Helg, Skola

Varför bloggar jag?
Jag bloggar för att jag tycker att det är kul att skriva av sig. Men jag är inte så duktig på att göra det alltför ofta haha. Men att göra det lite så ibland är kul. Och som jag sagt innan så finns det så mycket man vill skriva men vissa saker är något man håller för sig själv.

Men iallafall så nu har vi börjat med projektarbete i skolan. Vi har tänkt att göra ett ganska stort projekt där vi kommer starta en blogg för att försöka nå så mycket människor som möjligt. Jag ska senare berätta mer om det när vi är hundra på att det blir av men det verkar ganska poitivt hittills. Lärarna tror på oss och det ger en bra med självförtroende :)..

Jag har varit med Rasmus hela helgen, vi har haft det hur mysigt som helst. I fredags var vi på kräftskiva med min släkt och i lördags var vi i Trelleborg på nån marknad, sedan åkte vi och handla gott för att åka hem till mig, titta på film och badaaaaa :D (vi var hemma själv). Sjuuukt mysig kväll :D..

Bilderna från Bulgarien håller jag på att lägga upp på Facebook. Ska försöka lägga in lite här med men jag är seg nu när skolan är igång igen.

Här är bild på när vi var och åt glass på Kanalkiosken i Höllviken/Ljunghusen




MYYYYYS






Jag håller på att lägga upp bilder på Facebook men f'n vad det ska ta lång tid och det funkar inte med jämna mellanrum :(. Sjuuuuukt jobbigt är det, men vilket tålamod jag haft. Har ändå lagt ut många bilder nu. Är nästan stolt ahahah...

Just nu sitter ja o lägger in bilder och väntar på att Rasmus ska höra av sig eftersom att ja ska hämta honom :). Han har varit på MFF matchen men jag har ingen aning om hur den gick och vem som vann haha. Nu ska ja försöka skriva här lite oftare för det är ett bra sätt att tänka igenom sin vardag och vad som komma skall :D.




Mysdag

Fint väder, härlig skoldag, träffa Rasmus och äta med honom efter skolan, Höllviken med mjukglass och till sist bubbelbad utomhus. Riktigt mysig dag om jag får säga det sjäälv. Jag har bilder men orkar inte lägga in dom nu så gör det i morgon är det tänkt :). I morgon blir det kort dag i skolan slutar redan 11.55 riktigt najs :D. Hoppas på stan därefter sedan blir det kräftskiva på kvällen :D

Nu äter Rasmus och min mamma så jag ska hålla dem sällskap sedan gå och lägga mig :D

GOOOODNAAATTTT

Onsdag

Då var det onsdag kväll, vilket innebär endast två dagar till i skolan sedan blir det lite vila :). Rasmus kom till mig i natt vid 02.00 tiden och jag blir ju så klart alltid lika glad. Jag älskar att sova tillsammans det är så mysigt och härligt, nackdelen är att det blir dubbelt så svårt att gå upp på morgonen eftersom att man har det så bra där i den varma famnen.

Det var väldigt kämåigt att sitta i skolan idag, hade såå ont i halsen, huvudet, var så slö och näsan bara rann. Men jag klarade av ännu en dag som sjukling i skolan :). Enligt lärarana är det ju trots allt "Bara en förkylning", ja det är dte kanske men usch vad jobbigt det kan vara.

Jag lägger in de flesta bilderna från Bulgarien på Facebook men ska lägga in lite här med så klart :)

Här var första kvällen vi var ute och festa. Vi köpte biljett till "Den glade Viking", då fick man en barrunda som bestod av 5 barer, 5 drinkar, en T-shirt och inträde. Denna gången fick alla vita tröjor så typ alla gick med vita tröjor. Det var riktigt roligt.




Rasmus beställde in en "Bucket" Riktigt bra grejer haha

Sluuuuut









Hahha var bara tvungen :D




Nej nu orkar jag inte mer haha.. GOOOD NAAATTT



Bulgarien

Jag har så mycket bilder från Bulgarien och kan inte lägga in alla i ett inlägg, men jag lägger in några idag sedan fyller jag på lite varje dag hade jag tänkt.

VI hade inga bilder från flyget. Vi kom fram vid halv elva, då gick vi en runda och tittade och omkring nästan en hel dag. På kvällen åt vi något gott och satte oss på en bar. Där tittade vi på fotboll och tog vars en drink, den var såååå
goood!



   




(Dag 2 ) Ölen kosta cirka 7 kr. Rasmus börja redan på dagen haha


Härligt ställe, men det låg så att man knappt såg de tyvärr..


Där var helt stilrent och fint :)


Ralleballe på vår egna lilla barrunda :P




Här var lite bilder från de två första dagarna, det blev bara roligare och roligare sedan. Dessa dagarna var mysdagar sedan börja det roliga med festandet haha :D

Idag var vi iväg en runda, köpte lite saker. Jag köpte två mjukisbyxor, ett bar skor som ja kan träna i, två par finskor och ett linne. Det är så roligt när man hittar saker hihi. Men nu ska jag gå och ta det lugnt och umgås med min syster sedan kommer kanske min älskling. GoooooooooooodNaaaaaaaaaaatt <3

Linas kvällsbok.

Haha här sitter jag med mina syskon och tittar på Linas Kvällsbok. Den fjantigaste filmen som gjorts, men den är så fjantig så man måste se den. Man kan bara skratta, haha! Den är så pinsamt rolig, man måste liksom se den fast att den är så otroligt dålig.


Någon mer än jag som tycker att den är sååååå sjuuuuuuk? hahahhaha



Sjuuuuk

Usch, idag vaknade jag och hade jätteont i halsen. Samtidigt så har jag fortfarande huvudvärk, hosta så att jag nästan spyr och är jätteförkyld. Men vi hade bara två lektioner, sån tur var blev jag körd till skolan :). Känns kul på något sätt att vara tillbaka men vad har hänt med min klass, ingenting. Dom är korkade, jobbiga och sååååååå omogna.

När ja kom hem somnade jag hehe. Har inte kunnat sova bra inatt pga hosta. Hela min kropp är helt avslagen, jag orkar inte mycket nu. Så det är ganska jobbigt att sitta i skolan. Emellanåt svettas jag och sedan fryser jag. Men jag var inte sjuk tydligen. Var och kollade mig igår, så ingen kan säga något om nån svininfluensa hos mig inte :D.

Nu ska vi iväg på lite ärenden, får se om jag orkar haha. Men sedan när jag kommer hem ska jag lägga in bilderna från Bulgarien på datorn. Dagen innan Bulgarien var vi dessutom på bröllop. Här är två bilder som jag kopierat, men ska få resten sedan så då lägger jag in dem med. För jag älskar bilder :D:D

I Torsdags hade jag och min älskade varit tillsammans i 2 år förrsten <3


Här är jag Rasmus hans lillasyster Linnea och hennes pojkvän Douglas

Heeemmaa...

Ja, då kom jag och Rasmus hem i lördags från Bulgarien, Sunny Beach efter att ha varit borta i 13 dagar. Finns så mycket att säga och berätta men det gör jag inte från jag har fått kabeln så jag kan lägga in bilder för det är bilderna som jag tycker är det roliga.

Idag började jag skolan, kändes lite spännande innan man kom dit för man har laddat ganska mycket för ett sista år. Men när man väl kom dit så var allt vanligt igen. Jag bara älskar min klass så mycket, nej fy f'n. En klass man trivs i är guld värt. Nu var det inte lika roligt att gå till skolan mer när man träffa alla dessa underliga människor som gör och säger allt man inte ens orkar lyssna på. Har de inte mognat något på de andra två åren? Svar: NEJ!

Idag ska vi äta god middag, jag ska ta det lugnt eftersom att jag är sjuk. Det är jättefint väder så det är  lockande att gå ut, men jag orkar inte gå långt för jag har inte mycket krafter kvar i min kropp!..


Fredag

Då var det fredag :) snart dax ju!
Idag har jag och Rasmus varit och fixat så att vi fick våra biljetter utskrivna, sedan åkte jag och massera i Tygelsjö. Och så jättesnäll som  Anette är så fick jag lite extra av henne nu innan jag ska resa <3. Sedan åkte jag hem och tog det lugnt, somnade faktiskt.

Vid halv sex tiden kom Johanna till mig. Så hjälpte jag henne med vad hon skulle ha på sig så fixade hon sig hos mig för ikväll ska hon till Åhus med killarna men jag och Rasmus hinner inte följa med blir lite tight eftersom att vi ska på bröllop i morgon och behöver fixa saker och så till söndag.

Nu ikväll ska jag vi ut och äta middag sedan blir deet BIO, Sommaren med Göran är filmen vi ska se..


Sommarchansen

Idag har jag och Ralleballe åkt runt lite och fixat lite saker. Sedan åkte vi till sommarchansen. Och nej tack till det. Det är så överskattat. VI kom dit klockan 18.00 och där var helt fullsatt så vi fick sitta på sidan på kullen, sjukt jobbigt. Sedan var allt bara så jobbigt!!

Vi åker snart by the way, wiiiiiiiiiiiiie :D

Bulgarien here we come

Idag var jag och Rasmus på mobilia och sedan i stan bara sådär för att titta om vi kunde hitta någon resa. Och vad hitta vi? Jo, en resa till Bulgarien Sunny Beach för under 4000kr :D i 13 dagar. Så vi åker på söndag. Helgen blir fullspeckad sedan drar vi till värmen på heltid haha :D. Det ska bli såååååå najs så det är inte sant.

Jag kan inte riktigt fatta det än, detta är vad jag gått och velat typ hela detta året och nu ska jag åka!!! Ska bli såååå kuuuul och så skönt och såååå mysigt :D.



Tisdag

Känner mig fortfarande sjuk. Är lite hängig och så, ont i halsen och näsan sviker mig. Idag vaknade jag bredvid min söta pojkvän. Senare åkte jag till stan med Johanna. Jag köpte en jättefin klänning men ska lämna tillbaka den igen dock av personliga skäl haha.

Sedan träffa jag Rasmus igen och vi åkte hem till mig och vi deckade ganska snabbt haha. Och nu på kvällen körde jag till Johanna. Vi tittade på Allsång på Skansen sedan Hajen tre. Hajen tre är såååå datagjord, men den är så gammal så det var väl häftigt på den tiden haha.

Efter Hajen 3 körde jag hem igen och satt och prata lite med mammsen. Min lillasyster Jessica på 5 år fick migrän idag så kräktes. Den lille stackaren får det lika jobbigt som jag med huvudvärken.

Klockan är mycket, har inte varit hemma så mycket idag så det har inte blivit så mycket av att skriva idag. Men får bättra det i morgon och då fortsätter jag med citaten från min kära bok.

02:12

Ja, nu är klockan så mycket som 02.12 på natten. Jag har suttit och tittat på Changeling för första gången. Jag tyckte att filmen var jättebra men vet inte riktigt om jag gillade slutet. Har man suttit och tittat på en film i över två timmar hoppas man iallafall på ett bra slut, eller är det bara jag kasnke?

"Changeling"handlar om en ensamstående mamma vars son försvinner spårlöst en dag. Christine som kvinnan heter som spelas utav Angelina Jolie bestämmer sig för att hitta sin son. Efter 5 månader hittar dom en pojke som sägs vara hennes son Walter Collins, men hon är fast besluten om att denna lilla pojke inte är Walter. Hon lägger ner all kraft hon har för att bevisa detta men blir väldigt illa behandlad. Hon gör allt för att hitta sin son Walter Collins.



Angelina Jolie, vacker i allt!

(Bilderna är tagna från google)

Jag kan definitivt rekomendera filmen. Den väcker mycket tankar och känslor. En rörande film som är värd att ses.

Just nu sitter jag och väntar på Rasmus, får väl se när han kommer haha, satte på en ny film eftersom att vi inte har några kanaler för tillfället. Men det är helt okej för en kväll men sedan SKA kanalerna tillbaka haha.
Gooood Naaaaaaaatt

Bloggdesign???

Okej jag har inte så värst mycket att göra. Hela familjen håller på med pappas förflyttning och så men själv har man ju inte musklerna för en ända möbel haha.

En sak jag velat länge är att ha en egen design som alla andra har på sin blogg. Men smart som jag är så förstår jag ingenting av det där. Någon som vet? Jag vill inte ha denna fattiga haha, jag förstår tyvärr ingenting. Jag skulle vilja ha en sån jättefin blogg ju :( haha



Jag har nyss beställt två klänningar och ett armband från Nelly. Jättefina så jag är väldigt glad över det iallafall..
Inann idag köpte jag e bok som heter "lycka till (sporrande ord på vägen)". Härliga citat i den som jag tänker dela med mig förhoppnigsvis varje dag. Älskar ordspråk och dikter som verkligen får en att tänka efter på livet.


Fick nyss reda på att Johanna håller på och ska ditoxa eller vad det heter. Man kanska ska testa det själv med? Äh, asså jag måste skärpa  mig nu. När det syns att man gått upp i vikt i huvudet är det rent ut sagt KRIS! Kan inte fatta att jag har låtit mig själv gå så här långt :(. F**********************N, hatar detta. Jag kan bara skylla på mig själv och det vet jag om. Men det hjälper inte. Hur får man motivationen? Jag har blivit så sjukt trött av mig och nere det beror ju på att jag äter dåligt och inte rör mig. Vill köpa gymkort på friskis men det är så dyrt :( så vad gör man?

Vill uppleva..

Ja, då påbörjar vi ännu en vecka och jag mår inte så bra. Känns som att jag är lite sjuk men det är inget farligt hihi. Idag vaknade jag klockan ett sedan satt jag mig för att titta på TV. Det har varit helt bra filmer på canal plus idag så det är vad jag ägnat mig åt. Har inte orkat göra något eftersom att jag inte känner mig riktigt bra och dessutom har vädret varit som det varit så en mysdag hemma.

Pappa har nu kommit för att hämta alla sina saker. Så  nu försvinner för stooooraaaa TV, sån tur är så har jag vår gamla på mitt rum och den går väl bra :). Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket.


|
|
|
V


Så här är det, mamma säger att vi ska köpa en ny TV så vi också kan ha en sådan. Men jag bryr mig inte ett piss om sånna feta saker. Absolut inte. Vad vill man ha ut av livet? Att ha feta saker är inte att få uppleva nya saker utan där sitter man och tittar när andra får uppleva det, man sitter där och känner ett hopp om att det kunde varit jag. Nej det är inte ett liv för mig. Livet för mig är att åka iväg och uppleva saker. Inte sitta hemma med feta saker. Jag vill ut och se saker, få uppleva det mest fantastiska som livet har att erbjuda. Det bästa med all elektronik är kommunikationen mellan världsdelarna. Det finns mycket bra med TV, Dator och så vidare men ma ska inte fastna vid det. Det är bara ett hjälpmedel. Vi får reda på vad som händer runt omkring oss, de gör att vi kan ge varandra ispiration och allt vad det gör. MEN FASTNA Inte vid det för det är som sagt bara att hjälpmedel. Det är vi själv som ska förverkliga det vi vill uppnå.

"Det  är inte för att saker är svåra som vi inte vågar...
... det är för att vi inte vågar saker är svåra"



Livet för mig är som sagt att vå uppleva saker. Det man vill är att få känna glädje, lycka, stolthet, ja allt det där som får oss att må så bra som möjligt. Det är alltså känslan som är det viktiga, tillfredställelsen vi vill uppnå. Vi är hela tiden rädda för att saker inte blir som vi hade hoppats på och det är det som håller oss tillbaka. Vi vågar inte ta chansen att misslyckas. För en av människans största rädslor är att misslyckas. Men varför är vi så rädda för det? Jag är ett bra exempel på en människa som är livrädd för att misslyckas. Men när man tänker på det så är det där vi lär oss mest, av att misslyckas. Där drar vi vår största lärdom. Man är inte dålig för att man misslyckas utan man har bara ännu en erfarenhet som man inte lär göra igen utan man gör om det men på ett annat sätt. Man måste vara med och uppleva saker varesig om man lyckas eller ej.

Livet är alldelses för kort. Nu när jag sitter här och skriver och tänker på det så kommer det upp så mycket takar om hur man kunde gjort annolunda. Men strunta i det nu det är bara historia och historian kan vi inte påverka lägre..


"Yesterday is history
Tomorrow is a mystery
and today is a gift"

Söndaaaag

Usch.. Jag mår inte bra idag. Känner mig helt slapp i kroppen och har sån huvudvärk känns som att jag ska bli sjuk. Igårkväll åkte jag till Sibbarp där Rasmus kära morbror Jonas som hade fått sin svensexa hela dagen. När jag kom dit var både tjejerna där och killarna. Alla var verkligen jätte trevliga :D. Sedan fick jag några fina ord av Jonas hihi. Tack så mycket Jonas :D


Malins lilla present


Jag sov hos Rasmus men kunde inte sova så värst bra.

Vakna av att det var sååååå varmt. Sedan har vi varit där hemma och tagit det lugnt hela dagen. Sedan kom mamma och dom och hämta mig så åkte vi och åt. Nu ska mina syskon till pappa och ska sova där medan jag och mamma stannar hemma för att hyra film och mysa. Hoppas på att Rasmus vill komma hit också, men det blir väl inte så.

Vi gick en runda i Katrinetorp


      Mysigt ja :)




Klockren..

"Våga ta emot det livet har att erbjuda.
Ha modet att leva, känna och uppleva.
Våga möta andra människor och älska någon.
Vid livets slut kommer du inte ångra det du gjorde
utan det som du aldrig vågade göra.
"
Sanna Edhin

igår

Har lagt in bilderna från igår nu så tänkte lägga in dom här med!

Vi skulle till Buddah men förfesta hos mig

Tvillingar för kvällen ;)







VI hällde öl i Johannas cider, hon drack och så här blev minen:
   

Johanna fick spratt med kameran hahha

Hon låg i sängen och fota sig själv hahha
   




Massöööör: Patricia Kaivo-Oja ;)

Igårkväll var ganska sjuk, och jag var grymt arg haha. Louise kom till mig på natten och ville sova hos mig så det gjorde hon. Vi prata ut lite och så, så nu är allt grönt igen :).

Sen skulle ja upp idag och åka iväg med Klagshamn till Höllviken för att massera dom innan matchen. Det är alltid lika kul för alla är så trevliga och roliga, de vill verkligen att man ska känna sig som en i gänget :). De ska ha lagfest ikväll och vi är bjudna men det verkar inte bli något för vår del.

Jag älskar verkligen att massera. Eller jag vet inte riktigt om det är att massera jag älskar utan det som gör att det är så roligt är att träffa människor som inte vet någonting om en utan är bara så glada och trevliga mot en. Alla har sina historier och vissa delar gärna med sig av sin egna erfarenheter. Man lär sig så sjukt mycket om människan och hur olika vi alla är, man kan lättare förstå andra människor i sin omgivning bara av att lyssna på allt ens klienter har att säga. Nej det är verkligen guld värt!



Hade inget att göra medans jag satt i bilen, detta är den fina tröjan vi måste gå med :P

Omklädningsrummet där det händer haha

F*ck Buddah

Ikväll satt vi och förfesta här, 6 st. Sedan skulle vi till skeppsbron men där var tydligen 25 + och vi hade kommit in men vad ska vi göra där med sånna gamlingar? så vi stack till Buddah där vi skulle komma in före allt plus att jag och Johanna skulle få komma in gratis. Men NEJ, jag hade glömt mitt körkort så klart. Har aldrig glömt mitt innan. Men hade mitt körkorts bevis med mig, men han bara hånade oss och sa att "vad F*n  tror ni, ni kan gå". Vi känner människorna som har cluben den kvällen och ändå kom vi inte in. Först fick vi stå i kö och när vi kom fram kom vi inte in.

Hade vi stuckit tidigare hade vi kommit in på Crown GRATIS allihopa. Vakterna på Buddah är helt ja jag ska inte säga mer. Dom släppte in sånna '''''''''''''''''''''''''''''''''' tjejer! så ARG jag är just nu :@

SKANDAL kväll. Men vi hade kul här hemma iallfall haha :D. Jag och Johanna är oslagbara <3

RSS 2.0