LILA VAIO :D

Jag har ingen dator så kan inte uppdatera MEN fick reda på igår att jag får köpa en bekants Vaio som är LILA :D för ett bra pris. Så idag ska jag äntligen få en egen dator som jag inte haft på 2 år och jag är såååå glad :)

Då kan jag uppdatera mer om vad som händer i mitt liv, speciellt nu när vi åker på bartenderutbildning :D

Vilken PANG kväll :D

Firade Anneli igår/idag som fyller 20år. Vi förfesta hos henne (jag körde så drack inte eftersom att jag ska jobba idag). Hemma hos Anneli spårade "jag har aldrig" ur lite och blev väldigt personligt haha men det var kul. Sedan stack vi till Hipp, har aldrig varit där en lördag när åldern är 25. Men F*N vad kul det var!! Rolig musik, mycket trevliga människor (finns alltid undantag) och så hade jag gott sällskap.

Johanna var bra på det igår och levde ut totalt. Det var riktigt härligt att se min lilla blyga "syster" släppa loss ordentligt. Hon fick dessutom ett antal drinkar och ett antal nummer hahaha.

Har sovit tre timmar nu ska jag till jobb :D

Bilden säger en hel del. Johanna sitter med tre glas, det kan förklara humöret ;'D
Kommer med fler bilder när jag slutat jobb <3


AAAJ, skada ögat :(

Igår (Fredag) spelade jag match, lite oväntat men ja dom hade inte tillräckligt med folk så jag fick hoppa in. När jag kom in på plan tog det inte lång tid förrän jag kom ensam mot målvakten som hade bollen och som av panik sköt iväg bollen stenhårt, jag skulle hindra det och fick då skottet rakt i ögat. Det gjorde inte så ont utan jag blev mer rädd, min första tanke vara att ögat hade blivit inskjutet hahaha sen att jag skulle bli blind hahaha. Men när jag öppna ögat kändes det som att jag tittat in i solen ett längre tag, såg en skugga en längre tid och ser den inu så det är lite jobbigt men annars är det nog bra är lite öm och så men..

Jag fortsätter med bilder från min senaste vecka ..




Linus lärde oss en ny snapsvisa som jag tyckte sög riktigt men ja, den kördes hela kvällen..






Vi stack en stund till Robins student med men har dessvärre inga bilder därifrån.

Dagen därpå blev det grillkväll med lite kubbspel hos Anneli som vi inte träffat på länge som har flyttat ut på landet haha ;)




Och så kom fredagen.. 4 studenter+ 4 utsparkar = OMÖJLIGT! Vi cyklade in till stan och cyklade mellan skolorna vi hann faktiskt med alla utsparkar. Vi var dessutom hemma hos 3 st så jag tyckte att det var ganska bra gjort av oss. Sen att kvällen sluta så sjukt som den kunde är en annan femma. Jag sov iallafall 40 min den natten sedan upp och ta sig hem för att jobba i 8 timmar. Jag var såååååå död på jobb kan jag ju berätta.








en trött josse som bara ville sova vid detta laget


Andra studenten på vår runda


tredje..


Och en fjärde, Natali var bra på det när hon sprang ut iallafall haha så söööt :D





Studenteeeer

Har varit mycket den senaste veckan, studenter, grillkväll, jobb och systers bal..
Har mycket glädjebilder som jag ska dela med mig :)


En lugn fest vi var på i Limhamn :

Och så kom min lille fis hem <3

Jag älskar dig <3

8 Juni Kalles student. Exakt ett år sedan jag tog studenten, även denna dag fick jag stå på ett flak :)

Fortsättning kommer ;)

 

 

 


STUDENTYRA

Fullt med studenter denna vecka..
Har haft fullt upp hela veckan, studenter och igår grillkväll. Idag blir det 4 viktiga studenter och det kommer bli stressigt och jobbigt men kul :)

Först jobb sedan hem och börja fixa sig och iväg. Första studenten springer ut redan 15.00.


Först Josse



Sedan Mollan



Isolina



Sist Natali


Tisdag

Idag blir det jobb sedan träffa Erika och fika i stan. Längesedan man träffa henne så det ska bli kul :)
Efter det måste vi till arbetsförmedlingen :( Till slut ska jag kolla i stan efter något att ha på på mig på studenterna :D

FIN DAG

Sjuuuuukt fint väder och jag jobbar mellan 09.00 och 17.00 lite smått trist. Men jag tjänar hellre pengar faktiskt så att jag kan ha en bra sommar haha :D

Igår stack jag Johanna och mina systrar till falsterbo och hade det mysigt, sola och bada. Köpte med oss en liten picknick och lekte en massa med Jessica. Skönt att ha min lilla krigare hemma igen ;)


På kvällen blev det grillning hos Rolle sedan "fest". Måste poängtera att jag fick på mig mina byxor som jag inte kunnat ha på väldigt länge haha *STOLT*


Snaaaart <3

Klockan är 02.20 och jag sitter och väntar på att min mormor ska komma hem och min lilla prinsessa :) Har saknat henne jättemycket, har ju inte haft någon att pussa på i två veckor, ingen som kommer med roliga kommentarer eller någon att shivas med. Sist hon kom hem från semester var hon jättebrun vilket jag tror att hon är nu med.

Hon har varit med mormor och Christer i Cypern i två veckor. Där har varit en del regn vilket det inte varit på 25 år tydligen så dom har haft lite otur. Men dom har säkert haft det hur bra som helst ändå.. Jag somnade ett tag men nu vakna jag igen och satte mig vid datorn och tänkte kolla runt lite för att fördriva tiden :)

Sist hon kom hem från Grekland:


Dans på Strand ;)

Idag har jag och Johanna inte gjort ett smack. Jag jobbade mellan 9.00 och 12.00. Har varit en grymt tråkig dag faktiskt. Har även en vän som dragit slutsatsen att jag skulle ha gått och snackat när det inte ens är jag som gjort det. Hon har inte ens pratat med mig om det utan bara raderat mig från facebook och svarar inte. Det sjukaste är att det inte är jag som sagt något så här står jag oskyldig och blir anklagad och har inte ens en chans att försvara mig eller chans att bevisa att det inte är jag som gått och snackat. Blir så jävla lack på sånt!

Äsch, sånt är bara tråkigt. I tisdags åkte jag, Johanna och min syster till stranden i Falsterbo. Dock var det alldeles för kallt för att vistas på stranden. Vi hade med min högtalare så vi satte igång den och dansa loss på stranden hahaha. Vi var dom enda där så det var nice, vi dansa oss varma :) Låter kanske lite sjukt men F*N vad kul det var. Hoppas att vi kan göra det igen till och med !


 









Här ser vi fan lesbiska ut men det är vi inte :)



Shopping

HAR ONT I MAGEN, känns som massa nålar i magen haha..

Idag har vi varit i stan för att hitta en balklänning till min syster och vi hitta den perfekta faktiskt. Hon kommer bli jättefin med styling, klänningen, skorna och smyckena :)

Jag shoppade lite själv med, behöver lite shorts och sådant så köpte tre par shorts (ska lämna tillbaka ett par), två linnen och en klänning. Är rätt så nöjd ..

Sedan har vi passat Bentley nu på kvällen och väntar nu på att Rolle ska komma hem börjar bli trötta juuu..

RSS 2.0