha. Han är bara så sjuuukt snygg man smälter ju haha, lucky Molly ;)..











Ikväll blir det båten med min älskling ;)


jahapp

Var igår och blev sminkad av en tjej som heter Adelina. Det blev grymt fint, dock finare i verkligheten än på bild. Ska få bilder av henne som hon tog lite snabbt sen



Idag hade vi tre lektioner. Fick reda på vad jag fick på två av mina prov och ett arbete och det gick SUPER :D.

I fredags var jag och johanna och hade det trevligt i en husvagn haha. här är bild från detta:



Jag ska träna om en liten stund. Min syster följer dock inte med mig. Hon är inte som hon bruka vara och det är tråkigt. Man saknar sin riktigt syster. Jag kan inte göra så mycket, kan inte säga så mycket för hon har slutat att lyssna på mig nu.

Måååndaaaag

Jag har inte gjort mycket idag, skulla ha pluggat men har inte gjort det hehe. Var ute och fota min syster och hennes kompis Elena till deras projekt i skolan som är Kärlek, de skulle göra ett fotokollage om vänskap så här blev det :



 




















nu ska vi nanna. lägger in fler i morgon :)

Så här är det..


Oj oj oj, vilken kväll det var igår.. Helt sjuk var den. Den börja trevlig och sluta i KAOS!!

Jag låter folket beté sig som de alltid gjort dock ser man det sjuka i det nu när man kommit upp i ålder. Jag har blivit den jag är idag mycket tack vare att jag alltid haft mina egna värderingar och gränser. Idag vet jag hur jag vill vara och inte, ser därför ner på dem som beter sig som svin.

Jag har haft mycket upp och nedgångar de senaste åren men allting kommer i ett resultat nu för nu känner jag att jag har en tid framför mig där de hinder jag haft innan inte kommer stå i min väg längre. Det handlar om människor, det handlar om ångestproblem, det handlar om utbildining och framförallt rädslor.

Alla dessa saker har jag inte blivit av med och vissa av dom vill jag inte heller bli av med. Men man håller de på avstånd numera, lagom räcker. Jag lyssnar mer till mig själv och jag känner själv hur jag utvecklas till det bättre hela tiden.









Fredag som fan

Kort och härlig dag i skolan. Nu ska jag se film med min syster så får vi se vad som händer ikväll.. Förslag?


Wiiiee..


(en gammal bild)

Nu har vi varit på två visningar. Det ena huset var för litet och det andra var verkligen fint. Dock gillar ju inte jag läget eftersom att det är ganska off men huset var riktigt fint faktiskt.

Vi åkte sedan till media markt och titta på digitalkamera som jag ska köpa, hoppas bara att den är så bra som det påstås :). Nu ska jag se om jag kan få ner något på mitt tal som jag ska hålla på tisdag i Svenska B medan mamma och Per grillar.

HÄRLIG HELG <3


<3<3<3

Vilken härlig helg det har varit. En underbar valborg tack för den :D en myskväll igår och en fin vårdag idag <3


RSS 2.0