Tillbaka :)

Så nu har jag en dator igen :)
Sista veckan har varit händelsrikfull men ändå inte. I måndags opererades jag och har i princip varit handikappad så jag har bara legat i sängen i en vecka. Dagarna har varit sjukt långa men nu äntligen kan jag ta hand om mig själv.

Har dock sömnsvårigheter på natten vilket är sjukt jobbigt. Men allt är på bättringsväg nu och det är jag SÅ glad över :)


Jag har ingen DATOR !! :(

Har som sagt ingen dator så kan inte berätta om mitt meningslösa liv längre. Men hoppas på att vi ska fixa sladd snart. :)

5 DAGAR KVAR är allt jag har att säga!


KALLT!

Nu är det inte långt kvar juuuu, Nervös? JAPP!

Min dag började inte så bra, när jag skulle hem imorse för att köra mamma och Jessica hade bilen förfrusit. Eftersom att det är en cabbe med lite små hål i så hade den frusit både på in och utsidan. Till slut lyckades jag öppna den och så körde vi och lämna honom på jobbet sedan hem.

När jag kom hem efter att ha lämnat mamma somnade jag till klockan 13.00 EJ BRA! har en hel del jag måste göra men det har inte blivit ett smack gjort idag men jaja. Nu ska jag iväg, in till stan på "möte" sedan blir det fika med Nathalie och Johanna :)


Har en bra känsla

Helg helg helg, JADÅÅ!
Igår var det preliminärt planerat
att jag skulle bara ha en lugn myskväll med gullefisen men sedan ändrades planerna och jag skulle med Johanna och Josefin, MEN sen ändrades det ytterligare en gång då jag fick ett avböj till så jag stack till Nathalie och Emelie och hade roligt :). Ni är bara så bra tjejer <3

Kvällen börja med galenskaper och sluta i KAOS! men det är sånt som händer haha. Just nu är jag fett rastlös så jag ska ta mig en mysig tur och hitta på något :) Känner på mig att detta kommer bli en bra dag. Är dessutom hemma själv tills i morgon and I love it!


En JEFLA packad Nathalie :D


Tusiken också haha

Vilken Jä*la torsdag rent ut sagt. Körde hem i morse från gullefisen och körde direkt till Johanna som gjorde goda scones till oss. Åt väldigt mycket och det var fett gott okej:D Sedan satte vi oss och tittade på Camp Rock 1 & 2, för vi älskar sånna löjliga kärleksfilmer :).

Det var meningen att vi skulle ut och gå men det blev aldrig så, vi åkte hem till mig och fick göra ärende till mamsen sedan åkte vi hem och käka mindre nyttig mat om man säger som så. JAG MISSLYCKADES idag och det har jag gjort helt veckan dessutom! TUSAN OCKSÅÅÅ!


NEEJ!

Har vänt upp och ner på min garderob. Skulle INTE gjort det !!!!


Nytt löfte!

Första dagen på länge då jag fått en hel del gjort. Lite stolt är jag faktiskt ;)..
Idag körde jag mamma i morse, åkte direkt till gymet och körde i en timme sedan åkte jag hem käka och nu har jag till och med fått ner ett bersonligt brev på papper :).. BRA JOBBAT!

Nu tänkte jag snart gå upp och städa min HEMSKA gerderob, det kommer inte bli kul kan jag ju direkt säga. Klockan 17.00 blir det indoorwalking och efter det 18.00 Flowin. Första gången jag ska testa det men kör indoorwalkingen först hihi. Har dock börjat äta sämre så måste fan skärpa mig med det också eftersom att det är det viktigaste. Lets do it! Jag har ca. 2,5 kg kvar på mindre än tre veckor :O

Och ett sista löfte: Inget drickande fram till nyår !!!


Meningslös dag

Vilken sjukt meningslös dag måste jag säga. Var på gymet innan jag skulle till frisören men blev ett dåligt pass där jag inte gjorde så mycket. Det var meningen att jag skulle dit igen efter frisören men jag har bara inte lusten. Jag har bara en fett dålig dag idag.

Mitt hår är inte gult längre iallafall utan det är mer grått men fortfarande inte nöjd. Det är helt livlöst nu faktiskt. Nu ska jag gå och ta mig ett varmt bad med de härliga produkterna jag fick i födelsedagspresent sedan blir det väl bara att gå och mysa i sängen och titta på TV.

Det är nu jag inser hur tråkigt livet är som arbetslös!


En hysterisk bild haha :D


All by myself

Då var det måndag igen och vad innebär det då. En vecka närmre nu juu, MFF spelar idag och jag håller tummarna och en ny vecka att försöka skärpa sig :).

Jag är så grymt trött nuförtiden. Förstår inte varför jag tränar en hel del och det ska ju göra en piggare men jag är ständigt trött och helt slö i kroppen. Känns inte bra alls har inte orken till något längre. Efter mycket sovande idag tog jag mig till gymet och körde Indoorwalking. Vi var två st plus en instruktör så det blev ett hårt pass men mår bra nu ju :)

MFF spelar ikväll är sugen på att se matchen men har inte så många fotbollsintresserade vänner :(. Sitter nu hemma själv och har fett tråkigt, hatar att vara själv vill alltid ha någon vid min sida <3



RSS 2.0