Helgen

I fredags satt vi och förfesta hos mig sedan bar det av till slagt. Det var en trevlig kväll med ett trevligt avslut ;)

Igår var jag och Johanna hos Mollan på fest. Jag och johanna var ganska döda sedan fredagen så vi satt mest ner och pratade och hade det trevligt. Idag ska jag provaträna i Hyllie och jag håller tummarna för att det ska gå bra. Det är 10 månader sedan jag spela fotboll sist :O..

Usch är så trött idag.. Nej nu ska jag städa, mamma och Per kommer hem snart :O


Fördel att vara snäll eller inte?

Har nyss tittat på AndraAvenyn :P Ja, jag gillar det (H)..

Måste gå och lägga mig snart eftersom att imorgon kommer bli en lång dag med en massa behandlingar..

En sak bara.. Det är så himla oförståeligt hur en månniska kan vara så okänslig.. Blir bara arg och ledsen av att tänka på det..

MAn tror att det ska vara en fördel att vara snäll. Men som jag ser det så har det nästan aldrig varit en fördel. Jag är alltid snäll och därför är det alltid jag som blir överkörd. Men man borde vinna på det i längden? Ja, jag får väl hoppas på att den dagen kommer till mig med då jag kan få tillbaka en hel del :)

GODNATT :D

HOGAN<3

Jag älskar att sitta och titta på MTV. Något jag gillar, nej älskar är HOGAN KNOWS BEST och hans dotters BROOK KNOWZ BEST. Dom är klockrena!!!

Han är en överbeskyddande pappa men det är så jävla gulligt. Jag älskar att titta på när pojkvännen eller pappan bryr sig så mycket om flickvän eller sin dotter. Det är något jag beundrar sjukt mycket!

Han är min hjälte :D


SNÖ?:O

Oj, vilket galet väder det är igen. Tråkigt, jag som trodde att det snart skulle försvinna!

Johanna sov hos mig inatt :) men hon gick nyss. Jag gillar att ligga hemma och ta det lugnt. Idag har vi varit lediga, sjukt nice. dock har jag varit hemma Måndag och tisdag med eftersom att jag fått urinvägsinfektion. Hatar det verkligen och idag är dte värre. Mamma och Per är och hämtar min pencillin nu så hoppas att det blir bättre.

Imorgon börjar praktiken. Hoppas bara att jag klarar att stå och göra behandlingar :O
Just nu vill jag bara gå och träna. men tror inte dte kommer gå så bra med tanke på att när jag står och sitter är det som jobbigast..

Nej, nu ska jag gå och käka litta :D

Så här såg det ut igår med skinande sol

och så här idag ?:O

2008

Tog nyss fram min hårddisk och tittar på bilder från 2008 .. hahhaha så kuuuuuul!

Vi skulle på en liten klassresa och fick reda på att vi skulle till Grottbyn. Men ingen sa att vi skulle bo som bävrar inuti en backe hahahaha...

Paddlar tjejernaa

Mina tjejer <3

Sedan var jag så grymt envis om att jag ville paddla med mina två tuffa lärare. Hur gick det? HAHA VI tävla mot anneli och dom sen kom vi lite när och helt plötsligt är vår kanot upp och ned. hahahah jag fick sån panik att jag glömde bort att simma, så min lärare fick hålla upp mig.. HAHAHA jag hade också vanligakläder på mig men hann tydligen ta av dom innan fotot togs :P

min älskade mentor och jag.. haha han är bara bäst!

Grillmästarna :D

Marshmellow på kvällen, MYYYSPYYYS

VI var och åkte skridskor. då lina sa att jag var lika bred som henne när hon har jacka på sig (vinterjacka) hahaha
7

Nej nu ska jagh fortsätta titta.. har hela 2009 kvar att titta på :D


Byt riktning nu

Ligger i min systers säng just nu. Vilken fin dag det är. Klarblå himmel med en starkt lysande sol och ganska vit mark. Detta ger en liten vårkänsla men även en känsla av glädje, hopp och lycka :)..

Just nu tänker jag på när man var barn och man visste knappt vad problem var.. Tänk så skönt det skulle vara. Just nu känns det som att problem är det enda som existerar. Men det är väl bara en period jag har just nu, så det är väl ganska så förståeligt.

Jag vill att förändringar ska ske. Men då vill jag att det ska ske snabbt med ett snabbt resultat.. Det är det som är problemet. Varför ska det vara så svårt att hitta motivationen? Det är en bra fråga. VAd får folk att avstå från att göra saker som de egentligen vill. SOm att gå ned i vikt.. Folk (inklusive jag) vill gå ner i vikt men hittar inte motivationen. Hur får man motivationen? Hmm.. det är ganska svårt. Låter simplare än vad det är som vanligt..

Jag är så trött på att sitta och deppa och tycka synd om mig själv. Allt är mitt eget fel. Det är jag själv som kan välja mina vägar.. Just nu är jag inne på helt fel väg så det är väl dags att byta riktning..


Jahapp

Har fått j*vla urinvägsinfektion så toaletten är min bästa vän nu hahaha.. Var iväg och massera killarna i Klagshamn idag, det var väldigt längesedan sist :P.. Kändes som att man precis lärt känna dom riktigt och nu har många slutat och nya har börjat men det ska väl gå bra i år igen..

Jag har sjuuuuukaste provet i morgon och jag tänkte börja plugga nu iallafall.. seeee yah

Ojoj, längeee

Det är 1 månad sedan du och jag inte var vi längre och det är exakt 3 år sedan du och jag BLEV vi.. Ganska sjukt. Det är verkligen 3 år sedan...


Har varit ensam i en månad nu och det känns...

Igår var jag först på någon fest vid Bellevue och sedan stack jag till en fest i Vellinge så det var lite körande igår.

Idag har det gått en månad sedan mitt hjärta krossades. Kan inte förstå att det gått så lång tid redan eftersom att det känns som igår. Det suger riktigt mycket kan jag säga.. Facebook och sånt gör det inte bättre och det är så svårt att låta bli att gå in och titta. Dock är det som ett knivhugg i bröstet att läsa..

Hur kan något vara så fint och underbart bli till det mest hjärtekrossande och hemskt jobbigt.. Sedan alla bilder där allting är som förr, där har ingenitng förändrats. Dom kan man aldrig få nog av att kolla på. Då är man i en annan värld för en stund och den varma känslan kommer tillbaka..

Oj, vad jag låter tråkig och jobbig just nu.. Men det är inte lätt. När jag tycker om någon tycker jag om person av hela mitt hjärta. Just nu känns det som om mitt hjärta är i tusen bitar, vet inte riktigt vad jag vill..


Facebook, gör allt jobbigare

Usch, facebook och allt sånt där skit gör allt så mycket jobbigare..
Trodde inte att man kunde gå vidare så snabbt efter sån kärlek. Eller så var det inte så som jag trodde..

MYSDAG

Det var en trevlig kväll igår. Först kom Lina, Carro och Lollo och var med mig och Linnea när vi förfesta. Dom skulle egentligen med ut men dom backa ur ;). Sedan åkte vi till Båten, dock gick vi ganska snabbt därifrån till Crown och var där hela kvällen. Ja, jag mår som jag förtjänar idag kan jag säga.

Johanna hämta mig och så hade vi cirka 2 timmars mys i den lille blåe. Vi åkte till höllviken och "myste" lite :).. åh så fin dag det varit. Mår jättebra i mig själv idag om man bortser från bakfyllan men som inte är så farlig längre. Tänkte dela med mig av vår extremt mysiga dag :)

Lägger även in lite bilder från mobilen som jag inte orkar lägga in innan ;)


Här gick vi :) iiiiiisssss..

Solen titta fram rejält en liten stund :)

Fick träffa min älskling igen :)

VI FÖRALLTID <3

Myyyyyyyyyyyyyyyyys




Nu lägger jag in lite andra bilder från mobilen :)




Johanna, våra älskade naturella cheeseburgare med sallad :D MUMS

Våran första mysrunda som ledde till Limhamn, såååå myyysiiiigt <3

Fråga inte varför haha.. Men tyckte solen var så mysig man fick sån sommarkänsla :)

Utsiktsplatsen :)


Måste gååå nu :) får se vad som händer ikväll. förslag?


F*CK honom!

OKej, detta har varit en underlig dag.

Inatt drömde jag en massa saker bland annat att jag vann en bil, Gissa om jag blev glad :D:D.. Sedan drömde jag en massa jag inte borde drömma om så jag var väldigt glad när jag vakna (Och neeej, ingen sexdröm Johanna, haha) Så jag vakna och hade en vinnande känsla. Sedan ställde jag mig upp och titta i spegeln då mådde jag inte lika bra längre..

Vi hade idrott första lektionen vilket var väldigt roligt. Sedan till arbetsmiljön som är så fruktansvärd tråkig. HAn kan vara den drygaste läraren jag någonsin haft. Men, jag och Lina ligger bra till hos honom så det är bara att lodsas att man lyssnar och bryr sig.

Pratade sedan med min mentor om denna konstiga lärare jag har som absolut inte vill sätta MVG på mig. Ändå har jag fått stjärnor av honom på lektionen vilket han inte någon gång gett någon annan men mig har han gett det två gånger. Sedan har jag fått förklara för klassen när dom inte förstått honom och så. Han vill hitta stjäl till att inte sätta MVG. Han klagade på min muntliga aktivitet att jag skulle höja den åså fråga jag honom "Hur kan man öka muntligt när man får stjärnor och får förklara för klassen när dom inte förstår honom" han visste inte riktigt vad han skulle säga. Men han börja beté sig som ett svin mot mig. SÅ jag sa "Du e heeeeelt" sen blev jag tyst och gick. Därefter har han gått till min mentor och snackat en massa skit. FUCK Honom!

Var bara tvungen att ventilera mig lite, men är det inte fel?
Min mentor vill nu att jag ska titta på betygskkriterierna och göra vad som krävs för MVG, usch säger jag bara.

Sedan hade vi prov i massage och det gick ju väldigt bra, ALLA RÄTT (H) Sedan heeeeem, mormor hämta mig (K).

Nu ska jag iväg och träna så blir det utgång ikväll, och det ser jag verkligen fram emot :D

Förresten, vi hämta hem två hundar från Tyskland förra helgen här är bilder på dessa:


Drömmarna tar över nätterna

Idag har vi studiedag, riktigt skönt. Imorgon är en lugn dag då vi slutar redan klockan 12 :).. Kan inte sova som jag vill på nätterna, Drömmarna tar över!

Idag ska jag till stan med Linafina när hon vaknat :) sen blir det väl plugg i eftermiddag, tyvärr.. Hoppas på en härlig och rolig helg nu.

Love is a battlefield

Hur kommer man över, och inte mår dåligt av tanken på att den man älskat en längre tid ska träffa andra tjejer nu, skriver till andra och så vidare.. Jag klarar inte av tanken, så är det bara. Varje gång jag läser eller ser något sviker varenda muskel en i kroppen och det känns i hela bröstet.

Hur jobbigt vi än haft det i vårt förhållande så var det ändå magiskt och det kan ingen säga något annat om. Det är som jag sa innan, vi var något speciellt tillsammans.

Det är jobbigt när hjärnan säger en sak och hjärtat en annan. Det hjärtat säger är inget jag kan styra eller hjälpa. Men det är säkert att hjärtat styr mig åt ett håll!

Det är som många säger att "Love is a battlefield".. Och det hatar jag!. Jag vill kunna bara vara och njuta. Det fick jag i Bulgarien, där fanns ingen annan och mobilerna fungera inte. Då kunde jag bara vara och hade ingen konkurrens haha. SKÖNT, säger jag. Det är jobbigt att kärlek ska vara som ett spel och man ska spela sina kort rätt. Kan man inte bara tycka om varandra utan att behöva tänka en massa. Känns som att jag aldrig släppt ned "garden" eller vad det heter..

Jag älskar att titta på kärleksfilmer. Det är som att man är i en annan värld under tiden och därför älskar jag dem. Skönt att komma bort från verkligheten för en stund. Dock påminner de mig om en hel del, både gott och ont..


Boka NU!..

Telefonen ringer i ett nu i skolan för bokningar. Gör som många andra och boka en behandling på vår skola. Det är vi elever som utför behandlingarna. Vi har hållt på och lära oss detta nu i en termin och massage har många av oss hållt på med i snart 3 år. Ta nu chansen att unna dig något du förtjänar till löjligt låga priser.

Elevbehandlingar v.4-7 2010
Rönnens gymnasium
Rönblomsgatan 6
Ingång E

Behandlingar som vi erbjuder:
1.Handkur 50kr 30min (peeling, massage, inpckning/mask, mjukgörande kräm)
2.Massage 100kr 30min
3.Ansiktsbehandling (SPA) 100kr 45min (rengör, peeling, massage, mask, sen dagkräm och ögonkräm)
4.Fot-benbehandling 75kr 45min (för er med svullna ben, en avkylande behandling med massage)
5.Kroppspeeling 100kr 30min(helkropps behandling, peeling, skrubb, bodylotion)
6.Aromainpackning 120kr 60min(helkropps, peeling, massage, mask, bodylotion)

Bokas från v.3 på nummer: 0766-343052 mellan klockan 10.00-15.00 måndag till fredag
 
Vi utrför behandlingarna mellan 09.00 och 16.00 alla vardagar mellan v.4 till v.7

Vill du att någon speciell ska utföra behandlingen så är det bara att önska det när du bokar!


Nu får detta fan få ett sluuuuut

Jag är så trött på att gå och må såhär nu. Ja, jag vet att det kommer bli bättre om ett tag men det har redan gått 3 jävla veckor. Det är som någon sa till mig "Det kan vara en risk att längta efter något en längre tid då man missar allt annat".. Det är säkert helt sant, men just nu känns allt bara, blääää!

Nääääää, nu är det fan slut på detta skitet...


GRATTIS TJOCKEFISEN

Min söta lilla Tjockefis fyller 6 år idag :)


Vilken härlig helg..

Har varit med Johanna hela helgen (som vanligt :D) men jag älskar att vara med min tjockis. I fredags var vi på Crown och det var riktigt roligt. Vi gör som vanligt, dricker inget kör dit, har trevligt, dansar som fan sedan kör vi hem. Sjuuuukt skönt. Dock tycker folk att vi är löjliga som inte dricker, men det bryr vi oss absolut inte om. För vi kan ha riktigt kul utan sprit med, TESTA :D

Igår fixa jag lite saker och hade en OTROLIGT mysig stund i jacuzzin;). Sedan åkte jag hem och då var Johanna hos mig sedan kom min kusin, Robin, Kalle och Andreas hem till mig för att åka med oss till festen. Skulle egentligen dricka igår men kände att jag var glad nog för att skippa drickan och köra istället..


Förresten min systers blogg är : http://kkissekatten.blogg.se/ (någon som undra)

Kärlek kan vara hårt ibland men det är ändå det finaste som finns...


HAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. SItter och tittar på min systers blogg och hitta denna HAHAHAHA


Rensning :D

Har rensat rummet och garderoberna idag.. Känns lagom skönt faktiskt, känns som en ny start nu. Nej nu är det nytt år och då är det nya tag som gäller. Snart studenten så har en del att stå i med dessutom.

Hoppas på en bokning utav resa snart också :)


"Ni verkar ju fortfarande älska varandra"

Usch, det är skola i morgon dock är det helg sedan .. Jag ska hålla i idrottslektionen i morgon men har ingen aning om vad jag ska göra :O Förslag? Orkar inte ens tänka på skolan just nu. SKa ha sista dagen och bara ta det lugnt även om jag har en massa jag borde vara klar med innan skolan börjar. Men har man lov så har man!

Fick en kommentar "Ni verkar ju fortfarande älska varandra" Och det är sant, för jag tror inte man bara slutar älska någon så över en natt...

En dag...

kommer det att hända..


Jag älskar dig Rasmus

Allt är jobbigt just nu och det kommer det säkerligen vara ett tag framöver. Men jag vill att alla ska veta hur mycket jag älskar Rasmus oavsett vad. Känslor kan man inte styra över och mina starkaste känslor är för Rasmus. Vi har något speciellt som det inte går att sätta ord på. Vi har en dragningskraft till varandra som inte går att förklara, ett band som inte släpper.

Jag har gjort bokstavligen allt för denna människan. Vi har haft det mycket jobbigt många gånger kanske för många gånger men det har aldrig ändrat min kärlek till honom. Nu är det som de är och jag har försökt att påverka det men det är inte jag som bestämmer...

Det vi har och hade var konstigt, ibland förjävligt men ändå helt jävla fint och underbart på samma gång. Rasmus kommer alltid vara en del av mig. Jag har lärt mig enormt mycket under våra nästan 2½ år tillsammans och jag har många minnen. 

Vår kärlek är mystisk och det kan ingen säga något annat om, Trots allt jag och vi gått igenom älskar jag dig!


Här är lite av vår tid tillsammans..

Detta är en sak som bara du och jag förstår :)


Första Pusse- bilden haha :)

Cypern tillsammans..

Såå jävla gulligt gjort <3 oxå något bara du och jag förstår..

Stockholm..

Alla släktträffar.. ÄLSKAR DIN SLÄKT!

BULGARIEN <3



2 år 4 månader tillsammans <3


RSS 2.0